با سلام به همه ی دوستان گلم.
تصمیم گرفته ام پاییز و زمستان امسال ، خودم را مهمان رایحه ای تلخ کنم ، البته باید قبلش یکمی روی اخلاق و رفتارم کار کنم تا یکمی
جدی تر باشم، یکمی هم جلوی آیینه اخم کردن تمرین کنم تا حداقل عطر تلخ بهم بیاد😅😊 ولی خب بدجوری دلم میخواد یه عطر تلخ خیلی خوب هم داشته باشم.
البته عطر تلخ و شیرین مثل آنجئو دمون و چندتای دیگه داشتم. ولی تلخ مطلق نه. حالا از شما عزیزانم تمنا دارم اگر عطری میشناسید که رایحه ی تلخ جذابی داره ، بهم معرفی کنید.
با تشکر❣
از بس که شیرین اند برخی فرشتگان لاجرم محتاج رایحه ای تلخ گردند به توازن !
لیک چنین عطوری به تلخی هنوز مخلوق نیست تا توان توازن شیرینی ی ایشان میسر گرداند !
لاجرم نخواهید یافت که نیست در آن قدرت ملزوم رایحه ای به توازن !
بیهوده سعی نکنید :)
تلخترین واژه ی سیاه وزرد یعنی
مرگ برای عزیزانت و شیرین ترین واژه ی سفید و سبز یعنی مرگ برای خودت...
تلخ یعنی بارش نگاهی که بغض می آورد
و درد میزاید.
بهاری که سبز میکارد و زخم درو میکند.
تابستانی که داغ میکند و آب میچکاند.
پاییزی که زرد میبارد و لرز میسازد.
و زمستانی که ...
توازن تلخی و شیرینی زیباست.
ولی هرچه گشتم نیافتم تلخی را
تلخی نبود ، تلخی پیدا نشد بر تنِ من.
ممنون از محبت شما 🌺
سلام هانی جانم. برقراری عزیز؟😄
خدایی هنوز عطر تلخ و دارک زنانه ای که عاشقش بشم رو نیافتم.
جالبه که توی اکثر کارهایی که به عنوان تلخ بهم معرفی میشن هم ،شیرینی کمی دریافت میکنم. خلاصه که انگار باید بیخیالش بشم.
در ضمن از محبتت خیلی ممنونم عزیزم. به پای شما که نمیرسم زیباجان❣
مرسی جون دل خداروشکر 😅
چشای قشنگ شما همه رو عین خودت زیبا می بینه عزیزدلم
😍❣️❣️
کاش منم اونقدری عطر تست کرده بودم که بتونم بهت کمک کنم
کلی کالش رو من دارم زیاد تلخ نیست به نظرم
عطری که تلخیش اذیتم کرد (البته تابستون تست کردم) هرمس الکسیر دس مرولیس بود و دیگه هیچوقت تست نکردم
نودیفلوروم رو اگه احیانا تست نکردی تست کن چرم تلخی داره به نظرم
یه تعدادی هم یونیسکس هست که خیلی تلخن شاید خوشت بیاد🤕
لاورز تیل ، اندر مای اسکین ، اوپوس ۱۱ ، تونر بیفورت
پریس مونت کارلو عود ایمپریال ، بویس د اسس نائومی
خوشحال میشم عطر موردنظرت رو پیدا کنی
بهم خبر بده اگه تست کردی مونای عزیزم😍😍🤗🤗
مرسی جون دل خداروشکر 😅
چشای قشنگ شما همه رو عین خودت زیبا می بینه عزیزدلم
😍❣️❣️
کاش منم اونقدری عطر تست کرده بودم که بتونم بهت کمک کنم
کلی کالش رو من دارم زیاد تلخ نیست به نظرم
عطری که تلخیش اذیتم کرد (البته تابستون تست کردم) هرمس الکسیر دس مرولیس بود و دیگه هیچوقت تست نکردم
نودیفلوروم رو اگه احیانا تست نکردی تست کن چرم تلخی داره به نظرم
یه تعدادی هم یونیسکس هست که خیلی تلخن شاید خوشت بیاد🤕
لاورز تیل ، اندر مای اسکین ، اوپوس ۱۱ ، تونر بیفورت
پریس مونت کارلو عود ایمپریال ، بویس د اسس نائومی
خوشحال میشم عطر موردنظرت رو پیدا کنی
بهم خبر بده اگه تست کردی مونای عزیزم😍😍🤗🤗
از پیشنهادهای جذابت خیلی ممنونم هانی جان. حتما سر فرصت تک به تک تست خواهم کرد.
چشم اگر گمشده را یافتم، حتما به اشتراک میذارم عزیزم.❣
سلام.
اولین و مهم ترین مسئله این است که انتظار دارید تلخی عطرتون از چه نت هایی بیرون بیاد ؟
چرمی ؟ دودی ؟ یا حتی گیاهی سبز. صرف گفتن رایحه ی تلخ کمک کننده نیست
اما چیزی که به ذهنم رسید پیشنهاد بدم عطر مونا دی اوریو عود اسمانتوس بود
عطر خیلی کاریزماتیکی هست که میتونه عطر امضای خیلی قوی هم باشه.
رایحه گازدار قوی توی ابتداش داره که از اسمانتوس میاد، بوی یکم میوه ای شبیه به زرد آلو که حتی اونو شبیه به نت های چرمی هم میکنه.
وقتی فروکش میکنه اون تم میوه ای جای خودش رو به نبرد ترکیب رایحه سبز پچولی و روایح چوبی صمغی تلخ مردانه در مقابل روایح عنبری زنانه میده که این کشمکش این عطر رو یونی سکس کرده، هرچند که به نظرم در نهایت اون روایح لوکس عنبری زنانه ش برنده ی این پیکار هستن
موندگاری و پخش بوش خوبه. روی پوست خانم ها بیشتر از پوست آقایون ( حداقل خاورمیانه ای ها ) خودش رو نشون میده. مناسب مهمونی های شیک آخر شب هاست توی فصل سرماست
اما اگر بازهم راضی کننده واستون نبود باید به سراغ عطرهای زنانه چرمی و کمی همراه با فتیش زنانه برید
سلام.
اولین و مهم ترین مسئله این است که انتظار دارید تلخی عطرتون از چه نت هایی بیرون بیاد ؟
چرمی ؟ دودی ؟ یا حتی گیاهی سبز. صرف گفتن رایحه ی تلخ کمک کننده نیست
اما چیزی که به ذهنم رسید پیشنهاد بدم عطر مونا دی اوریو عود اسمانتوس بود
عطر خیلی کاریزماتیکی هست که میتونه عطر امضای خیلی قوی هم باشه.
رایحه گازدار قوی توی ابتداش داره که از اسمانتوس میاد، بوی یکم میوه ای شبیه به زرد آلو که حتی اونو شبیه به نت های چرمی هم میکنه.
وقتی فروکش میکنه اون تم میوه ای جای خودش رو به نبرد ترکیب رایحه سبز پچولی و روایح چوبی صمغی تلخ مردانه در مقابل روایح عنبری زنانه میده که این کشمکش این عطر رو یونی سکس کرده، هرچند که به نظرم در نهایت اون روایح لوکس عنبری زنانه ش برنده ی این پیکار هستن
موندگاری و پخش بوش خوبه. روی پوست خانم ها بیشتر از پوست آقایون ( حداقل خاورمیانه ای ها ) خودش رو نشون میده. مناسب مهمونی های شیک آخر شب هاست توی فصل سرماست
اما اگر بازهم راضی کننده واستون نبود باید به سراغ عطرهای زنانه چرمی و کمی همراه با فتیش زنانه برید
سلام دوست عزیز.
دوست دارم تلخی عطرم از آکورد دودی باشد. چندماه پیش همراه با تست مونا دی اوریو (چمار)، عود اسمانتوس را هم تست کردم. چون اون زمان دنبال این سبک رایحه نبودم ، از کنارش گذشتم . با این توصیف زیبای شما ترغیب شدم برای تست مجدد .
از پیشنهاد جذاب شما صمیمانه سپاسگزارم.
سلام . من عطر های تلخ زنانه ای که دوست داشته باشم رو به یاد نمیارم ولی شاید اینها به امتحانش بیارزه :
Dior Dune
Yves Saint Laurent Belle d'opium
سلام . من عطر های تلخ زنانه ای که دوست داشته باشم رو به یاد نمیارم ولی شاید اینها به امتحانش بیارزه :
Dior Dune
Yves Saint Laurent Belle d'opium
سلام دوست عزیز.
بسیار از لطف و مهربانی شما در به اشتراک گذاشتن تجربه ی معطرتان سپاسگزارم.
ممنون از وقتی که برای پاسخ به سوالاتم گذاشتید. مهر شما را قدردانم🙏🏼