عطرامضا

سلام دوستان خانم 43ساله هستم میخواستم برای انتخاب عطرامضاکمکم کنید.بیشتربوهای معتدل وخنک میپسندم ودراتخاب عطرهم خیلی مشکل پسندم وهنوزعطری رونتونستم داشته باشم که خیلی دوسش داشته باشم 

عطرهام تاجایی که یادمه لالیک لامور اکلت لانوین انژودمون لسکرت دراماتیک الگزیرکلینیک هم دوست دارم چون برام نوستالژیه

در پاسخ به فاطمه فیضی :

با توجه به سلیقه تون و توضیحات داده شده فکر میکنم اوشن لدر از مموپاریس چیزیه که بپسندید. البته اگر فاکتور قیمت رو در نظر نگیریم. پیشنهاد دیگه ام جاسمین نویر از بولگاری هست که فکر میکنم براتون عالی باشه همه جا برای تست وجود داره حتما تستش کنید 

ممنونم از اهنماییتون حتماتست میکنم

عزیژم funny.jpg #موچینو فانی Funny  که پیشنهادکردین روسمپلش روتهیه کردم وواقعاخوشبوهست امااصلابوی halloween-for-women.jpg #جسوس دل پوزو هالووین زنانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween for Women  رودوست نداشتم

وحید وحید
1401/09/09

سلام

این را هم تست کنید:

So Musk #فنت سو ماسک So Musk 

در پاسخ به دکتر فرشاد :

با سلام و عرض ارادت خدمت شما

راستش خانم من یک عطر امضا داره گفتم شاید شما هم خوشتون بیاد با اینکه بالای 20 تا عطر داره ولی عاشق این شاهکاره.من و خانمم روی هم نزدیک به 50 تا عطر داریم ولی بازخوردی که از این عزیز دل گرفتیم قابل قیاس با هیچ کدوم نیست.بوی بهشت توصیف خوبی براشه

La Nuit de l'Homme EDT #ایو سن لورن لانویت دی الهوم ادو تویلت (لا نویت لهوم مشکی) La Nuit de l'Homme EDT 

سلام وقتتون بخیرممنونم که راهنمایی کردیدحتماسمپلش روتهیه میکنم

در پاسخ به دکتر فرشاد :

با سلام و عرض ارادت خدمت شما

راستش خانم من یک عطر امضا داره گفتم شاید شما هم خوشتون بیاد با اینکه بالای 20 تا عطر داره ولی عاشق این شاهکاره.من و خانمم روی هم نزدیک به 50 تا عطر داریم ولی بازخوردی که از این عزیز دل گرفتیم قابل قیاس با هیچ کدوم نیست.بوی بهشت توصیف خوبی براشه

La Nuit de l'Homme EDT #ایو سن لورن لانویت دی الهوم ادو تویلت (لا نویت لهوم مشکی) La Nuit de l'Homme EDT 

عذرمیخوام البته این عطرمردانه هست شایداشتباهی شده درنوشتن نام عطر

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟