سلام خدمت استادان عطرشناس عزیزم.در بین کامنتها مشاهده کردم که عدهی زیادی از دوستان حرفهای هستن و تجربهی بالایی در زمینهی استفاده از عطر دارند.من دیماه جشن عروسی خودم هست و خودم خیلی عطرهای مختلف استفاده کردم.از جمله اونتوس،د مارلی لیتون،امپر لجند،کرید هیمالیا،ورساچ اروس،ساواج،کوبیسم،دارک ماسک،بلوچنل،دانهیل آیکون و بسیاری از ادکلنهایی از این قبیل که خوشبو و در بین اکثر مردم رایج هستند.یعنی بوی عالی دارند اما به علت استفادهی زیاد دیگه خاص و تک نیستند
از اونجایی که این سایت هم یکی از معتبرترینهاست تصمیم گرفتم یه عطر خاص بگیرم،حتی تست نکرده.البته با راهنمایی دوستان
میخواستم نظر شما اساتید رو بدونم که چه عطری بگیرم که
در مرحله اول بازخورد و پخش بوی بالایی داشته باشه و مهم اینکه عطر تکراری نباشه که همهی عوام میزنن.
میخوام اون روز خاص باشم.یه عطری که هم برام خاطرهساز بشه و هم کل سالن از بوی عطرم منفجر بشه
لطفا راهنماییم کنید
#پارفومز د مارلی کلان ( کالان ) Kalan
سلام دوست عزیز
پارفیوم د مارلی کالان رایحه ای خاص و محشری داره و شک نکن یک بار تست کن هوا هم دیگه داره سرد میشه مناسب همین فصل هست سمپل این کار گیر میاد فقط بدون تست نخر......!!!
سلام
به جز شما یه عزیز دیگه هم کالان رو پیشنهاد دادن
فقط یه سوال داشتم از شما اینکه توی ترکیبات کالان میگن اولش بوی تند فلفل داره. من آمواج اینترلود(آبی) و آمواج مشکی(مموری فکر کنم اسمشه) چشم بسته خریدم و اصلا خوشم نیومد و دادم به کسی.از رایحشون یه بوی فلفل سیاه تند دریافت کردم(شاید به اشتباه بویایی من اینو فهمیده).همین بو برام در مورد لالیک هم صدق میکنه.نمیدونم بوی چیه ولی یه بوی تندی اولشون دارن که برام قابل تحمل نیست. میخواستم بدونم شما که تجربه دارید،کالان هم در ابتدا مثل اونا عمل میکنه؟
سلام
به جز شما یه عزیز دیگه هم کالان رو پیشنهاد دادن
فقط یه سوال داشتم از شما اینکه توی ترکیبات کالان میگن اولش بوی تند فلفل داره. من آمواج اینترلود(آبی) و آمواج مشکی(مموری فکر کنم اسمشه) چشم بسته خریدم و اصلا خوشم نیومد و دادم به کسی.از رایحشون یه بوی فلفل سیاه تند دریافت کردم(شاید به اشتباه بویایی من اینو فهمیده).همین بو برام در مورد لالیک هم صدق میکنه.نمیدونم بوی چیه ولی یه بوی تندی اولشون دارن که برام قابل تحمل نیست. میخواستم بدونم شما که تجربه دارید،کالان هم در ابتدا مثل اونا عمل میکنه؟
سلام به مهران عزیز امیدوارم حالت خوب باشه اول از همه این که برند آمواج برندی نیست که بشه چشم بسته محصولاتش رو خریداری کرد اول باید سمپل یا دکانت ازشون تهیه کنی روز ها یا هفته ها تست کنی بعد اگه خوشت آمد اقدام به خرید کنی نه تنها آمواج ها بلکه تمام رایحه ها بالاخص روایح (نیش) ....
به رایحه ها باید فرصت داد با رایحه ی اولیه یا آغازین تندی که با اولین اسپری به مشام میخوره نباید زود قضاوت بشه باید بهش فرصت داد خوب بدانید که نت های اولیه عطر ها رایحه ی تند تری نسبت به نت های میانی و پایانی دارند.
مارلی کالان کاری خوش ساخت و خاص و تقریبا همه پسندی و لوکس هست یه بار امتحانش کنی ضرر نمیکنی ولی قبلش سمپل تهیه کن سمپل این کار به راحتی گیر میاد تست کن بعد اقدام به خرید بکن اگه خاص پسند باشی من مطمئنم خوشت میاد........