شهرزاد ق شهرزاد ق
11
1401/06/26

عطر ملایم معتدل

وقتتون بخیر دوستان. من یه عطر ملایم و معتدل و آرامش بخش می خوام. روایح خنک و ترش برام یه تیزی سردردآوری دارن و روایح شیرینی که من تست داشتم اکثرا خیلی سنگین و خسته کننده بودن. عطرهای گلی میوه ای و عطرهایی که تم وانیلی شکلاتی ملایم دارن رو دوست دارم.

تنها عطری که چندسال تونستم استفاده کنم و برام بی آزار بوده عطر سوییت لاو ژکساف بوده و رایحه میانی عطر لاویه بل رو فقط گاهی دوست داشتم. ولی واقعا سوییت لاو برام خسته کننده شده و هربار هم رفتم سمت عطر دیگه ای بعد از مدت کوتاه کنارش گذاشتم و باهاش اخت نشدم.

عطرهایی که قبلا داشتم و حتی مدت کوتاهی هم نتونستم استفاده کنم در حالیکه اولش رایحه ش بنظرم ملایم اومده: شنل چنس تندر، لانوین اکلت، جادور ادوتویلت، ایفوریا، مون گرلن، الین ، کوکومادمازل، زارا ارکید. از بین اینا جادور رو بیشتر تونستم استفاده کنم باز

در پاسخ به فاطمه فیضی :

عزیزم تست کنید انشالله که از پیشنهادات دوستان حداقل یکیش باب میلتون باشه ولی اگر باز هم نپسندید حتما بفرمایید عطرهای دیگه ای رو پیشنهاد بدیم

درود به همه ی عزیزان

چندروزی درباره عطرهایی که لطف کردید و معرفی شد چه توسط شما و مونای عزیز و دیگر دوستان در سایت مطالعه کردم. دکانت پرادا کندی رو سفارش دادم. شیرینیش اصلا برام دلپذیر نبود و نت میانی دقیقا همون رایحه ای بود که برام وحشتناک بود! که حدس میزنم همون رایحه پودری باشه که نمیدونم چرا در ناخوداگاه منو دچار اضطراب بدی میکنه که قطعا میتونه تاثیر ذهن و خاطره باشه.رایحه ای که نمیدونم چرا برام یادآور لالیک مشکی مردانه هست که ازش بیزارم. و جالب اینکه چندروز پیش دوستم ازم خواست کنارش بشینم تا رانندگی تمرین کنه و لاویه بل زده بود. تمام مدت اون یک ساعت من داشتم از عطرش اذیت میشدم در حالیکه رایحه میانی لاویه جزو علاقمندی های خودمه ! همین ها کم کم داره بهم این پیام رو میده که باید حتما سراغ عطرهای گلی، یا گلی میوه ای آروم برم. از اونجا که دکانت ها هم قیمت پایینی ندارن الان، پیشنهاد شما به من از بین لالیک لامور و باربری لندن برای تهیه دکانت کدوم میتونه باشه؟ 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟