ali dehghan ali dehghan
16
1399/07/23

درخواست راهنمایی از دوستان

سلام خدمت دوستان عطر افشان

من به تازگی فهمیدم که سلیقه ی عطرم با تیپم همخونی نداره.من 26 سال سن دارم و تیپم کاملا کژوال هست ولی عاشقه بو های پیچیده و سنگین که بیشتر کارکتره رسمی دارند هستم مثله آمواژ میتس و امواژ اوپوس 7و تاور 02 اونوم کواندو راپیتا استاسی و زرجوف رجیو زرجوف امبر ماسک کرید رویال عود و ... این تیپ روایحه سنگین و لوکس.شیرینی یا تلخیش زیاد فرقی نداره واسم مهم کیفیت رایحه هستش.می خواستم ببینم دوستان پیشنهادی دارن که مناسب سن و تیپه من باشه یعنی لوکس و پیچیده باشه ولی رسمی نباشه.با تشکر

HoHi HoHi
1399/07/27
در پاسخ به ali dehghan :

حرفت کاملا درسته ولی خوب اگه یه‌سری‌چیزا باید باهم هارمونی داشته باشن دیگه. من اگه با تیپ  اسپرت‌یا‌کژوال عطری مثله پرایوت لیبلو بزنم اصن جور در نمیاد. مثله این میمونه که با کت شلوار کتونی بپوشید مثلا. 

دوست عزیز اتفاقا مثالی که زدی اشتباهه الان تو جامعه ما جا افتاده که کت شلوار رو با کتونی نپوشی اما تو دنیای مد اصلا همچین چیزی نیست و اتفاقا یکی از سبکایی هست که فوق العاده معروفه و من خودمم به شخصه دوست دارم چند وقتی هم میبینم داره تو ایران جا میوفته حتی احسان علی خانی تو عصر جدید هم این کارو کرد هر چند این تیپ هم کت و شلوار خاص خودش رو میطلبه ولی در کل منکر حرف شما هم نمیشم اما خواستم بگم خیلی وقتا ما الکی تو بند به سری چیزا هستیم ! در انتها دو تا ادکلن برند ادس که من عاشقشونم معرفی میکنم بهتون 5bcdc16d840b4EtbPaZIp4-I9RllT2XXB.jpg #آیدس د ونوستاس ایریس نازارنا  و 5bcdc169f391fCQ-AULjKR8fusdya6T_0.jpg #ایدس د ونوستاس کوپال آزور   جفتشونم کارای خوبی هستن برای هم رسمی هم کژوال.
5bcdc0d423fcbPNu6EqiiFpXCbZEfT1Oa.jpg #پارفومز د مارلی بیرلی (پرفیومز مارلی بایرلی)  هم خوبه اما بیشتر رسمی میاد
اما جدیدا 5d45c9b70d89aBqxKPA756oHomihE1TZs.jpg #گوچی ممویر دون اُدِر  هم خریدم توضیحشم تو صفحش گذاشتم میتونید ببینید ولی کار برای فصل سرد سال نیست. 

HoHi HoHi
1399/07/27

یه چیزی هم اضافه کنم اکثرا دوستان زحمت کشیدن کارای نیش رو دارن معرفی میکنن اما از نظر من شما باید بری سمت کارای دیزاینری درسته اون پیچیدگی و تغییر نت ها رو که شما مد نظرت هست ندارن اما برای کژوال انتخاب های خیلی بهتری هستن کیفیت خوب هم توشون زیاده تو هزینه هم به نفعتونه. 

HoHi HoHi
1399/07/27

5bcdc083a85a5jsmJ_QTHPfHJnFpGUUd6.jpg #جیونچی زریوس روژ (قرمز)  هم به نظر من با اینکه قدیمیه اما یکی از انتخب های خوبه. 

در پاسخ به ali dehghan :

ممنون جناب امیر 5bcdc30112991wJ7q6ESwXpSkRJgLwgEX.jpg #سوسپیرو پرفیومز لیلاتی  رو دارم بسیار دوست دارم با اینکه از 5bcdc31d04001WuvkXigFHhBOdoF69qsn.jpg #ناسوماتو بلک افغانو  بدم میاد ولی این انگار تمام نقصای اونو برطرف کرده.ایریش لدر هم خیلی تعریفشو شنیدم و دوست دارم تستش کنم ولی نمیدونم سپلشو از کجا تهیه کنم.

خواهش میکنم

ممو ها متاسفانه کمیاب هست سمپلشون . یه سایتی بود دستریز ازش داشت قبلا شاید اضافه کنه. ولی در نظر داشته باش که مموها هم شدیدا فیکشون توی بازار هست و تحت عنوان تستر یا هرچیز دیگری میفروشند . شاید حضوری توی تهران بتونین داخل مغازه ها تست داشته باشین

میر میر
1399/08/05

سلام

بهترین عطر ها عطر هایی هستند که نت پایانی قدرتمندی دارند و عطری که نت پایانی شگفت انگیزی نداشته باشه ارزشی نداره حتی اگه 5bcdc2f21b5122NAofoY3dEi_9zgpFj1I.jpg #جوووی پاریس سایکدلیک  و یا 5bcdc36e00e1eUR32m10heFfWxDtCWnVN.jpg #دیور میس دیور ادو پرفیوم 2017  باشه که شروع جادویی دارن ولی نت پایانیشون آزار دهنده ست .

از گرون ها :

5bcdc0b03c5ba1_pniI0-WNQRPHi288eI.jpg #آمواج اپیک زنانه (آمواژ ایپیک) 

5bcdc2f23ed10UizA6Y0DivVhDt3Zw7ay.jpg #جوووی پاریس پرایوت لیبل 

از ارزون ها :

5bcdc498498f0A0oo5xs6QZ7_sTFPeJp7.jpg #امپر پرزیدنت 

5c2f7ecf48a9df3Dl_L6Ce1PpF6zRfgOp.jpg #کریشن لامیس پیور بلک 

بی نظیرن

اون دو مورد ارزون مثل اون دو مورد گرون شاهکارن با اینکه عطر سازشون مشخص نیست.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟