سلام .... دوستان عطر چوبی خوب ، همینطور عطر چرمی خوب معرفی میکنین لطفا ؟! یه سوال دیگه اینکه تو سایتی که با تو .... شروع میشه من دستریز می خواستم بگیرم ولی فقط چند تا دستریز محدود اونجا هست راهنمایی میفرمایید چطور هر عطری که خواستیم رو اونجا دستریزشو گیر بیاریم ؟! ممنون 🙏
اگر منظورتون عطر چرمی هست که پرداخت چرم مشابه امبره لدر داشته باشه، توی رنج 3/5 همون مارلی گودولفین خوبه اما کپی ها و مشابه های زیادی توی بازار دارن (مثلا بورلی هیلز عود) و برای همین عطر خاصی به نظر نمیرسه برای دیگران. . اگر کمی بیشتر بتونید هزینه کنید (4 میلیون ) کلونیا لدر ادو کلن کنسانتره مردانه رو به شدت توصیه میکنم.
Histoires de Parfums 1740 Marquis de Sade هم قیمت 60 میلش حدود 3/5 هست و به شدت توصیه میکنم و به دلیل پخش بوی قویش، 60 میلش از خیلی از 100 میلها بادوام تره.
ضمنا عطر مرچنت آف ونیز سلطان لدر که الان در سایت دستریز تی...تو به صورت جعبه باز موجود هست هم کار خوبیه
من شخصا به پرداختهای کلاسیک از چرم بیشتر علاقه دارم و عطرهای به اصطلاح صابونی در فضای مشابه بندیت رابرت پیگوئت رو میپسندم مثل کنیژ تن، کویر مائورسک سرژ لوتنز، یا همین اروماتیک الکسیر کلینیک. توصیه میکنم اینها رو هم امتحان کنید.
به این سایتی که گفتین میشه اعتماد کرد ؟ من واسه دستریز اونحا سرک میکشم اما گزینه هاش خیلی محدوده تی ....تو رو میگم
مونتال عود لدر هم شبیه امبره لدر هست حدود 3 میلیون تومان. با کیفیت و پخش عالی
ضمنا مونتال عود ماسک (شبیه ناسوماتو دورو) و مونتال فول اینسنس هم هرچند مربوط نیستن اما به شدت توصیه میکنم.
ببخشید که بی ربط میپرسم ولی نظرتون واسم مهمه
بنظرتون این چند عطر ، عطرهای در چه سطحی هستن ( همه فضای ، چرمی ، چوبی ، عودی ندارن لزوما کلا این چند عطر رو توی لیستم دارم می خواستم مطمئن بشم )
Oud malaki
Narcisco Rodriguez for him blue noire
Wanted by night
مونتال عود لدر هم شبیه امبره لدر هست حدود 3 میلیون تومان. با کیفیت و پخش عالی
ضمنا مونتال عود ماسک (شبیه ناسوماتو دورو) و مونتال فول اینسنس هم هرچند مربوط نیستن اما به شدت توصیه میکنم.
همینطور نظرتون در مورد
bentley absolute
و
Jean paul Gutier Ultra male
تا بحال عطر نیش نداشتم ولی می خوام کارهای شاخص اش رو از این به بعد بگیرم ، از بین لیتون و لیتون اسکلوسیف ( با توجه به اینکه قیمت هاشون تفاوت داره ) بنظرتون اونقدر تفاوت دارن که من سراغ اسکلوسیف برم ؟
و سوال آخر بجز گرلن آیدیل EDP ، بوی آلبالوی خیلی خوب در فضایی خنک میشناسین خودم گوچی پور هوم ۲ رو دارم که تو هرم بویایی اش آلبالو نیست ولی این بو رو داره و شدیدا عاشقشم ولی چون +۷ میلیون شده دنبال گزینه های معقول ترم
سایت تی...تو کاملا قابل اعتماد هست. معمولا هر هفته چند مدل عطر جدید میاره و قدیمی ترها رو به صورت جعبه باز میفروشه.
عود ملکی با اکثر عودیهای بازار متفاوت هست و کمی گرایش به عود عربی داره. بیشتر چرمی لواشکی تنباکویی هست تا اینکه چوبی دودی باشه . چیزی بین اتلیه کولون گلد لدر و کاستوم نشنال سول. با این حال برای مهمانی های فصل سرما بخصوص جمعهای دوستانه و شبانه و برای جوانترها مناسب هست. هرچند در مقایسه مثلا گلد لدر بهتر . شادتره.
نارسیسو رودریگز بلو نویر عطر خیلی باکیفیتی هست هرچند پخشش ضعیفه. برمبنای نوعی وتیور شیرین و صمغی و چوبی دودی هست که در کارهای دیگه ای مثل کارتیر دیکلریشن هم پیدا میشن و در مقام مقایسه دیکلریشن مناسبتره و البته خنک تر. اما بلو نویر هم واقعا عطر شاعرانه و کمی محزون و خوراک پاییز هست.
ازارو وانتد بای نایت یک عطر شیرین همه پسند مناسب شب نشینی و مهمانی و جمعهای دوستانه و برای افراد جوان هست . اما این سبک رایحه های شیرین زیادی همه گیر شدن. مثل آرمانی استرانگر ویت یو، ایو سن لورن لا نویت، آرمانی کد پرفومو... با این حال اگر جوان هستید و عطر شیرین دارچینی تا حدی آلبالویی میپسندید گزینه خوبیه (البته گرمه).
بنتلی ابسولوت عطر کاملا چوبی دودی عودی هست و خیلی کیفیت بالایی داره و تقریبا خاص و بدون مشابه هست. مردانه و مناسب افراد درونگرا و پیچیده. البته پخش ضعیفی داره که میشه با دست و دل بازی و پاف های بیشتر جبران کرد. عطر پاپیروس عود 71 میشه گفت نسخه قوی تر بنتلی ابسولوت هست و البته گرونتر.
اولترا مال رو تست نداشتم. اما چندتایی از لاین له مال رو که تست کردم، عطرهای جوان پسند شاد و شنگولی و همه پسند و مناسب مهمونی و پارتی و شب نشینی و اغواگری و با پخش قوی بودن. البته سبک رایحه له مال دیگه الان خیلی قدیمی محسوب میشه. هرچند اولترا مال به نظر مدرنتر میرسه.
لیتون اکسکلوسیر رو تست نداشتم. لیتون معمولی رو تست داشتم و میتونم بگم از معدود عطرهای مارلی هست که پسندیدم. عطری باوقار و سنگین در عین حال همه پسند.
متاسفانه عطر آلبالویی مردانه خنک نمیشناسم چون خودم علاقه ای به این نوت در عطرها ندارم.
سایت تی...تو کاملا قابل اعتماد هست. معمولا هر هفته چند مدل عطر جدید میاره و قدیمی ترها رو به صورت جعبه باز میفروشه.
عود ملکی با اکثر عودیهای بازار متفاوت هست و کمی گرایش به عود عربی داره. بیشتر چرمی لواشکی تنباکویی هست تا اینکه چوبی دودی باشه . چیزی بین اتلیه کولون گلد لدر و کاستوم نشنال سول. با این حال برای مهمانی های فصل سرما بخصوص جمعهای دوستانه و شبانه و برای جوانترها مناسب هست. هرچند در مقایسه مثلا گلد لدر بهتر . شادتره.
نارسیسو رودریگز بلو نویر عطر خیلی باکیفیتی هست هرچند پخشش ضعیفه. برمبنای نوعی وتیور شیرین و صمغی و چوبی دودی هست که در کارهای دیگه ای مثل کارتیر دیکلریشن هم پیدا میشن و در مقام مقایسه دیکلریشن مناسبتره و البته خنک تر. اما بلو نویر هم واقعا عطر شاعرانه و کمی محزون و خوراک پاییز هست.
ازارو وانتد بای نایت یک عطر شیرین همه پسند مناسب شب نشینی و مهمانی و جمعهای دوستانه و برای افراد جوان هست . اما این سبک رایحه های شیرین زیادی همه گیر شدن. مثل آرمانی استرانگر ویت یو، ایو سن لورن لا نویت، آرمانی کد پرفومو... با این حال اگر جوان هستید و عطر شیرین دارچینی تا حدی آلبالویی میپسندید گزینه خوبیه (البته گرمه).
بنتلی ابسولوت عطر کاملا چوبی دودی عودی هست و خیلی کیفیت بالایی داره و تقریبا خاص و بدون مشابه هست. مردانه و مناسب افراد درونگرا و پیچیده. البته پخش ضعیفی داره که میشه با دست و دل بازی و پاف های بیشتر جبران کرد. عطر پاپیروس عود 71 میشه گفت نسخه قوی تر بنتلی ابسولوت هست و البته گرونتر.
اولترا مال رو تست نداشتم. اما چندتایی از لاین له مال رو که تست کردم، عطرهای جوان پسند شاد و شنگولی و همه پسند و مناسب مهمونی و پارتی و شب نشینی و اغواگری و با پخش قوی بودن. البته سبک رایحه له مال دیگه الان خیلی قدیمی محسوب میشه. هرچند اولترا مال به نظر مدرنتر میرسه.
لیتون اکسکلوسیر رو تست نداشتم. لیتون معمولی رو تست داشتم و میتونم بگم از معدود عطرهای مارلی هست که پسندیدم. عطری باوقار و سنگین در عین حال همه پسند.
متاسفانه عطر آلبالویی مردانه خنک نمیشناسم چون خودم علاقه ای به این نوت در عطرها ندارم.
چقدر زیبا ، مفصل و با حوصله جواب دادین ممنونم ، خیلی خوشحال شدم از آشنایی تون بنده ۳۵ سالم هست و جوان قدیمی حساب میشم دیگه LOL 🙏 سپاس از وقتی که گذاشتین کامل دستم اومد که چی به چیه
چقدر زیبا ، مفصل و با حوصله جواب دادین ممنونم ، خیلی خوشحال شدم از آشنایی تون بنده ۳۵ سالم هست و جوان قدیمی حساب میشم دیگه LOL 🙏 سپاس از وقتی که گذاشتین کامل دستم اومد که چی به چیه
خیلی ممنون جناب برای یک رنج پایین تر از لحاظ قیمت یعنی کمتر از ۳/۵ ( مثلا بین ۲ تا ۳/۵ ) هم پیشنهاد چوبی/ چرمی دارین ؟