سلام به دوستان ارجمند. عزیزان برای جلسات اداری ام چه عطری رو پیشنهاد میکنید؟ محدودیت قیمت ندارم.
سرکار خانم فاطمه فیضی
سلام
دوستان عزیزمان چه عطرهای نابی معرفی کرده اند برای این منظور خاص .
خصوص سرکار خانم ماری ی کاربلد و مهربان ما که الحق وجودش و حضور اش برای ما و این خانه نعمت بزرگی ست ایضا ایرج عزیزمان
انشاله وجود همه شان پایدار باشد ، نیز همه ی دیگر دوستان عزیز حاضر در این صفحه .
سلیقه ی بد من در این مورد عطرهای دودی را میپسندد مثل مثلا ترونی . عطرهای گلی را مناسب اینگونه مجالس نمیبینم .
ایضا عطرهایی تاریک را میپسندم که سبز تاریک و خاص باشند . مثل پرایوت لیبل .
مدیر باید کمی بوی خشونت دهد . نباید لطیف باشد ورنه تاثیری را که باید ، نمیگزارد .
باید کمی تلخ ، تاریک ، مرموز ، غیر قابل پیشبینی و تاثیر گزار و محکم باشد . باید بیش از " بله " منتظر شنیدن " نه " باشند ازو !
البته لطفا این دیدگاه را ماکیاولیستی ترجمه نکنید :))
این تجربه ی مدیریتی ی من بوده است در طول فعالیت شغلی ام .
عطرهای لطیف ، گلی ، شیرین و دلنشین برای مشاغل مدیریتی مناسب نیست . خصوص زنان که باید با یک بُعد دیگر که همانا ضعیف انگاشتن بانوان مدیر هست هم بدین وسیله مبارزه کنند متاسفانه ! حال آنکه برخی مدیران زن در عمل اثبات کرده اند که از مردان پیشی گرفته اند ! و الحق روایح خاص ( خشن ) میتوانند کمکی پر اهمیت و دستیاری توانا درین مهم باشند .
البته در ابتدا معروض شد ، سلیقه ام خوب نیست :))
ارادتهای بسیار
عالی بود مثل همیشه جناب سخی گرانقدر. سلیقه خودم هم مثل شماست و فکر کنم از میان پیشنهادات دوستان چنین عطری رو پیدا خواهم کرد. بسیار بسیار ممنونم از پاسخ شما
عطر امواج دیا یه بوی مهندسی اداری شیکی داره فک کنم چیزیه که دوس داشته باشید
سپاس تستش نکردم ولی قبلا از #شنل اگوئیست Egoiste استفاده میکردم اوکی بود
عطر امواج دیا یه بوی مهندسی اداری شیکی داره فک کنم چیزیه که دوس داشته باشید
آقای حامد بی خیلی ممنونم حتما تست میکنم
سپاس تستش نکردم ولی قبلا از #شنل اگوئیست Egoiste استفاده میکردم اوکی بود
جناب آرمان بنده عطرهای شنل رو بسیار میپسندم اینم حتما تست میکنم ممنونم از پاسخ شما
سلام فاطمه جون. به نظر من هم عطرهای تلخ و چرمی و گاها دودی بسیار مناسب جلسات اداری و مدیریتی هستند ، درکنار عطرهایی که عزیزان معرفی کردند ، این عطر رو هم پیشنهاد میکنم تست کنی عزیزم.
موفق باشی گلم.
سلام فاطمه جون. به نظر من هم عطرهای تلخ و چرمی و گاها دودی بسیار مناسب جلسات اداری و مدیریتی هستند ، درکنار عطرهایی که عزیزان معرفی کردند ، این عطر رو هم پیشنهاد میکنم تست کنی عزیزم.
موفق باشی گلم.
ممنونم MONA جان. حتما تست میکنم . خیلی خیلی خوشحال شدم پیشنهاد دادید.
سلام
#ماجدا بکالی مون نوم است رژ Mon Nom est Rouge
#د مرچنت اف ونیز روکوکو Rococo
#گرلن شالیمار پارفوم اینیتیال (پرفیوم اینیشیال) Shalimar Parfum Initial
#گرلن شالیمار ادوتویلت Shalimar Eau de Toilette
#میسون فرانسیس کورکجان باکارات رژ 540 Baccarat Rouge 540
#آمواج سان شاین زنانه Sunshine for women
#بوچرون نرولی د اصفهان Neroli d'Ispahan
#جیونچی له آنجئو نویر L'Ange Noir
#جیونچی آنجئو دمون ادو پرفیوم (جیوانچی آنژو اترنج پارفوم) Ange Ou Demon (Etrange) EDP
#ایو سن لورن اله ادو پرفیوم Elle EDP
# امواج ممویر
#نارسیسو رژ
#تام فورد ولوت ارکید
#تام فورد توباکو وانیل
#لالیک ساتین
#موگلر انجل میوس
#لانکوم میراکل
# ورساچه اروس
#بولگاری اکوا دیوینا
#جیونچی انژه دمون سکرت ادیشن کروزر
#جور د هرمس ابسلو
ماری عزیز و گرامی . از بین همه پیشنهادهای شما شالیمار، باکارات رژ ۵۴۰ و ولوت ارکید رو انتخاب کردم. حتی ولوت ارکید رو به عنوان امضای پاییزیم خریدم و حظ وافری ازش میبرم. واقعا پیشنهاد به جا و عالی ای بود . خیلی خیلی ممنونم که اینهمه زحمت کشیدید برای معرفی این تعداد عطر
جناب روحانی من این عطر رو تست کردم واقعا عطر عالی و اداری محبوبم هست . در لیست خریدم گذاشتمش. ممنونم از پیشنهاد عالی شما
با سلام خدمت دوست گرامی عطرهای جدی تر فاقد ظرافت و شیرینی زیاد مناسب تر هستن پیشنهادهای من این چند مورد هست
#آمواج اپیک زنانه (آمواژ ایپیک) Epic for Women