سلام، من میخوام برای هدیه تولد همسرم عطر انتخاب کنم، الان از سه تای زیر استفاده میکنن که به ترتیب علاقه شون میگذارم
#والنتینو دونا رز ورد Valentino Donna Rosa Verde
#لانکوم لا ویه است بله La Vie Est Belle
با جست و جوی توی اینترنت به یه سری گزینه رسیدم ولی نمیدونم کدوم مناسب تره
#دیور هیپنوتیک پویزن Hypnotic Poison
#شنل کوکو مادمازل ادو پرفیوم Coco Mademoiselle EDP
#گرلن شالیمار ادو پرفیوم Shalimar EDP
#گرلن مون گرلن بلوم آف رز Mon Guerlain Bloom of Rose
#گرلن مون گرلن فلورال Mon Guerlain Florale
#نارسیس رودریگز نارسیسو Narciso
#دولچه گابانا دوان رز The One Rose
اگه گزینه مناسب دیگه ای هست خوشحال میشم پیشنهاد بدید
و اگه هرکدوم هم به نظرتون به سلیقه شون نمیخوره لطفا بگید😅😊
با سلام...من متوجه نشدم لاویه بل وقتی از سه تا سومه یعنی زیاد علاقه به این جور روایح یعنی شیرین و گرم و وانیلی ندارند یا که اونو هم دوست دارند ولی ترجیحشون عطرای گرین و فرش و خنک و در درجه بعد پودری فلاوریه...اگر فرض رو بر این بگیریم که لاویه رو دوست دارند از بین مواردی که نوشتید احتمالا از هیپنوتیک پویزون هم خوششون میاد و کم ریسک تر هم هست بین بقیه...ضمن کیفیت خیلی خوب و رایحه جذابی که داره...کسی رو ندیدم دوسش نداشته باشه(البته تویلتش رو که نسخه سال۹۸ ئه)پرفیومش ریسکی میشه...بعد از هیپنوتیک پویزون به نظر من مون گرلن بهتره.(البته نسخه مورد علاقه خودم مون گرلن اینتنس هست که نسبت به این سه تا که نوشتید وانیلی تره...ولی خب هرکدوم از فلنکرهای مون گرلن طرفدارهای خودشو داره)
و اگر فرض رو براین بگیریم که ترجیحشون عطرای خنک و فرش هست و تمایل ندارند چندان به عطرهای گرم و شیرین ...باید بگم عطر خودشون ولنتینو دونا رزا ورد یکی از بهترین هاست در این زمینه...اگه از فرش وگرین بودن یا بوی چای در اون عطر خوششون میاد مشابهش که چنین فضاهایی داشته باشه اینها:
#الیزابت آردن گرین تی (چای سبز) Green Tea
#شیسیدو زن زنانه Zen for Women
#جیونچی آنجئو دمون له سکرت (جیوانچی آنژو اترنج لی سیکرت) Ange Ou Demon (Etrange) Le Secret
#جنیفرلوپزاستیل Jennifer Lopez Still
#هرمس هرمس له جاقدن د موسیو لی Le Jardin de Monsieur Li
#هرمس آن جاقدن آپقه لا موسن Un Jardin Apres la Mousson
#هرمس آن جاقدن ان مدیترانه Un Jardin En Mediterranee
#هرمس جاقدن سور له توا Un Jardin Sur Le Toit
#هرمس آن جاقدن سور له نیل Un Jardin Sur Le Nil
#ورساچه اروس زنانه ادو پرفیوم Eros Pour Femme EDP
#ورساچه ونیتاس پرفیوم Vanitas EDP
#ایسی میاکه لئو دیسی پور L'Eau d'Issey Pure
و اگه ولنتینو دونا رزا ورد رو به خاطر بوی رز تر و تازه شخوششون میاد و در واقع دنبال عطر رزی تقریبا خنک و ملایمید اینا:(دلچه گابانا د رز وان رو که نوشتید من تست نکردم در موردش نظری ندارم)
#دیور میس دیور رز ان رزز (رزیز) Miss Dior Rose N'Roses
#جیونچی وری ایرسیستیبل لئو ان رز Very Irresistible L'Eau en Rose
و در نهایت اگه میخواید مشابه کنزو فلاور باشه یکی از بهترین پودری فلاوری ها که به احتمال خیییلی زیاد خوششون میاد و ریسکی نیست:
#جیونچی داهلیا نویر Dahlia Noir
و در نهایت گفتید احتمالا کدومش تو سلیقه شون نیست... د رز وان دلچه گابانا رو که تست نکردم ولی بین بقیه نارسیسو و شالیمار و کوکومادمازل فضاشون دوره از اون سه تا عطری که نام بردید
با سلام...من متوجه نشدم لاویه بل وقتی از سه تا سومه یعنی زیاد علاقه به این جور روایح یعنی شیرین و گرم و وانیلی ندارند یا که اونو هم دوست دارند ولی ترجیحشون عطرای گرین و فرش و خنک و در درجه بعد پودری فلاوریه...اگر فرض رو بر این بگیریم که لاویه رو دوست دارند از بین مواردی که نوشتید احتمالا از هیپنوتیک پویزون هم خوششون میاد و کم ریسک تر هم هست بین بقیه...ضمن کیفیت خیلی خوب و رایحه جذابی که داره...کسی رو ندیدم دوسش نداشته باشه(البته تویلتش رو که نسخه سال۹۸ ئه)پرفیومش ریسکی میشه...بعد از هیپنوتیک پویزون به نظر من مون گرلن بهتره.(البته نسخه مورد علاقه خودم مون گرلن اینتنس هست که نسبت به این سه تا که نوشتید وانیلی تره...ولی خب هرکدوم از فلنکرهای مون گرلن طرفدارهای خودشو داره)
و اگر فرض رو براین بگیریم که ترجیحشون عطرای خنک و فرش هست و تمایل ندارند چندان به عطرهای گرم و شیرین ...باید بگم عطر خودشون ولنتینو دونا رزا ورد یکی از بهترین هاست در این زمینه...اگه از فرش وگرین بودن یا بوی چای در اون عطر خوششون میاد مشابهش که چنین فضاهایی داشته باشه اینها:
#الیزابت آردن گرین تی (چای سبز) Green Tea
#شیسیدو زن زنانه Zen for Women
#جیونچی آنجئو دمون له سکرت (جیوانچی آنژو اترنج لی سیکرت) Ange Ou Demon (Etrange) Le Secret
#جنیفرلوپزاستیل Jennifer Lopez Still
#هرمس هرمس له جاقدن د موسیو لی Le Jardin de Monsieur Li
#هرمس آن جاقدن آپقه لا موسن Un Jardin Apres la Mousson
#هرمس آن جاقدن ان مدیترانه Un Jardin En Mediterranee
#هرمس جاقدن سور له توا Un Jardin Sur Le Toit
#هرمس آن جاقدن سور له نیل Un Jardin Sur Le Nil
#ورساچه اروس زنانه ادو پرفیوم Eros Pour Femme EDP
#ورساچه ونیتاس پرفیوم Vanitas EDP
#ایسی میاکه لئو دیسی پور L'Eau d'Issey Pure
و اگه ولنتینو دونا رزا ورد رو به خاطر بوی رز تر و تازه شخوششون میاد و در واقع دنبال عطر رزی تقریبا خنک و ملایمید اینا:(دلچه گابانا د رز وان رو که نوشتید من تست نکردم در موردش نظری ندارم)
#دیور میس دیور رز ان رزز (رزیز) Miss Dior Rose N'Roses
#جیونچی وری ایرسیستیبل لئو ان رز Very Irresistible L'Eau en Rose
و در نهایت اگه میخواید مشابه کنزو فلاور باشه یکی از بهترین پودری فلاوری ها که به احتمال خیییلی زیاد خوششون میاد و ریسکی نیست:
#جیونچی داهلیا نویر Dahlia Noir
و در نهایت گفتید احتمالا کدومش تو سلیقه شون نیست... د رز وان دلچه گابانا رو که تست نکردم ولی بین بقیه نارسیسو و شالیمار و کوکومادمازل فضاشون دوره از اون سه تا عطری که نام بردید
ممنون از راهنمایی 😊🙏
ممنون از راهنمایی 😊🙏
خواهش میکنم...خیلی خوب میشه بقیه خانمها هم نظرشونو بگن
پیشنهاد من : #نارسیس رودریگز فور هر پرفیوم Narciso Rodriguez for Her EDP
این عطر با رایحه ملایم اما نافذش ، طیف وسیعی از سلایق رو همسوی خودش کرده و یه انتخاب کم ریسک و کاملا سیف محسوب میشه .
در حوزه ی عطرهای زنانه و من جمله عطرهایی که نام بردین ، متاسفانه اطلاعات زیادی ندارم و صرفا در پاسخ به اون قسمت که فرمودین اگه پیشنهاد دیگه ای دارین بگین ، عطر بالا رو عرض کردم
امیدوارم در انتخابتون موفق باشین دوست عزیز 👍