چه عطرهایی برای محل کار در فصول گرم و سرد سال مناسب است؟ هم پخش خوبی داشته باشد و هم برای دیگران اذیت کننده نباشد.
باسلام
عطر محل کار علاوه بر ماندگاری و بوی خوب، باید قیمت مناسبی تم داشته باشد، پیشنهادات من که مورد استفاده خودم هم هست:
۱/ ادکلن اپیک ادونچر از شرکت اماراتی امپر
بسیار بسیار جذاب و خوشبو و ماندگاری و پخش عالی و قیمت مناسب و معتدل
۲/ آزارو ویزیت
خیلی خوشبو و پخش و ماندگاری خوب و قیمت نسبتا مناسب و معتدل
۳/آزارو پور هوم قدیمی
در یک کلام عالی، بدرد مجالس رسمی هم میخوره قیمت خوب و گرم و تلخ
۴/شیمیستری سبز برند اجمل
خیلی خوشبو و قیمت خیلی مناسب و خنک
۵/دبیت برند باربری
بسیار خوشبو اسپورت غیرتکراری و تلخ و ماندگاری و پخش متوسط و قیمت نسبتا مناسب خنک
Prada L'homme رو هم تست بفرماييد
درود بر شما یکی از برندهایی که عطرهایی با رایحه ای ملایم دارد و از عصاره های طبیعی و بدون ایجاد حساسیت، در تولیداتشان استفاده میکنند، که موجب ایجاد مشکل در اطرافیان خصوصاً افرادی که به بوی عطر حساسیت دارند مثل افرادی که میگرن دارند نمیشود، "برند سوئدی اوریفلیم هست". در این برند هم عطرهای مردانه و هم عطرهای زنانه ی مناسبی برای فصول گرم و سرد سال وجود دارد،که قیمتی اقتصادی نیز دارند. عطرهای این برند گزینه ی مناسبی جهت استفاده در اماکن اداری و همچنین جهت استفاده کادر درمان نیز هستند، که با ماندگاری و پخش بوی کنترل شده میتونن گزینه ی مناسبی باشند. اگر در قسمت جستجوی سایت سرچ بفرمایید تعداد زیادی از عطرهای این برند میتونید مشاهده و بررسی کنید.
روزگار بکام
معطر و مانا باشید 🥀🥀
باسلام
عطر محل کار علاوه بر ماندگاری و بوی خوب، باید قیمت مناسبی تم داشته باشد، پیشنهادات من که مورد استفاده خودم هم هست:
۱/ ادکلن اپیک ادونچر از شرکت اماراتی امپر
بسیار بسیار جذاب و خوشبو و ماندگاری و پخش عالی و قیمت مناسب و معتدل
۲/ آزارو ویزیت
خیلی خوشبو و پخش و ماندگاری خوب و قیمت نسبتا مناسب و معتدل
۳/آزارو پور هوم قدیمی
در یک کلام عالی، بدرد مجالس رسمی هم میخوره قیمت خوب و گرم و تلخ
۴/شیمیستری سبز برند اجمل
خیلی خوشبو و قیمت خیلی مناسب و خنک
۵/دبیت برند باربری
بسیار خوشبو اسپورت غیرتکراری و تلخ و ماندگاری و پخش متوسط و قیمت نسبتا مناسب خنک
جناب اصغری خیلی متشکر
خیلی ممنونم
Prada L'homme رو هم تست بفرماييد
خیلی ممنون