سلام دوستان خانم 43ساله هستم میخواستم برای انتخاب عطرامضاکمکم کنید.بیشتربوهای معتدل وخنک میپسندم ودراتخاب عطرهم خیلی مشکل پسندم وهنوزعطری رونتونستم داشته باشم که خیلی دوسش داشته باشم
عطرهام تاجایی که یادمه لالیک لامور اکلت لانوین انژودمون لسکرت دراماتیک الگزیرکلینیک هم دوست دارم چون برام نوستالژیه
با سلام و عرض ارادت خدمت شما
راستش خانم من یک عطر امضا داره گفتم شاید شما هم خوشتون بیاد با اینکه بالای 20 تا عطر داره ولی عاشق این شاهکاره.من و خانمم روی هم نزدیک به 50 تا عطر داریم ولی بازخوردی که از این عزیز دل گرفتیم قابل قیاس با هیچ کدوم نیست.بوی بهشت توصیف خوبی براشه
#ایو سن لورن لانویت دی الهوم ادو تویلت (لا نویت لهوم مشکی) La Nuit de l'Homme EDT
عزیزم عطر امور فراگامو مدل #سالواتوره فراگامو آمو فراگامو فلاور فول Amo Ferragamo Flowerful و #سالواتوره فراگامو آمو فراگامو پر لی Amo Ferragamo Per Lei رو تست کنید.کلا عطرهای زنانه این برند رو تست کنید قیمتشون هم خوبه.لاین dolce دولچه گابانا هم خیلی باب نیست و میتونه امضا باشن. #لانکوم هیپنوز ادو پرفیوم Hypnose EDP #پارفومز د مارلی دلینا Delina هم اگر رز بپسندید کارهایی هستند که به سن شما میاد و برازندس.که البته خانومها در هر سنی هر عطری بخواهند می تونند بپوشند.در اخر هم #لانوین اکلت د فلورز (لنوین اکلت دی فلیورز) Eclat de Fleurs هم رایحه ای داره که می پسندید.به لاین بولگاری امنیا هم سری بزنید.
این عطر رو هم امتحان کنید #بوتگا ونتا نات Knot
با سلام و عرض ارادت خدمت شما
راستش خانم من یک عطر امضا داره گفتم شاید شما هم خوشتون بیاد با اینکه بالای 20 تا عطر داره ولی عاشق این شاهکاره.من و خانمم روی هم نزدیک به 50 تا عطر داریم ولی بازخوردی که از این عزیز دل گرفتیم قابل قیاس با هیچ کدوم نیست.بوی بهشت توصیف خوبی براشه
#ایو سن لورن لانویت دی الهوم ادو تویلت (لا نویت لهوم مشکی) La Nuit de l'Homme EDT
خیلی ممنونم از اهنماییتون بااینکه به بوهای گرم علاقه ندارم اماحتمابایداین عطرروتست کنم
عزیزم عطر امور فراگامو مدل #سالواتوره فراگامو آمو فراگامو فلاور فول Amo Ferragamo Flowerful و #سالواتوره فراگامو آمو فراگامو پر لی Amo Ferragamo Per Lei رو تست کنید.کلا عطرهای زنانه این برند رو تست کنید قیمتشون هم خوبه.لاین dolce دولچه گابانا هم خیلی باب نیست و میتونه امضا باشن. #لانکوم هیپنوز ادو پرفیوم Hypnose EDP #پارفومز د مارلی دلینا Delina هم اگر رز بپسندید کارهایی هستند که به سن شما میاد و برازندس.که البته خانومها در هر سنی هر عطری بخواهند می تونند بپوشند.در اخر هم #لانوین اکلت د فلورز (لنوین اکلت دی فلیورز) Eclat de Fleurs هم رایحه ای داره که می پسندید.به لاین بولگاری امنیا هم سری بزنید.
خیلی ممنونم عزیزم حتماتستشون میکنم
حتما 🙏
ممنونم
امروزاین سمپلهابدستم رسید
Desquared she wood
Hallowin kiss
Hermes kellycaleche
Eliesaab girl of now shine
Versace versense
که من فقط ارورساچه ورسنس خوشم اومدبنظرتون میتونه عطرامضاباشه؟
سلام این عطرها رو هم تست کنید
#والنتینو دونا رز ورد Valentino Donna Rosa Verde
#چروتی 1881 زنانه 1881 Cerruti women
#هرمس ژور دهرمس ابسولو Jour d'Hermes Absolu
#ورساچه اروس زنانه ادو پرفیوم Eros Pour Femme EDP
#گوچی فلورا ادو پرفیوم زنانه Gucci Flora EDP for women
#آرماند باسی این رد ادوتویلت In Red EDT
#دیوید یورمن سامر اسنس Summer Essence
#دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس Light Blue Eau Intense
#جسوس دل پوزو هالووین زنانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween for Women
#شنل کوکو مادمازل ادو پرفیوم Coco Mademoiselle EDP
#میسون مارتین مارژیلا اندر د لمون تری Under The Lemon Tree
#پارفومز د مارلی کاسلی (کاسیلی)
با توجه به سلیقه تون و توضیحات داده شده فکر میکنم اوشن لدر از مموپاریس چیزیه که بپسندید. البته اگر فاکتور قیمت رو در نظر نگیریم. پیشنهاد دیگه ام جاسمین نویر از بولگاری هست که فکر میکنم براتون عالی باشه همه جا برای تست وجود داره حتما تستش کنید
سلام این عطرها رو هم تست کنید
#والنتینو دونا رز ورد Valentino Donna Rosa Verde
#چروتی 1881 زنانه 1881 Cerruti women
#هرمس ژور دهرمس ابسولو Jour d'Hermes Absolu
#ورساچه اروس زنانه ادو پرفیوم Eros Pour Femme EDP
#گوچی فلورا ادو پرفیوم زنانه Gucci Flora EDP for women
#آرماند باسی این رد ادوتویلت In Red EDT
#دیوید یورمن سامر اسنس Summer Essence
#دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس Light Blue Eau Intense
#جسوس دل پوزو هالووین زنانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween for Women
#شنل کوکو مادمازل ادو پرفیوم Coco Mademoiselle EDP
#میسون مارتین مارژیلا اندر د لمون تری Under The Lemon Tree