iMeysam iMeysam
4
1401/06/23

کدام یک؟

سلام دوستان عزیز من میان چندین ادکلن مانده ام.

از همه ی جوانب بین مارلی پگاسوس و دیور هوم پارفوم کدام یک؟

و در فصول گرم میان امواج اپیک و زرجف مفیستو جنتل اومو کدامیک؟

ممنون از حسن توجه شما

Michael Michael
1401/06/23

سلام و ارادت

بین گزینه های اول روی خرید دیور هوم شک نکن

از کار های پایینی که فرمودید من اپیک رو تست نداشتم ولی میدونم عطر قابلیه ولی جنتیلومو رو دارم و استفاده میکنم رایحه خیلی عالی و جذابی داره....بسیار بازخورد آوره مخصوصا از طرف بانوان چون که من توی دانشکده چند پاف اسپری کردم و به شخصه بازخورد های مثبتش رو گرفتم هم اقایون و هم بانوان.....از برند کازاموراتی فیئرو هم عطر عالی هستش واسه فصل گرم

پیشنهاد اینه تست کنید اپیک و جنتیلومو رو شاید ذائقه شما فرق داشته باشه ولی بین مورد ۱ و ۲ من هوم پارفوم رو بسیار بسیار ترجیح میدم چرا که مارلی پگاسوس خیلی شیرینه

اگر دو دل هستید بین خرید هوم پارفوم، بنظرم همراه با پگاسوس اکسکلوسیف که نسخه جدیدتر پگاسوسه تستش کنید پگاسوس اکسکلوسیف رایحه بهتری داره و حرف برای گفتن زیاد داره ولی پگاسوس قدیمی نه

پیروز باشید

سلام

بین دو عطر اول، دیور هوم پارفام. 

برای فصول گرم  مفیستو . 

البته نظر شخصی خودم هستش. 

iMeysam iMeysam
1401/06/24
در پاسخ به Michael :

سلام و ارادت

بین گزینه های اول روی خرید دیور هوم شک نکن

از کار های پایینی که فرمودید من اپیک رو تست نداشتم ولی میدونم عطر قابلیه ولی جنتیلومو رو دارم و استفاده میکنم رایحه خیلی عالی و جذابی داره....بسیار بازخورد آوره مخصوصا از طرف بانوان چون که من توی دانشکده چند پاف اسپری کردم و به شخصه بازخورد های مثبتش رو گرفتم هم اقایون و هم بانوان.....از برند کازاموراتی فیئرو هم عطر عالی هستش واسه فصل گرم

پیشنهاد اینه تست کنید اپیک و جنتیلومو رو شاید ذائقه شما فرق داشته باشه ولی بین مورد ۱ و ۲ من هوم پارفوم رو بسیار بسیار ترجیح میدم چرا که مارلی پگاسوس خیلی شیرینه

اگر دو دل هستید بین خرید هوم پارفوم، بنظرم همراه با پگاسوس اکسکلوسیف که نسخه جدیدتر پگاسوسه تستش کنید پگاسوس اکسکلوسیف رایحه بهتری داره و حرف برای گفتن زیاد داره ولی پگاسوس قدیمی نه

پیروز باشید

ممنون دوست عزیز از زمانی که گذاشتید.

و تشکر از پیشنهاد خوبتون

iMeysam iMeysam
1401/06/24
در پاسخ به ابوالحسن :

سلام

بین دو عطر اول، دیور هوم پارفام. 

برای فصول گرم  مفیستو . 

البته نظر شخصی خودم هستش. 

مرسی دوست من " ابوالحسن" جان

Atrafshan logo