سلام دوستان،امیدوارم که حالتون خوب باشه
یه سوال یه دفعه اومد تو ذهنم،دونستن جوابش برام جذاب بود.
خیلی هاتون حتما سریال Peaky Blinders رو دیدین.
1-اگه کاراکتر تامی شلبی(Tommy Shelby) بخواد عطر بزنه،به نظرتون چه عطری رو استفاده میکنه؟چه عطری برازنده ی شخصیت این کاراکتر هست؟
2-اگه خواهر تامی یعنی ایدا(Ada Shelby) بخواد عطر بزنه،چه عطری رو استفاده میکنه؟چه عطری برازنده ی شخصیت این کاراکتر هست؟
منتظر پاسخ های هیجان انگیزتون هستم😄
سلام دوست عزیز
دمت گرم سوال بسیار جالبی مطرح کردین برای تنوع داخل سایت
توماس شلبی قطعا ادم جدی ای هست با فازی سنگین و ادمی درونگرا. علاقه مند به فاز های مشروبی( اونم از نوع شیرینش) و دود . و همچنین تلخ.
من با خوندن سوالتون به چند مورد رسیدم که هر موقعیتی یکیشو میزنه.
دورو . #مانسرا رد توباکو #ناسوماتو برائوندا (باراوندا) . و #کرید رویال عود ادو پرفیوم
آیدا شلبی هم یک ادمی جدی درونگرا و محرم اسرار هست که واقعا انتخاب عطر برای اون خانم گزینه ای سخت هست و زیاد از عطرهای زنونه نمیتونم واسش مورد مناسبی پیدا کنم و کاربران خانم واردترن ولی شاید #اتکینسونز عود سیو د کینگ ( کویینشو تست نداشتم) و #پارفومز د مارلی لیتون ( یاداورد خاطرات بد) واسش مناسب باشه.
اضافه کنم تمامی موارد صرفا جنبه طنز ماجراست
تامی عطر حرمی میزنه و توبه میکنه
آیدا هم بعد از دیدن سریال آقازاده عطر گل محمدی میزنه و به راه راست هدایت میشه 😅
و هر دو، کافه و فسق و فجور رو کنار میزارن و میزنن تو کار فروش سوهان برادران شلبی به جز جان 🤣
عطر مشهد و #پرفیومرز ورکشاپ تی رز
تامی عطر حرمی میزنه و توبه میکنه
آیدا هم بعد از دیدن سریال آقازاده عطر گل محمدی میزنه و به راه راست هدایت میشه 😅
و هر دو، کافه و فسق و فجور رو کنار میزارن و میزنن تو کار فروش سوهان برادران شلبی به جز جان 🤣
😂😂😂😂😂😂😂
سلام دوست عزیز
دمت گرم سوال بسیار جالبی مطرح کردین برای تنوع داخل سایت
توماس شلبی قطعا ادم جدی ای هست با فازی سنگین و ادمی درونگرا. علاقه مند به فاز های مشروبی( اونم از نوع شیرینش) و دود . و همچنین تلخ.
من با خوندن سوالتون به چند مورد رسیدم که هر موقعیتی یکیشو میزنه.
دورو . #مانسرا رد توباکو #ناسوماتو برائوندا (باراوندا) . و #کرید رویال عود ادو پرفیوم
آیدا شلبی هم یک ادمی جدی درونگرا و محرم اسرار هست که واقعا انتخاب عطر برای اون خانم گزینه ای سخت هست و زیاد از عطرهای زنونه نمیتونم واسش مورد مناسبی پیدا کنم و کاربران خانم واردترن ولی شاید #اتکینسونز عود سیو د کینگ ( کویینشو تست نداشتم) و #پارفومز د مارلی لیتون ( یاداورد خاطرات بد) واسش مناسب باشه.
اضافه کنم تمامی موارد صرفا جنبه طنز ماجراست
ممنون از پاسخت دوست عزیز،ترقیب شدم تست کنم عطر هارو.😄