سلام و عرض ادب
دوستان من راستشو بخواید تو زمینه عطر و ادکلن مبتدی هستم و ب دنبال ی رایحه ای هستم که بشه در هر ابو هوایی ، صبح یا شب ، روزانه یا رسمی بشه استفاده کرد
من خودم به تازگی از amouage honour for men تست کردم واقعا از بوش خوشم اومد ولی هم قیمت بالایی داره هم مطمئن نیستم برای 4 فصل مناسب باشه خواستم بدونم چه گذینه های دیگه وجود داره که ماندگاری و پخش بوی خوبی هم داشته باشه
و نظرتونو راجب ysl y edp میخواستم بپرسم موندگاری و پخش بوش و اینکه میشه بلایند بای کرد یا ریسکیه؟ چون من تاحالا بوش نکردم ولی زیاد تعریفشو شنیدم
#شنل بلو Bleu de Chanel
#آمواج جوبیلیشن مردانه (آمواژ یوبیلشن) Jubilation for Men
#آمواج براکن من Bracken Man
#آبرکرامبی اند فیچ فیرس Fierce
سلام اینارو اگه خواستید تست کنید.
من خودم شانل رو داشتم.
فیرس هم عالیه.
دوتا اموژهم خوبن.
#شنل بلو Bleu de Chanel
#آمواج جوبیلیشن مردانه (آمواژ یوبیلشن) Jubilation for Men
#آمواج براکن من Bracken Man
#آبرکرامبی اند فیچ فیرس Fierce
سلام اینارو اگه خواستید تست کنید.
من خودم شانل رو داشتم.
فیرس هم عالیه.
دوتا اموژهم خوبن.
ممنون از راهنمایی حتما تستشون خواهم کرد فقط جسارتا بلو شنل چه نسخه ایرو پیشنهاد میدید؟ تا اونجایی که خبر دارم نسخه edt ماندگاری زیادی نداره
و نظرتون راجب honour و ysl y edp میخواستم بدونم
ممنون حتما تستشون میکنم
ممنون از راهنمایی حتما تستشون خواهم کرد فقط جسارتا بلو شنل چه نسخه ایرو پیشنهاد میدید؟ تا اونجایی که خبر دارم نسخه edt ماندگاری زیادی نداره
سلام
راستش من چند سال پیش edt بلو شنل رو داشتم, همون سالهای اول که اومده بود.
اگه موفق شدید مفیستوی زرجف، سل مارین هیلی رو هم تست کنید.
بهتره سمپل او رجینال بخرید ویا دست ریز تهییه کنید
به نظرم دستریز بهتره چرا که سمپل ممکنه تولید سالهای قبل باشه و با عطر جدید موجود در فروشگاهها ی عطر متفاوت باشه.
با یک پاف عطر رو بلاتر شاید نشه تصمیم خیلی درستی برای خرید بگیرید(با تهیه دستریز یا سمپل می شه توی شرایط مختلف وروی پوست بدن عطر رو تست کرد وبه تصمیم بهینه و دلخواه رسید)
معطر باشید و ایام به کام.