Shaghayegh Shaghayegh
22
1399/08/16

نیش یا دیزاینری مسئله این است!

سلام دوستان من یه مدته همش دارم سمپل می‌خرم هم نیش هم دیزاینری

اما شاید باورتون نشه من لذتی که از دیزاینری های دو‌سه تومنی می برم از نیش های دوازده سیزده تومنی نمیبرم و حتی یه جاهایی مسخره میاد رایحه هاشون

نمیفهمم علت جذابیت نیش برای عطربازا چیه؟

میشه نیش باز ها توضیح بدن 

Shaghayegh Shaghayegh
1399/08/19
در پاسخ به Hamed Ghazavi :

شقایق عزیز چند نکته به زبان ساده  تو   این مقوله باید گفته شود.اول اینکه اشتباه خیلی از دوستان از عطر نیش اینه که مثلا باید حتما همیشه  تحسین همه اطرافیان رو به دنبال داشته باشه که این اصلا همیشه  درست نیست خیلی عطر  های دیزاینری هستند که باز خوردی ده برابر عطر های نیش دارن.لذا واکنش این دوستان  در این مواقع این است؛ که این عطر نیش است :بیک از این خوش بوتر است!! دوم  اینکه تا فردی  سیر و سلوک کاملی تو عطر های دیزاینری نکرده باشد بهتره به سمت عطرهای نیش نیاید. اما نکته اصلی که اخر عرض می کنم عطر های نیش اگر حتی فردی اصلا از اپنها خوشش نیاید باز هم نمی تواند منکر کیفیت بالا و متفاوت بودن انها شود.  در مقوله عطر بازی برای فرد نیش باز در درجه اول خاص بودن و متفاوت بودن با صد ها رایحه دیزاینری مهم است در مرحله بعد خب اگر این عطر نیش از رایجه ای بسیار دلپسند هم برخوردار باشد چه بهتر.

در اخر ،عطر های نیش به خصوصا نیش های واقعی ماننند یک کت و شلوار مارک دار هستند .با نگاه به دوخت انها می توان به کیفیت بالا و متفاوت بودن انها با لباس معمولی پی برد.این لباس مارک دار اگر ده بار هم به خشکشویی برود باز هم دوخت و قوام خود را خفظ می کند.اما ان لباس معمولی  اول  در ظاهر همه پسند بعد از مدتی استر کتش از پشت اویزان می شود یقه ان از بین می رود و .....

بسيار ممنون 🙏🏻

سحر سحر
1399/11/16
در پاسخ به Amir Mohammad :

درود شقایق خانم

عطرهای دیزاینری عموما برای بازخورد خوب و رایحه بالا ساخته شدند و به همین واسطه بازار فروش خوبی رو هم به ارمغان اوردند. طبیعیه که شما هم از رایحه بیشتر خوشتون بیاد و هم بازخورد بالاتری بگیرید و خب هزینه کمتری هم صرف کردید

اما عطر های نیش یک کار هنری تلقی میشن . همونطور که یک اهنگ پرمفهوم به زمان نیاز داره عطرهای نیش هم به زمان زیادی نیاز دارند تا اون هنری که پشت رایحه هست درک بشن. گاهی یک هفته یک ماه زمان نیازه تا درک بشن ولی وقتی درک بشن ترک کردنشون واقعا سخته.

عطرهای نیش عموما از لحاظ کیفی چندین درجه از عطرهای دیزاینری بالاتر هستند و شفافیت و کیفیت رایحه در عموم عطرهای نیش بالاتر هست.

پس اگر عطری میخواین برای مصرف روزانه یا مجالس که بازخورد بهمراه داشته باشه خب بهتره به دنیای دیزاینری ورود کنید ولی اگر عطرباز هستین و بار استشمام رایحه عطر ارامش میگیرین بهتره هرچه سریعتر به دنیای نیش ورود کنید . چون واقعا عطرهای خارق العاده ای داره که هنر پشتش خوابیده. لازمه اش فقط صبر هست و خواندن توضیحات عطار و نت های اون برای درک بهتر .

این طور که شما می فرمایید عطرهای نیش اعتیاد آور هستند به نوعی  یعنی شامه به اونها عادت میکنه و تغییربا جزوی از کاراکتر فرد میشه بطوری که کسی اونو یه بار نزنه انگار چیزی کم داره و عطرهای دیگه براش ضعیف و یا غیر قابل تحمل میشه آیا همین طوره؟

در پاسخ به سحر :

این طور که شما می فرمایید عطرهای نیش اعتیاد آور هستند به نوعی  یعنی شامه به اونها عادت میکنه و تغییربا جزوی از کاراکتر فرد میشه بطوری که کسی اونو یه بار نزنه انگار چیزی کم داره و عطرهای دیگه براش ضعیف و یا غیر قابل تحمل میشه آیا همین طوره؟

درود دوست عزیز

بله عطرهای واقعا نیش (نه صرفا لغوی) برای یک نیش باز اعتیاد اور هستند ولی برای بقیه نه .

اونجور حالت که فرمودین لازمه اش زندگی کردن با یه عطره نیش مسحور کننده هست . برای من اینجور نیست ولی کم پیش میاد . چون عطر بسیار عالی زیادی هست و مسلما یک نیش باز با تست هر کدوم اروم میگیره. ولی یجوری هست که خیلی از دوستان عطربازم هم چندین بکاپ از چند سری عطرهاشون همیشه دارند . ولی چیزی که قابل توجهه اینه که این دنیا ته نداره . روز بروز شامه نیش باز قویتر میشه و کارهای بهتر رو تست میکنه و وابستگی میاره واسش .

Shaghayegh Shaghayegh
1399/11/17

شقایق عزیز چند نکته به زبان ساده  تو   این مقوله باید گفته شود.اول اینکه اشتباه خیلی از دوستان از عطر نیش اینه که مثلا باید حتما همیشه  تحسین همه اطرافیان رو به دنبال داشته باشه که این اصلا همیشه  درست نیست خیلی عطر  های دیزاینری هستند که باز خوردی ده برابر عطر های نیش دارن.لذا واکنش این دوستان  در این مواقع این است؛ که این عطر نیش است :بیک از این خوش بوتر است!! دوم  اینکه تا فردی  سیر و سلوک کاملی تو عطر های دیزاینری نکرده باشد بهتره به سمت عطرهای نیش نیاید. اما نکته اصلی که اخر عرض می کنم عطر های نیش اگر حتی فردی اصلا از اپنها خوشش نیاید باز هم نمی تواند منکر کیفیت بالا و متفاوت بودن انها شود.  در مقوله عطر بازی برای فرد نیش باز در درجه اول خاص بودن و متفاوت بودن با صد ها رایحه دیزاینری مهم است در مرحله بعد خب اگر این عطر نیش از رایجه ای بسیار دلپسند هم برخوردار باشد چه بهتر.

در اخر ،عطر های نیش به خصوصا نیش های واقعی ماننند یک کت و شلوار مارک دار هستند .با نگاه به دوخت انها می توان به کیفیت بالا و متفاوت بودن انها با لباس معمولی پی برد.این لباس مارک دار اگر ده بار هم به خشکشویی برود باز هم دوخت و قوام خود را خفظ می کند.اما ان لباس معمولی  اول  در ظاهر همه پسند بعد از مدتی استر کتش از پشت اویزان می شود یقه ان از بین می رود و .....

سلام ... سیر و‌سلوک... دقیقاااا...

ممنون آقای دکتر🙏🏻

architect architect
1399/11/18

البته من فک میکنم خانم shaghayegh از جهتی کاملا درست میفرمان و اینکه فک کنیم عطرای نیش به طور عام خیلی خوشبوتر و خوش بازخوردتر از دیزاینری ها هستند به نظرم صحیح نیست. حتی این که فک کنیم عموما طبیعی تر هم هستن این هم صحیح نیست و عطر طبیعی خیلی خیلی کم داریم.

به نظر من تفاوت اصلی  عطرای نیش با دیزاینری اینه که چون تو عطرای نیش سیاست های فروش و بازاریابی برای قشر عام مطرح نیست دست عطار در خلاقیت برای ایجاد روایح خاص بازتره اما این روایح لزوما خوشبوتر نیستن بلکه فقط خاص هستن و خوش بازخورد تر هم نیستن. یعنی مخاطب عطر نیشدبه نظر من  افرادی هستن که به فراخور خاطرات و شخصیت و موقعیت شغلی و ملیت و..دنبال نوع خاصی از رایحه هستن.

Shaghayegh Shaghayegh
1399/11/19
در پاسخ به architect :

البته من فک میکنم خانم shaghayegh از جهتی کاملا درست میفرمان و اینکه فک کنیم عطرای نیش به طور عام خیلی خوشبوتر و خوش بازخوردتر از دیزاینری ها هستند به نظرم صحیح نیست. حتی این که فک کنیم عموما طبیعی تر هم هستن این هم صحیح نیست و عطر طبیعی خیلی خیلی کم داریم.

به نظر من تفاوت اصلی  عطرای نیش با دیزاینری اینه که چون تو عطرای نیش سیاست های فروش و بازاریابی برای قشر عام مطرح نیست دست عطار در خلاقیت برای ایجاد روایح خاص بازتره اما این روایح لزوما خوشبوتر نیستن بلکه فقط خاص هستن و خوش بازخورد تر هم نیستن. یعنی مخاطب عطر نیشدبه نظر من  افرادی هستن که به فراخور خاطرات و شخصیت و موقعیت شغلی و ملیت و..دنبال نوع خاصی از رایحه هستن.

صد البته ...

با خواندن بعضی ریویو ها هم متوجه شدم که جذابیت اون رایحه ای که به نظر من اصلا جذاب نیست به خاطر داستانیه که تو ذهن اون مخاطبی که عام نیست تداعی میکنه... میتونه درگیرش کنه...

نمیدونم شاید منم یه روز بیام بگم فلان عطر که اون زمان چه قدر بی معنی برام میومد الان عجب کیفی بهم میده استشمامش... شاید دقیقا مثل یه بازی میمونه که مرحله به مرحله ست ... باید قوی و قوی تر شی تا بتونی درک کنی مراحل بالاتر و 

البته واقعااااا همین الانشم بعضی نیش ها برام خیلی جذابند مثلا ممو ها اما خبر نداشتم نیش اند یا نه یا اتکینسون و...

اما هیچ وقت کارهای روژا داو یا کورکجیان و بیش تر کارهای امواج اونقدرا که میگفتن اونقدرا که قیمتشونه خاص به نظرم نرسیدند.

ممنون آموختم از نظرتان🙏🏻

Mehran Mehran
1401/06/04
در پاسخ به اسنودن :

متاسفانه عطر نیش توهمی بیش نیست . با اینکه الان با این حرفم از نظر اکثر دوستان بی سواد و عطر نشناس و بی کلاسم ، ولی عطر نیش هیییچ فرقی با عطر دیزاینری نداره ، ( نه تو تولیدش مواد طبیعی استفاده میشه نه دستسازه نه تولید محدود نه کیفیت رایحه نه......البته استثنا هایی هم هست که مثلا تولید محدود هستن و مواد طبیعی توش بکار رفته ) البته حرف من این نیست که عطر های به اصطلاح نیش عطر های بدی هستن یا ارزش خرید ندارن ، بعضی هاشون مثلا 5bcdc1b774aea7UM9ieSFEnE7TKjgXRj4.jpg #آکوا دی پارما کولونیا لیدر ادو کولوژن کونسنتخی Colonia Leather Eau de Cologne Concentree  5c0133dbe7483hyodCUXnuvFpvTdf1mRT.jpg #ممو پاریس آیریش لدر Irish Leather رو خودم دارم و فوق العاده با کیفیتن . ولی درکل عطر های دیزاینری رایحشون یجوریه که اکثر مردم میپسندن ولی نیش ها اینطور نیستن ، اینکه یه کسی بخواد یه عطریو واسه خودش انتخاب کنه فقط کافیه ازون عطر خوشش بیاد و ربطی به دیزاینری یا نیش بودنش نداره . مثلا بری کلی هزینه کنی از برند مارلی بخری چون که فقط اسمش نیشه اشتباس . اکثر کار هاش هم کپی هستن .الانم اگه عطر افشان کامنتمو تایید کنه، اون وقت مارلی بازا میان میگن که من هیچی از عطر نمیدونم !

البته جسارتا بهتره یه تجدید نظر بفرمایید به نظرم..

Mehran Mehran
1401/06/04

البته جسارتا بهتره یه تجدید نظر بفرمایید به نظرم..

Mehran Mehran
1401/06/04

موافقم

سلام اقا حامد گرامی 

از نظراتتون استفاده کردم و میخواستم بپرسم با توجه به تجربتون در رده ی رایحه ی گرم و تند چه عطر/عطرهای نیشی رو پیشنهاد میفرمایید 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟