سلام و عرض ادب
اگر امکانش هست چند مدل ادکلن به من معرفی کنید، حجم ۵۰ میل تا سقف دو میلیون، تنوع بویای دوست دارم، معتدل برای فصل گرم، نت اولیه خیلی برام مهمه، طوری که وقتی بو می کنی بگی همینه و مجدد بخوای بوشو بشنوی، یه بوی انرژی بخش و کمی مرموز، خیلی شیرین شکلاتی نباشه، اگر نت میانی یه مقدار تند داشته باشه خوبه، از ورساچه صورتی و کنزوفلاور نفرت دارم، کوکوشنل داشتم خوب بود، ایفوریا داشتم( ولی دوباره که بوشو میشنوم دیگه خوشم نمیاد) ادکلن هالووین خسوس دوبار خریدم برای تابستون عالیه. لانکوم لاویست که بو شو شنیدم خیلی خوشم اومد، ولی خیلی همه گیر شد، منصرف شدم از خریدش(توی دوره نوجوانی بیشتر خانواده رصاصی امتحان کردم، کاترین، رومانس و رویال. کاترین و رویال دو بار خریدم، رین دراپ داشتم. اون وقتا اینا خیلی مد بودن) زارا داشتم پخش بو متوسطی داشت وقتی میزدم حس ادکلن زدن نداشتم.
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی Viva la Juicy
#جیوانچی (جیونچی ) وری ایرسیستیبل ادو پرفیوم زنانه Very Irresistible Eau de Parfum
#شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre
#کورلوف پاریس آن سویر ای پاریس Un Soir A Paris
البته همه اینا معتدل برای فصل گرم نیست و چون از لاویه بل خوشتون اومده اضافه کردم اگر قیمت بالاتره میتونید دکانت هم تهیه کنید صد در صد هیچ کدام و بدون تست نخرید
#روبرتو کاوالی پارادایسو اسولوتو Paradiso Assoluto
#ایو د سیستل سندرلینگ Sanderling شبیه کوکومادمازله
بازم هست نظرات این عطرا رو بخونید
اگر خنک بخواید
#آزارو کروم Chrome مردونه ست ولی عالیه
#رپتو زنانه Repetto for women اینو جدید کشفش کردم عاااخ که چه قدر خوبه(از نظرمن)
#جیوانچی (جیونچی ) وری ایرسیستیبل ادو پرفیوم زنانه Very Irresistible Eau de Parfum
البته همه اینا معتدل برای فصل گرم نیست و چون از لاویه بل خوشتون اومده اضافه کردم اگر قیمت بالاتره میتونید دکانت هم تهیه کنید صد در صد هیچ کدام و بدون تست نخرید
اگر خنک بخواید
#رپتو زنانه Repetto for women اینو جدید کشفش کردم عاااخ که چه قدر خوبه(از نظرمن)
خیلی خیلی ممنونم🙏🌺
اگر خنک بخواید
خیلی خیلی ممنونم🙏🌺
سلام به شما دوست عزیز:
پیشنهاد من به شما کارهای زیر هست.
#تروساردی دونا 2011 Donna Trussardi 2011
#دونا کارن دی کی ان وای بی دلیشس سامر اسکوئیز DKNY Be Delicious Summer Squeeze
#تیری موگلر وومنیتی ادو پرفیوم Womanity EDP
#ورساچه برایت کریستال Bright Crystal
سلام به شما دوست عزیز:
پیشنهاد من به شما کارهای زیر هست.
#تروساردی دونا 2011 Donna Trussardi 2011
#دونا کارن دی کی ان وای بی دلیشس سامر اسکوئیز DKNY Be Delicious Summer Squeeze
#تیری موگلر وومنیتی ادو پرفیوم Womanity EDP