سلام تلخ ترین عطری که بو کردین خارج از طبع و جنسیت چی بوده
تلخ ترین که من تجربه تستشو داشتم .
#پارفومز د مارلی هم دانی هست یه عطر تلخ وسنگین و تاریک .
سلام. #تام فورد لاست چری
#جوووی پاریس پرایوت لیبل .تلخ مثل زهر.
سلام
واسهمنتلخترین عطر #آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس ۱۱ (آمواژ اپوس ۱۱) بههمراه #اونوم ایو نون هو مانی چی می اکرزینو ال وولتو که واقعا بوی پلاستیک در حال ذوب شدن میداد بود. بعد ازاین ها میشه به #جوووی پاریس پرایوت لیبل #آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس VII (آمواژ اپوس 7) و #آمواج میتس من هم اشارهکرد
در رابطه با طبعشون هم #آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس ۱۱ (آمواژ اپوس ۱۱) عطره خیلی گرم چرمی و عودیماننداونم از نوع بسیار تاریک. انوم رو اصلان نمیتونم بگم از چه جنسیه دقیق فکر کنم جزوه ادویه ای ها محسوب میشه با طبع بسیار گرم. #جوووی پاریس پرایوت لیبل هم که دیگه همه میشناسن و عطرهگرمو چوبی چرمی همزمانهست. #آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس VII (آمواژ اپوس 7) عطری گیاهی هستش که در انتها حالت عودی به خودش میگیره و طبعش هم به نظره من گرمه کاملا ولی جزوه خاص ترین عطرای ساخته شده هستش به نظرم واقعا بوش متفاوته. #آمواج میتس من هم یه شاهکاره با بویهبسیارگرم کهدرابتدا بویی خیلی تلخه گلی مانند داره که بعد ازنیم ساعت بوی غالب اون میشه بویه خاکستر و چرم. که در عین تلخی خیلی دلنشین هستش. اکثره عطرای تلخ طبعه کاملا گرم دارن. امیدوارم مفید بوده باشه
#ناسوماتو بلک افغانو
#آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس VII (آمواژ اپوس 7)
#آمواج اینترلود مردانه (آمواژ اینترلود)
#تام فورد توسکان لدر ( توسکان یه شیرینی داره اما تلخی سنگینی هم داره )
با اینکه عاشق بوی تلخ هستم هیچ کدوم اینا به جز اوپوس هفت رو هم دوست ندارم ... !
سلام. #تام فورد لاست چری
اصلا به شیشه و رنگ و اسم عطر نمیاد که تلخ باشه :)
#ناسوماتو بلک افغانو
#آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس VII (آمواژ اپوس 7)
#آمواج اینترلود مردانه (آمواژ اینترلود)
#تام فورد توسکان لدر ( توسکان یه شیرینی داره اما تلخی سنگینی هم داره )
با اینکه عاشق بوی تلخ هستم هیچ کدوم اینا به جز اوپوس هفت رو هم دوست ندارم ... !
دوست عزیز مطمئن هستین که #تام فورد توسکان لدر عطرتلخی
من این کار دارم کاملا چرم قوی وشیرین هست
اصلا به شیشه و رنگ و اسم عطر نمیاد که تلخ باشه :)
اپنینگ این کار شدیدا تلخه و بوی بادام تلخ رو میده.