سلام دوستان گلم دنبال یک یا چند عطر برای یک خانم فعال در زمینه محیط زیست و سبک زندگی وگان یا گیاهخوار ( بدون خشونت با حیوانات ) هستم سن حدود چهل سال رایحه ش مهم نیست فقط هیچ عنصری از حیوانات استخراج نشده باشه و هیچ تست حیوانی نشده مثلا برندهایی مثل گرلن یا تام فورد قبل از عرضه محصولات و روی حیوانات تست میکنن
سلام.
سرچ کنید cruelty free perfumes . بعد از بین برندهای که پیدا میکنید، اون عطری رو که دوست دارید انتخاب کنید.
درود خدمت شما مهربانو امیدوارم سلامت باشید.
علاوه بر توضیحات جناب سپهر،
عطر با قیمت اقتصادی و گیاهی میتونید از اوریفلیم سوئد انتخاب کنید که ساختار گیاهی دارند و معمولا روایح همه پسند داخلشون زیاد هست، از عطرهای زنانه ی این برند:
Sublime Nature TubeRose" Parfum"
سابلیم نچر تیوبروز عطری گلی و ملایم بر پایه ی مریم و یاس
"Magnetista"
مگنتیستا
و
"Eclat Femme"
اکلت فمه
میتونید تست بفرمایید.
و اگر عطرهای قیمت بالا مد نظرتون باشه برند:
Zoologist Perfumes#
زوالوژیست
رو بررسی کنید.
امیدوارم کمکی شده باشه
پایدار باشید 🥀🥀
عطر با قیمت اقتصادی و گیاهی میتونید از اوریفلیم سوئد انتخاب کنید که ساختار گیاهی دارند و معمولا روایح همه پسند داخلشون زیاد هست، از عطرهای زنانه ی این برند:
"Magnetista"
مگنتیستا
و
"Eclat Femme"
اکلت فمه
میتونید تست بفرمایید.
Zoologist Perfumes#
زوالوژیست
رو بررسی کنید.
امیدوارم کمکی شده باشه
پایدار باشید 🥀🥀
بسیار سپاسگذارم حتما تست میکنم
سلام.
سرچ کنید cruelty free perfumes . بعد از بین برندهای که پیدا میکنید، اون عطری رو که دوست دارید انتخاب کنید.
بسیار ممنون حتما
ممنونم حتما تستشون میکنم
سلام.
سرچ کردم برندهایی نبودن که بشناسم و گمون نمیکنم توی ایران باشن ولی برند هیستوریز یا هیستورایز بینشون بود که همین خوبه چون کیفیت خوب و تنوع بالایی داره و چند عطر که دوستان معرفی کردند بسیار ممنون از شما و از بقیه دوستان
"Magnetista"
مگنتیستا
و
"Eclat Femme"
اکلت فمه
میتونید تست بفرمایید.
Zoologist Perfumes#
زوالوژیست
رو بررسی کنید.
امیدوارم کمکی شده باشه
پایدار باشید 🥀🥀
این عطرها که فرمودین کاملا گیاهی هستند در مورد تست نکردن روی حیوانات هم اطلاع دارین ؟ چون بیشتر لوازم آرایشی و عطرها قبل از تولید و معرفی رسمی روی حیوانات با درجات آسیب زیادی امتحان میشن با سرچ برند هیستوریز و هم توی لیست برندهای بدون آسیب به حیوانات پیدا کردم که خوشبختانه به وفور در دسترس هستند
سرچ کردم برندهایی نبودن که بشناسم و گمون نمیکنم توی ایران باشن ولی برند هیستوریز یا هیستورایز بینشون بود که همین خوبه چون کیفیت خوب و تنوع بالایی داره و چند عطر که دوستان معرفی کردند بسیار ممنون از شما و از بقیه دوستان
اگه cruelty freee perfumes رو جستجو کنید، در لیست نتایج در اولین گزینه در سایت .crueltyfreekitty در پایین صفحه تقریبا تمام برندها رو دسته بندی کرده به CF و NCF که دسته اول همونهایی هستن که با حفظ حقوق حیوانات ساخته شدن.
این عطرها که فرمودین کاملا گیاهی هستند در مورد تست نکردن روی حیوانات هم اطلاع دارین ؟ چون بیشتر لوازم آرایشی و عطرها قبل از تولید و معرفی رسمی روی حیوانات با درجات آسیب زیادی امتحان میشن با سرچ برند هیستوریز و هم توی لیست برندهای بدون آسیب به حیوانات پیدا کردم که خوشبختانه به وفور در دسترس هستند
درود بر شما امیدوارم سلامت باشید ، در واقع تا جایی که برند اوریفلیم مدعی شده، عطرها و لوازم آرایشی و بهداشتی علاوه بر اینکه منشأ گیاهی دارند روی حیوانات مورد آزمایش قرار نمیگیرند چرا که ترکیبات عموماً بدون ریسک هستند و تا جایی که ادعا شده حتی از ترکیبات گیاهی که ریسک آلرژی زایی دارند استفاده نمیشود. بهمين دلیل عطرهای این برند برای افرادی که به عطر آلرژی دارند و جهت آروماتراپی و حتی افرادی که میگرن خفیف دارند هم توصیه شده و اینکه یکی از عطرهایی هست که جهت استفاده در اماکن درمانی هم بخاطر کنترل پخش رایحه براحتی قابل استفاده است. و موردی باعث شده این برند در کشور ما کمتر مورد توجه قرار بگیرد در واقع همین ماندگاری و پخش کنترل شده هست.
البته همینطور که بررسی فرمودید عطرهای زیادی در این چهارچوب قرار دارند که متأسفانه در ایران محدود و تقریباً غیر قابل تهیه هستند.
لیستی از این عطرها موجود هست ولی چون بررسی کردم راجب موجودیت در بازار کشور عنوان نکردم.
برای مثال:
Eden Perfumes No.007 Floral Aldehyde
سپاس از توجهتون
ارادتمند
پایدار باشید 🥀🥀