عطرامضا

سلام دوستان خانم 43ساله هستم میخواستم برای انتخاب عطرامضاکمکم کنید.بیشتربوهای معتدل وخنک میپسندم ودراتخاب عطرهم خیلی مشکل پسندم وهنوزعطری رونتونستم داشته باشم که خیلی دوسش داشته باشم 

عطرهام تاجایی که یادمه لالیک لامور اکلت لانوین انژودمون لسکرت دراماتیک الگزیرکلینیک هم دوست دارم چون برام نوستالژیه

با سلام و عرض ارادت خدمت شما

راستش خانم من یک عطر امضا داره گفتم شاید شما هم خوشتون بیاد با اینکه بالای 20 تا عطر داره ولی عاشق این شاهکاره.من و خانمم روی هم نزدیک به 50 تا عطر داریم ولی بازخوردی که از این عزیز دل گرفتیم قابل قیاس با هیچ کدوم نیست.بوی بهشت توصیف خوبی براشه

La Nuit de l'Homme EDT #ایو سن لورن لانویت دی الهوم ادو تویلت (لا نویت لهوم مشکی) La Nuit de l'Homme EDT 

Hediye Hediye
1401/03/08

عزیزم عطر امور فراگامو مدل amo-ferragamo-flowerful.jpg #سالواتوره فراگامو آمو فراگامو فلاور فول Amo Ferragamo Flowerful و amo-ferragamo-per-lei.jpg #سالواتوره فراگامو آمو فراگامو پر لی Amo Ferragamo Per Lei  رو تست کنید.کلا عطرهای زنانه این برند رو تست کنید قیمتشون هم خوبه.لاین dolce دولچه گابانا هم خیلی باب نیست و میتونه امضا باشن. hypnose-edp.jpg #لانکوم هیپنوز ادو پرفیوم Hypnose EDP ​​​delina.jpg #پارفومز د مارلی دلینا Delina  هم اگر رز بپسندید کارهایی هستند که به سن شما میاد و برازندس.که البته خانومها در هر سنی هر عطری بخواهند می تونند بپوشند.در اخر هم eclat-de-fleurs.jpg #لانوین اکلت د فلورز (لنوین اکلت دی فلیورز) Eclat de Fleurs  هم رایحه ای داره که می پسندید‌.به لاین بولگاری امنیا هم سری بزنید.

ف الف ف الف
1401/03/09

این عطر رو هم امتحان کنید Knot #بوتگا ونتا نات Knot 

در پاسخ به دکتر فرشاد :

با سلام و عرض ارادت خدمت شما

راستش خانم من یک عطر امضا داره گفتم شاید شما هم خوشتون بیاد با اینکه بالای 20 تا عطر داره ولی عاشق این شاهکاره.من و خانمم روی هم نزدیک به 50 تا عطر داریم ولی بازخوردی که از این عزیز دل گرفتیم قابل قیاس با هیچ کدوم نیست.بوی بهشت توصیف خوبی براشه

La Nuit de l'Homme EDT #ایو سن لورن لانویت دی الهوم ادو تویلت (لا نویت لهوم مشکی) La Nuit de l'Homme EDT 

خیلی ممنونم از اهنماییتون بااینکه به بوهای گرم علاقه ندارم اماحتمابایداین عطرروتست کنم

در پاسخ به Hediye :

عزیزم عطر امور فراگامو مدل amo-ferragamo-flowerful.jpg #سالواتوره فراگامو آمو فراگامو فلاور فول Amo Ferragamo Flowerful و amo-ferragamo-per-lei.jpg #سالواتوره فراگامو آمو فراگامو پر لی Amo Ferragamo Per Lei  رو تست کنید.کلا عطرهای زنانه این برند رو تست کنید قیمتشون هم خوبه.لاین dolce دولچه گابانا هم خیلی باب نیست و میتونه امضا باشن. hypnose-edp.jpg #لانکوم هیپنوز ادو پرفیوم Hypnose EDP ​​​delina.jpg #پارفومز د مارلی دلینا Delina  هم اگر رز بپسندید کارهایی هستند که به سن شما میاد و برازندس.که البته خانومها در هر سنی هر عطری بخواهند می تونند بپوشند.در اخر هم eclat-de-fleurs.jpg #لانوین اکلت د فلورز (لنوین اکلت دی فلیورز) Eclat de Fleurs  هم رایحه ای داره که می پسندید‌.به لاین بولگاری امنیا هم سری بزنید.

خیلی ممنونم عزیزم حتماتستشون میکنم

در پاسخ به ف الف :

حتما 🙏

ممنونم

در پاسخ به ف الف :

امروزاین سمپلهابدستم رسید

Desquared she wood

Hallowin kiss

Hermes kellycaleche

Eliesaab girl of now shine

Versace versense

که من فقط ارورساچه ورسنس خوشم اومدبنظرتون میتونه عطرامضاباشه؟

با توجه به سلیقه تون و توضیحات داده شده فکر میکنم اوشن لدر از مموپاریس چیزیه که بپسندید. البته اگر فاکتور قیمت رو در نظر نگیریم. پیشنهاد دیگه ام جاسمین نویر از بولگاری هست که فکر میکنم براتون عالی باشه همه جا برای تست وجود داره حتما تستش کنید 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟