سلام دوستان من يه مدتيه ميخوام عطر بخرم ولي خيلي خوب آشناييت ندارم ميخواستم يكم از شما كه افراد خبره اي در زمينه عطر هستيد يه كمكي بگيرم
من عطري مد نظرمه كه اول از همه يونيك باشه ولي برندش معروف باشه و اينكه پخش بو ماندگاري بالايي داشته باشه مثلا اگر رفتم توي اتاقي و خارج شدم نفر بعد كه مياد اونجا بگه كيارش اينجا بوده يعني هم بوش خوب بمونه هم كسي اون بو رو حس كرد ياد من بيوفته
بيشتر از عطر هاي #دیور ساوج (کریستین دیور ساواج) Dior Sauvage و #دولچه گابانا دوان ادو تویلت مردانه The One for Men EDT و #لاگوست لهوم لاگوست L`Homme Lacoste خوشم مياد حالا يا از بين اينا يا يه عطر جديد كه اين خاصيت رو داشته باشه چي پيشنهاد ميكنيد 🙃
سلام دوست عزیز. از بین سه تایی که فرمودین #دیور ساوج (کریستین دیور ساواج) Dior Sauvage پخش بهتری داره و اون دو مورد متوسط هستند مخصوصا #دولچه گابانا دوان ادو تویلت مردانه The One for Men EDT که پخشش کمه خیلی .
لطف کنین مقدار هزینه مورد نظرتون رو بفرمایین تا بهتر بشه پیشنهاد داد .
اما بنده یک لیست پیشفرض مینویسم براتون:
#جوووی پاریس سایکدلیک Psychedelique - آمواج ها ا #آمواج اینترلود مردانه (آمواژ اینترلود) Interlude for Men #آمواج جورنی مردانه (آمواژ ژورنی) Journey for Men #آمواج اپیک مردانه (آمواژ ایپیک) Epic for Men - #پارفومز د مارلی کلان ( کالان ) Kalan و #پافومز د مارلی پگاسوس Pegasus - #تام فورد عود وود Oud Wood - #ناسوماتو دورو Duro #ناسوماتو برائوندا (باراوندا) Baraonda - #سوسپیرو پرفیومز لیلاتی Laylati - #اتکینسونز عود سیو د کینگ Oud Save The King - #تام فورد توسکان لدر Tuscan Leather و ...
باسلام ایکاش میزان هزینه ای که مدنظرگرفتین هم میگفتین،،،باتوجه به عطرایی که علاقه داشتی نشون میده بیشتردنبال عطرای سیف وپربازخوردهستی وباتوجه به اینکه دنبال عطرای یونیک هستین گزینه هایی که هم یونیک باشن وهم مناسب این فصل بنظره من آماتور عطرای #پارفومز د مارلی لیتون Layton #پارفومز د مارلی لیتون اکسکلوسیف Layton Exclusif #هرمس او دس مرویلس Eau des Merveilles #زرجوف اربا پورا Erba Pura #بال کیلیان مونلایت این هاون Moonlight in Heaven
باسلام ایکاش میزان هزینه ای که مدنظرگرفتین هم میگفتین،،،باتوجه به عطرایی که علاقه داشتی نشون میده بیشتردنبال عطرای سیف وپربازخوردهستی وباتوجه به اینکه دنبال عطرای یونیک هستین گزینه هایی که هم یونیک باشن وهم مناسب این فصل بنظره من آماتور عطرای #پارفومز د مارلی لیتون Layton #پارفومز د مارلی لیتون اکسکلوسیف Layton Exclusif #هرمس او دس مرویلس Eau des Merveilles #زرجوف اربا پورا Erba Pura #بال کیلیان مونلایت این هاون Moonlight in Heaven
ببخشیدمنظورم ازهرمس مرولیس نسخه الکسیر
یعنی #هرمس الکسیر دس مرویلس ادو پرفیوم Elixir Des Merveilles EDP بود.
چنتا کار پیشنهاد میدم ولی قول نمیدم بگن کیارش اینجا بوده:
#اتکینسونز عود سیو د کینگ Oud Save The King
#تام فورد توسکان لدر Tuscan Leather
#گرلن کوییر اینتنس Cuir Intense
#گرلن بویس میستریوکس Bois Mystérieux
#اتکینسونز پایریتس گرند رزرو Pirates' Grand Reserve
#تیزیانا ترنزی اکستسی (اکستاسی) Ecstasy
#آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس VII (آمواژ اپوس 7) The Library Collection Opus VII
البته خفنتراشو اسم نبردم که دست زیاد نشه...والا
ببخشیدمنظورم ازهرمس مرولیس نسخه الکسیر
یعنی #هرمس الکسیر دس مرویلس ادو پرفیوم Elixir Des Merveilles EDP بود.
اخه نسخه یونیک این لاین الکسیره🙏