مهرداد مهرداد
11
1404/08/09

گرلن

درود دوستان محترم 

میخواستم راهنمایی کنید بین ۴ عطر زیر از گرلن( نسخه‌ی جدیدشون منظورم هست ) کدومشون به ترتیب پرفورمنس بهتری دارن و یه قیاس اجمالی از این ۴ رایحه کنار هم بکنید ؛ 

گرلن ل اینتنس edp

لهوم آیدیال edp

لهوم آیدیال اینتنس

لهوم آیدیال اکستریم

*لهوم آیدیال edt رو تست داشتم ۲ سال قبل ،پخشش بنظرم کاملا متوسط بود ،اما رایحه تقریبا آلبالویی_پودری و بسیار خوش ساخت بود.

دانیال دانیال
1404/08/09

با شناختی که از شما دارم دوست عزیزم همگی اینا برات کافی نیستن از لحاظ پرفورمنس... همشون یکم بالا یکم پایین تو یه سطح هستند اگه اصرار رو برند گرلن داری لاین زیر با یکی دوتا راضیت میکنن بحث نوع رایحه هم رو خودت برو بررسی کن ببین پسندت هست یا نه..

Santal Royal #گرلن سانتال رویال Santal Royal

Oud Essentiel #گرلن عود اسنشیال Oud Essentiel 

Patchouli Ardent #گرلن پچولی اردنت Patchouli Ardent 

Ambre Eternel #گرلن آمبره اترنل Ambre Eternel 

L'Homme Ideal Parfum #گرلن لهوم ایدیل پارفوم L'Homme Ideal Parfum 

Vetiver Parfum #گرلن وتیور پارفوم Vetiver Parfum 

KAVEH KAVEH
1404/08/09

مهرداد جان درود

من مورد اول رو دارم و در حال تموم شدن هستش.

موندگاری ۱۲ ساعت روی لباس و پخش خیلی خوبی داره. به نظرم نسبت به بقیه موارد خوش ساخت تر هست. یه مقدار بالغ تر. بسیار مناسب فضای اداری و آموزشی هست. کسی هم واکنش بدی نشون نداده بهش تا بحال. 

💐💐

درود مهرداد جان  در وهله اول توصیه میکنم سری های قدیم رو تهیه کنید که رایحه تغییر داشته کاملا ! اکستریم و اینتنس رو توصیه نمیکنم ، اول سراغ ادوتویلت سری قدیم برو اگر کمی عمیق تر و رسمی تر  میخوای استفاده کنی برو سراغ ادوپرفیوم قدیمی، بنده چون سری جدیدشو داشتم و بعد از استفاده ۳۰-۴۰ میل ردش کردم رفت چون خیلی چنگی به دل نمیزد ، در نهایت الویت سری قدیم (اول تویلت بعد ای دی پی) 

سلام

بین این چندتا آیدل اکستریم و لهوم آیدیل ادو پرفیوم رو من شخصا ترجیح میدم. این دوتا کار البته خیلی به لحاظ فضای کار متفاوت هستند. 

اکستریم اسپرت تر و قابل پوش تر هست به نظر من، در مقابل لهوم آیدل رسمی تر و مناسب فضای مهمانی و دیت.

به نظرم این دوتا رو در الویت باید قرار داد. در مورد پخش این دوکار هم اکستریم کمی بهتر از آیدل لهوم عمل میکنه. اما بطور کلی کارهای گرلن خیلی پخش غولی ندارن. عطرهای خاص، شیک و از هر نظر معقولی هستند.

بطور مثال در هوای الان تهران همین دیروز ساعت های 7 عصر  لهوم آیدل رو استفاده کردم، حدود 5-7 پاف که تا یکساعت اول پخش خوبی داشت و بعد به مرور کمرنگ میشه. حدودا 2 الی 3 ساعت پخش داره اما باز هم پخشش خیلی رد بجا نمیذاره و در حدود نیم متری شما هست. 
شاید بشه گفت بیشتر عطر فضای بسته هست.
شخصا پخش اکستریم رو خیلی بهتر میدونم. 
در خصوص اون دو نسخه دیگه اطلاعی ندارم. 

هر دو کار من سالهاش رو یادم نیست اما مربوط به بعد از 2021 باید باشن چون توی همین یکی دوساله خریدم. اگر نیاز بود بفرمایید نگاه کنم خدمتتون بگم.

مهرداد مهرداد
1404/08/10
در پاسخ به دانیال :

با شناختی که از شما دارم دوست عزیزم همگی اینا برات کافی نیستن از لحاظ پرفورمنس... همشون یکم بالا یکم پایین تو یه سطح هستند اگه اصرار رو برند گرلن داری لاین زیر با یکی دوتا راضیت میکنن بحث نوع رایحه هم رو خودت برو بررسی کن ببین پسندت هست یا نه..

Santal Royal #گرلن سانتال رویال Santal Royal

Oud Essentiel #گرلن عود اسنشیال Oud Essentiel 

Patchouli Ardent #گرلن پچولی اردنت Patchouli Ardent 

Ambre Eternel #گرلن آمبره اترنل Ambre Eternel 

L'Homme Ideal Parfum #گرلن لهوم ایدیل پارفوم L'Homme Ideal Parfum 

Vetiver Parfum #گرلن وتیور پارفوم Vetiver Parfum 

سلام آقا دانیال ،ممنونم از توضیحات و پیشنهاداتون

حقیقتش آره خب ،پخش مهمه برام قطعا ،ولی این جنس بو رو خیلی دوس دارم و حس میکنم کم دارمش

یه بوی آلبالویی ملوسه مردونه که کنارش اون حالت بادام تلخ شیک و نازش کرده .

این سبک بو مقدار کمی هم برام شبیه اسپایس بمبه ،ولی خب گرلن داستانش فرق داره ( هرچند قدرتش کمتره ) .

توی پیشنهاداتی هم که دادین هیچکدوم رو تست نداشتم ولی چون این حال و هوا نظرم هست ،لهوم آیدیال پارفوم چطوره؟ لانچ جدیده ،تست داشتین خودتون؟

پخشش خوبه انصافا ؟ و اینکه چقدر توی حال و هوای لهوم edt یا لهوم اینتنس هست؟

مهرداد مهرداد
1404/08/10
در پاسخ به KAVEH :

مهرداد جان درود

من مورد اول رو دارم و در حال تموم شدن هستش.

موندگاری ۱۲ ساعت روی لباس و پخش خیلی خوبی داره. به نظرم نسبت به بقیه موارد خوش ساخت تر هست. یه مقدار بالغ تر. بسیار مناسب فضای اداری و آموزشی هست. کسی هم واکنش بدی نشون نداده بهش تا بحال. 

💐💐

درود جناب کاوه عزیز

دیدم اتفاقا یه جا تسترش رو دارن با قیمت نسبتا خوب ،ولی خب بچ جدیده و شیشه مربع شده 

ممکن هم هست بلایند کنم ،امیدوارم نا امید نشم 

ممنون از راهنماییتون

مهرداد مهرداد
1404/08/10
در پاسخ به مرصاد کریمی :

درود مهرداد جان  در وهله اول توصیه میکنم سری های قدیم رو تهیه کنید که رایحه تغییر داشته کاملا ! اکستریم و اینتنس رو توصیه نمیکنم ، اول سراغ ادوتویلت سری قدیم برو اگر کمی عمیق تر و رسمی تر  میخوای استفاده کنی برو سراغ ادوپرفیوم قدیمی، بنده چون سری جدیدشو داشتم و بعد از استفاده ۳۰-۴۰ میل ردش کردم رفت چون خیلی چنگی به دل نمیزد ، در نهایت الویت سری قدیم (اول تویلت بعد ای دی پی) 

سلام مرصاد جان

ممنونم از توضیحت

یه موردی که هست متاسفانه بچ های قدیم ( که البته سری لهوم گرلن بچ اونقدر قدیم هم حساب نمیشه ،حوالی ۲۰۱۸ و ۱۹ هستن ) رو قیمت های عجیب میزنن

یه سایتی لهوم edp بچ قدیم ( فکر کنم ۲۰۱۸ باشه) رو که فکر هم نکنم پخش عجیبی داشته باشه رو زده ۱۷ تومن ! 

برا همین چون گمون نمی‌کنم بین بچ جدید و قدیم از هر نسخه تفاوت آنچنانی باشه ،خواستم بدونم کدومشون بصورت کلی قدرتمند ترن که بگیرم

چون واقعا این مدل بو رو کم دارم 

یه سری عطرای دیگه هستن که تو همین سبک و سیاق هستن ولی قیمت گذاری روشون معقول نیس ،مثلا اسپایس بمب ( بچ قدیم خصوصا ) ،یا آتلیه کلون گلد لدر ( این البته آلو داره توش ،ولی بسیار ناز و ملوسه این عطر و قدرت عجیب خوبی هم داره ، ۱۰۰ میلشو بالای ۲۰ میدن ولی ) 

اینطوریه که فعلا میگردیم ببینیم چطوره

بازم ممنونم از پیشنهادت

مهرداد مهرداد
1404/08/10
در پاسخ به کاید امیر :

سلام

بین این چندتا آیدل اکستریم و لهوم آیدیل ادو پرفیوم رو من شخصا ترجیح میدم. این دوتا کار البته خیلی به لحاظ فضای کار متفاوت هستند. 

اکستریم اسپرت تر و قابل پوش تر هست به نظر من، در مقابل لهوم آیدل رسمی تر و مناسب فضای مهمانی و دیت.

به نظرم این دوتا رو در الویت باید قرار داد. در مورد پخش این دوکار هم اکستریم کمی بهتر از آیدل لهوم عمل میکنه. اما بطور کلی کارهای گرلن خیلی پخش غولی ندارن. عطرهای خاص، شیک و از هر نظر معقولی هستند.

بطور مثال در هوای الان تهران همین دیروز ساعت های 7 عصر  لهوم آیدل رو استفاده کردم، حدود 5-7 پاف که تا یکساعت اول پخش خوبی داشت و بعد به مرور کمرنگ میشه. حدودا 2 الی 3 ساعت پخش داره اما باز هم پخشش خیلی رد بجا نمیذاره و در حدود نیم متری شما هست. 
شاید بشه گفت بیشتر عطر فضای بسته هست.
شخصا پخش اکستریم رو خیلی بهتر میدونم. 
در خصوص اون دو نسخه دیگه اطلاعی ندارم. 

هر دو کار من سالهاش رو یادم نیست اما مربوط به بعد از 2021 باید باشن چون توی همین یکی دوساله خریدم. اگر نیاز بود بفرمایید نگاه کنم خدمتتون بگم.

سلام ،ممنونم از توصیح مفصلتون

آره میدونم خیلی نباید انتظار پخش آنچنانی داشته باشم ازشون

ولی بین اینها خواستم بدونم کدوم قوی تره که در کل اونقدر تفاوتی هم ندارن و در واقع عطر فضای بسته‌ی دو نفره ن کاملا 

اتفاقا تست داشتم لهوم edt رو که احتملا برای سال کمتر ۲۰۲۲ بود ،حوالی ۲_۳ سال پیش تستش کردم که پخشش متوسط بود بار ارفاق

ممنونم از لطفتون ،ببینم شرایط چطوریه برای هر کدوم تا یکیو وردارم

Matin Matin
1404/08/10

درود مهرداد جان

انتخاب من بین اینا برای شما لهوم ایدیل ادو پرفیوم و اکستریم...

ترجیحا ادو‌پرفیوم

Matin Matin
1404/08/10

راستی مهرداد جان لاماسات عود رو تست کردی؟ چطور بود نظرت چیه راضیت کرد یا هنوز تهیه نکردی؟

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟