🄼🄾🄽🄰 🄼🄾🄽🄰
54
1403/08/28

شاداب ترین و فِرش ترین🌱

با سلام و احترام خدمت همه ی عزیزان.
خوشحال میشم اگر در این قسمت ،شاداب ترین و سرحال ترین عطری که میشناسید را معرفی بفرمایید.  عطری که اصلا گرم و سنگین نباشه و اون حالت فِرش بودن و تازگی رو منتقل کنه.
بر این موضوع واقفم که الان زمان درستی برای استفاده ی چنین روایحی نیست، ولی احساس میکنم گاهی برای استفاده ی شخصی در فضای بسته و گرم ، بهش نیاز دارم.
ممنون میشم از تجربه ی شما عزیزان بهرمند شوم💞

پيمان پيمان
1403/09/02

سلام مونای عزیز. 

امیدوارم حالتون خوب باشه. 

پاسخ ها رو که می‌خوندم متوجه شدم که احتمالا به نت نارگیل علاقمند هستین. 

اگر چنین باشه، پیشنهاد من برای شما Virgin Island Water #کرید ویرجین ایسلند واتر Virgin Island Water هستش. 

این عطر یونی هست و برای من بسیار شاداب کننده است و رایحه نارگیل خیلی جذابی داره. 

متاسفانه من شناخت خوبی از عطرهای زنانه ندارم ولی اگر مشکلی با استفاده از عطرهای مردانه نداشته باشین عطرهای روژا داو اسکندال مردانه و همچنین کلایو کریستین ۱۸۷۲ مردانه بسیار عطرهای شاداب کننده‌ای برای من هستند. البته هر دوی اینها نسخه زنانه هم دارند که من تست نکرده‌ام ولی حدس میزنم می‌بایست قرابت هایی با نسخه مردانه‌شان داشته باشند. 

با بهترین آرزوها برای شما. 

در پاسخ به پيمان :

سلام مونای عزیز. 

امیدوارم حالتون خوب باشه. 

پاسخ ها رو که می‌خوندم متوجه شدم که احتمالا به نت نارگیل علاقمند هستین. 

اگر چنین باشه، پیشنهاد من برای شما Virgin Island Water #کرید ویرجین ایسلند واتر Virgin Island Water هستش. 

این عطر یونی هست و برای من بسیار شاداب کننده است و رایحه نارگیل خیلی جذابی داره. 

متاسفانه من شناخت خوبی از عطرهای زنانه ندارم ولی اگر مشکلی با استفاده از عطرهای مردانه نداشته باشین عطرهای روژا داو اسکندال مردانه و همچنین کلایو کریستین ۱۸۷۲ مردانه بسیار عطرهای شاداب کننده‌ای برای من هستند. البته هر دوی اینها نسخه زنانه هم دارند که من تست نکرده‌ام ولی حدس میزنم می‌بایست قرابت هایی با نسخه مردانه‌شان داشته باشند. 

با بهترین آرزوها برای شما. 

سلام جناب پیمان عزیز.

پیشنهادتون خیلی جذاب هست.   اگر،  هم ویژگی تازگی و هم نت نارگیل را داشته باشه که دیگه عالی میشه. 

سلیقه ی جنابعالی را قبول دارم و صد درصد  مطمئنم که این عطر ، یکی از بهترینها  برای من خواهد بود.

از لطف شما برای پاسخ به سوالم  سپاسگزارم.

ارادتمند💐

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟