🄼🄾🄽🄰 🄼🄾🄽🄰
25
1401/05/31

نت بیدمشک با چه نامی؟!!

سلام به همه ی عزیزان معطرم 🙋🏼‍♀
از آنجایی که من هنوز جواب سوالم را پیدا نکرده ام ، ترجیح دادم ، اینجا از اساتید بپرسم شاید فرجی شود و به کمک شما دوستان ، یکی از دغدغه های فکری من کم شود.
میخواستم بدونم شما عزیزان ، عطری را میشناسید که نت بید مشک داشته باشد؟
اگر بله ، چه عطری؟ و اگر نه ، آیا تا به حال دنبالش بوده اید؟ من بسیار گشته ام و نیافته ام.
نمونه اش در همین سایت عطرافشان عزیزمان ، عطری  با نتِ بید مشک وجود ندارد.
در سایت های خارجی با نام انگلیسیش(pussy willow) سرچ کردم ، نیافتم ، با نام علمیش(salix aegyptiaca) گشتم، نیافتم.
آخر مگر میشود؟!!!   عطارهای آن ور آب که از نمک- طلا- آب و خیلی چیزهای دیگر که اگر به رایحه ی آنها فکر کنیم ، مغزمان اِرور میدهد ، 
نمی گذرند و از آنها، خلق رایحه میکنند ، امکان ندارد از بید مشک با این رایحه و با این قابلیت عطرسازی که هم خاصیت درمانی دارد و هم از چندمتری ،رایحه ی خوب و دلپذیرش  مشخص است بگذرند.
من که باور نمیکنم ، عطری با نت بیدمشک وجود نداشته باشد.
صد درصد نت بیدمشک در بعضی عطرها استفاده میشود.  ولی با چه نامی؟!!
طبق تحقیقی که در سایتهای خارجی ،انجام دادم ، خیلی از عطرها با نت مُشک ، در معرفی عطر فقط مشک (musk ) ذکر شده ،بعضی دیگر هم (musk و هم  with musk)  

ولی بعضی کارها
 فقط (with musk)   
مثل عطرهای:
Coco mademoiselle  chanel

Coco Mademoiselle EDP #شنل کوکو مادمازل ادو پرفیوم Coco Mademoiselle EDP  
Chance eau tendre eau de parfum( chanel)

Chance Eau Tendre #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre 
Flower by kenzo

Flower by Kenzo Legere #کنزو فلاور بای کنزو لجر Flower by Kenzo Legere 
Idole  Lancome

Idôle #لانکوم ایدول Idôle Athalia parfums de marly
Erba pura xerjoff

Erba Pura #زرجوف اربا پورا Erba Pura 
که چقدر هم همشون محبوب و دلنشین هستند.
 لطفا اگر براتون مقدور هست و یکی از این عطرها را در منزل دارید ، رایحه ی آن را به دقت پردازش کنید ، ببینید  رایحه ی بید مشک از آن میگیرید یا نه؟ 
اگر شما هم تایید کنید ،ممکن هست  فرضیه به حقیقت تبدیل شود و دیگر اطمینان پیدا میکنیم که مشک سفید ،همان بید مشک است.
و  میتوانیم در انتخاب عطر  و تحلیل رایحه ها خیلی جلو بیفتیم.

در پاسخ به IRRO :

باور بفرمایید عصاره خالص بیدمشک هست بدون ذره ای مواد شیمیایی حتی نگهدارنده

حداقل با بوی بیدمشک آشنا میشید

با بوش آشنا هستم🤭

اونجوری خیلی غلیظه ،  خود بید مشک تازه ، بوی خیلی خوبی داره، حتی شاخه ها هم بوی خوبی داره.

بازم ممنون از محبتتون.

IRRO IRRO
1401/06/01
در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

با بوش آشنا هستم🤭

اونجوری خیلی غلیظه ،  خود بید مشک تازه ، بوی خیلی خوبی داره، حتی شاخه ها هم بوی خوبی داره.

بازم ممنون از محبتتون.

تو دیتابیس فرگرنتیکا نتی با نام pussy willow یا salix موجود نیست.به نظر میاد عطری که دنبالش هستید تولید نشده باشه.شایدم بعدا تولید بشه!

در پاسخ به IRRO :

تو دیتابیس فرگرنتیکا نتی با نام pussy willow یا salix موجود نیست.به نظر میاد عطری که دنبالش هستید تولید نشده باشه.شایدم بعدا تولید بشه!

عطر بیدمشک رو در ارگانیک شو  یافتم. چقدرم قیمتش خوبه، ۲۵ هزار😂🙂😂

واقعا عطره ، من اول فکر کردم عرق بیدمشکه یا روغن ماساژه ، ولی واقعا افشانه ی اسپری داره😄 از کجا میدونستید؟!

در مورد سایتهای خارجی هم ،من خیلی گشتم ، اصلا نیست. واسه همینه که دنبالشم و واسم سوال شده.

جناب اردشیر گفتند که چیزی به اسم عرق بیدمشک یا خود بید مشک ، ممکنه برای غربیها  ناشناخته باشد و باید در روایح عربی یا ترک به دنبالش باشم.

ولی بازم من نمیتونم باور کنم که برای غربیها ناشناخته باشد. باز هم به جستجو ادامه خواهم داد.

IRRO IRRO
1401/06/02
در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

عطر بیدمشک رو در ارگانیک شو  یافتم. چقدرم قیمتش خوبه، ۲۵ هزار😂🙂😂

واقعا عطره ، من اول فکر کردم عرق بیدمشکه یا روغن ماساژه ، ولی واقعا افشانه ی اسپری داره😄 از کجا میدونستید؟!

در مورد سایتهای خارجی هم ،من خیلی گشتم ، اصلا نیست. واسه همینه که دنبالشم و واسم سوال شده.

جناب اردشیر گفتند که چیزی به اسم عرق بیدمشک یا خود بید مشک ، ممکنه برای غربیها  ناشناخته باشد و باید در روایح عربی یا ترک به دنبالش باشم.

ولی بازم من نمیتونم باور کنم که برای غربیها ناشناخته باشد. باز هم به جستجو ادامه خواهم داد.

واقعا!!!

یعنی من فرق عطر و عرق و نمیدونم؟؟؟

ممنونم

من میرم...

[EDITED] 1401/06/02 11:18
در پاسخ به IRRO :

واقعا!!!

یعنی من فرق عطر و عرق و نمیدونم؟؟؟

ممنونم

من میرم...

نه ، خواهش میکنم نفرمایید.

آخه وقتی وارد سایت شدم ، اول، کلی محصول روغنی و عرقیجات دیدم.تعجب کردم!

واقعا ممنونم برای زمانی که با مهربانی ، برای جواب سوالم گذاشتید.

سپاس بیکران.

IRRO IRRO
1401/06/02
در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

نه ، خواهش میکنم نفرمایید.

آخه وقتی وارد سایت شدم ، اول، کلی محصول روغنی و عرقیجات دیدم.تعجب کردم!

واقعا ممنونم برای زمانی که با مهربانی ، برای جواب سوالم گذاشتید.

سپاس بیکران.

☺️🌹😋🌹🤗

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام آقای سپهر. ممنونم بابت توجه و پاسختون.

بله ، آکورد مشک ، ممکنه از خیلی روایح تشکیل بشه .

ولی من مطمئنم اون نت مشک سفید که به طور خاص ،در داخل معرفی هرمِ عطرها منتشر میشه، این مشک سفیدی که ما سرچ میکنیم و پودر سفید رنگیه که داخل عطاریا پیدا میشه  نیست.  

منظور از مشک سفید چیز دیگه ای هست.  اونو میخوام بفهمم😃

خواهش میکنم.
از اونجایی که ترجمه انگلیسی بیدمشک هم حاوی musk هست (musk willow) احتمالا برای عطرسازها شناخته شده هست و در بعضی عطرها جایگزین نوت مشکه. برای مثال در عطر  :
Kashimire #وی کانتو کاشمیر Kashimire
که کاملا بوی بید مشک غالب هست.

در پاسخ به One Flew Over the Cuckoo's Nest :

خواهش میکنم.
از اونجایی که ترجمه انگلیسی بیدمشک هم حاوی musk هست (musk willow) احتمالا برای عطرسازها شناخته شده هست و در بعضی عطرها جایگزین نوت مشکه. برای مثال در عطر  :
Kashimire #وی کانتو کاشمیر Kashimire
که کاملا بوی بید مشک غالب هست.

وای چه جالب که شما رایحه ی بید مشک رو در این عطر تشخیص میدهید. من در گذشته یکبار ،این عطرو تست داشتم ، ولی از کنارش عبور کردم. اون موقع به فکر بیدمشک نبودم😊.  حتما در اولین فرصت  دقیقتر تست میکنم.

ممنون که پیشنهاد تست این عطرو دادید🌺

architect architect
1401/06/03

سلام خانم مونا.

یه عطر خوش قیمت که به نظر من نت بیدمشک داره stark peau de pierre هست که نمونه ۴۰ میلش به قیمت خوبی پیدا میشه.

البته کمی هم وجوه خاکی و دودی داره و بیشتر مردونه هست ممکنه همونی باشه که دنبالشید.

در پاسخ به architect :

سلام خانم مونا.

یه عطر خوش قیمت که به نظر من نت بیدمشک داره stark peau de pierre هست که نمونه ۴۰ میلش به قیمت خوبی پیدا میشه.

البته کمی هم وجوه خاکی و دودی داره و بیشتر مردونه هست ممکنه همونی باشه که دنبالشید.

سلام به شما جناب آرشیتکت عزیز.

از وقتی که برای جواب سوالم گذاشتید ،بینهایت ممنونم .

حتما در اسرع وقت ، پیداش میکنم و امتحان میکنم.

سپاس بیکران🌺

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟