سلااااام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
ممنون میشم چند ثانیه وقت بزارید و متن من رو بخونید
من یک نوجوان ۱۶ ساله هستم و الان یک ساله دنبال عطر امضا میگردم
تیپ من یک تیپ اسپورت و کژوال هستش و یک فرد برون گرا و بسیار اجتماعی و اهل تفریح کردن هستم و دوست های بسیار دارم
دیگ خودتون هم میدونید توی این سن پسر ها خیلی دنبال جذب جنس مخالف هستن😁
ممنون میشم کمک کنید دو عطر برای فصل سرد و گرم پیدا کنم که با تیپ و شخصیتم جور دربیاد و پخش و ماندگاری بالایی داشته باشه و جنس مخالف هم جذب کنه
خیلی ممنون از شما
منتظر جواب های استادانه شما هستم🙏
والا ما که ۲۰ ساله تو دنیای عطر و ادکلن میچرخیم بخوبی میدونیم دهها فاکتور پر اهمیت تر در جذب یا ارتباط با جنس مخالف وجود داره و بهتره این دوست نوجوان هم با این طرز فکر اشتباه شروع نکنه...
باز هر جور که خودتون صلاح میدونید
ممنون میشم کمک کنید
حتما نظر شما محترمه
سپهر جان سلام.
_فصول سرد:
#جیور جیو آرمانی کد پروفومو Armani Code Profumo
#باربری بریت ریتم اینتنس Brit Rhythm Intense
#والنتینو یومو (اومو) Valentino Uomo
#ایو سن لورن لهوم له پرفیوم (پارفوم) L'Homme Le Parfum
#باربری تاچ مردانه Touch for Men
#ویکتور اند رولف اسپایس بمب Spicebomb
#پاکو رابان وان میلیون 1Million
#مرسدس بنز من گری Mercedes Benz Man Grey
#آزارو وانتد بای نایت Wanted by Night
(همگی عطرهای دعوت کننده،برون گرا،گرم و شیرین)
_فصول گرم:
#سالواتوره فراگامو یومو اوربان فیل Uomo Salvatore Ferragamo Urban Feel
#ورساچه او فرش (ورساچی او فرچ) Eau Fraiche
#هوگو بوس باتلد آنلیمیتد (هوگو باس انلیمیتد) Hugo Boss Bottled Unlimited
#لالیک له اینسومیس ما فورس L'Insoumis Ma Force
#کارولینا هررا شیک مردانه Chic for Men (معتدل)
#آلفرد دانهیل ایکس سنتریک X-Centric
سپهر جان بنظرم بیشتر عطرهای خنک به اندازه عطرهای گرم تاثیرگذاری ندارن.البته بی تاثیر هم نیستن. هر عطری که با شخصیت،پوشش و رفتار مچ بشه،تاثیر خودشو میذاره.
موفق باشی.
سلام سپهر
خواستم نظرمو بگم
به شخصه کمتر به بازخورد دیگران اهمیت میدم و علاقهی خودم اولویت داره.
اطرافیان حتما به رایحهی شیرین ، خوراکی و مرکباتی بازخورد خوبی میدن ولی با سلیقه من نمیخونه و خودم عطرای تند و سبز استفاده میکنم.
بله شما سوال خوبی پرسیدی، ولی قبلش باید به چند نکته توجه کنی و به چندتا سوال قبل از خرید عطر جواب بدی اینکه میخوای در نظر دیگران فردی جذاب و شیرین باشی؟ یا مستقل و قابل اتکا؟ جنس مخالفی که فرمودین هم ماهی نیستن که آدم بخواد طعمه انتخاب کنه، اگر بدانی ما از عشق چه کشیدیم و عاشق بوی تن و عرق شدیم و شدند. دیگر عطر اهمیت به مراتب کمتری پیدا میکنه.
به نظر بنده خودت باش سلیقه ات را پیدا کن و بپوش بالاخره اونی که باید !بازخور میده!
والا ما که ۲۰ ساله تو دنیای عطر و ادکلن میچرخیم بخوبی میدونیم دهها فاکتور پر اهمیت تر در جذب یا ارتباط با جنس مخالف وجود داره و بهتره این دوست نوجوان هم با این طرز فکر اشتباه شروع نکنه...
باز هر جور که خودتون صلاح میدونید
دهها فاکتور پر اهمیت وجود دارد مثل کاریزماتیک بودن...اخلاق درست داشتن...تیپ....نوع صحبت با طرف مقابل....زبان بدن....اندیشیدن قبل از بیان جملات همه اینها باعث فاکتور جذابیت یک فرد میشود که خیلی مورد دیگر وجود دارد من بیان نمیکنم ولی شما از کجا میدانید دوست عزیزمان در رده سنی خودش توجه کنید در رده سنی خودش نسبت به همسالان خود اینگونه رفتار رو ندارد؟
سپهر جان میشه بگی چقدر میخوای هزینه کنی؟
استاد والا تولدم نزدیکه قیمتش مهم نیست😉
بنظرم واسه سن زیر بیست سال عطرهای فرش و اکواتیک و میوه ای میتونه ایده آل باشه. مثل اینویکتوس یا جگوار کلاسیک بلک
برای فول سرد گزینه ای دارید؟
_فصول گرم:
#سالواتوره فراگامو یومو اوربان فیل Uomo Salvatore Ferragamo Urban Feel
#ورساچه او فرش (ورساچی او فرچ) Eau Fraiche
#هوگو بوس باتلد آنلیمیتد (هوگو باس انلیمیتد) Hugo Boss Bottled Unlimited
#لالیک له اینسومیس ما فورس L'Insoumis Ma Force
#کارولینا هررا شیک مردانه Chic for Men (معتدل)
#آلفرد دانهیل ایکس سنتریک X-Centric
سپهر جان بنظرم بیشتر عطرهای خنک به اندازه عطرهای گرم تاثیرگذاری ندارن.البته بی تاثیر هم نیستن. هر عطری که با شخصیت،پوشش و رفتار مچ بشه،تاثیر خودشو میذاره.
موفق باشی.
استاد تشکر فراوان🙏🙏
سلام سپهر
خواستم نظرمو بگم
اطرافیان حتما به رایحهی شیرین ، خوراکی و مرکباتی بازخورد خوبی میدن ولی با سلیقه من نمیخونه و خودم عطرای تند و سبز استفاده میکنم.
بله شما سوال خوبی پرسیدی، ولی قبلش باید به چند نکته توجه کنی و به چندتا سوال قبل از خرید عطر جواب بدی اینکه میخوای در نظر دیگران فردی جذاب و شیرین باشی؟ یا مستقل و قابل اتکا؟ جنس مخالفی که فرمودین هم ماهی نیستن که آدم بخواد طعمه انتخاب کنه، اگر بدانی ما از عشق چه کشیدیم و عاشق بوی تن و عرق شدیم و شدند. دیگر عطر اهمیت به مراتب کمتری پیدا میکنه.
به نظر بنده خودت باش سلیقه ات را پیدا کن و بپوش بالاخره اونی که باید !بازخور میده!
والا مشکل همینه
کلا به شخصه عطر های طبع گرم رو بیشتر دوست دارم و با روایح خنک ارتباط برقرار نمیکنم چون هرچی رایحه خنک گرفتم در پخش و ماندگاری کم رمق بوده و شاید مشکل از من بوده که عطر اشتباهی گرفتم
ولی خب من کلا آدمی هستم که نظر مردم برام مهمه ک شاید هم بسیار غلط باشه
و اگر عطری داشته باشم ک ری اکشن خوبی نگیره ازش زده میشم متاسفانه چون فکر میکنم حتما عطر خوبی نبوده
ممنون میشم شما چند نوع ادکلن معرفی کنید
سلام سپهر
خواستم نظرمو بگم
به قول خودتون دوست دارم عطری باشه که جذاب باشه و به نوجوانی هم سن من جذابیت بیشتر ببخشه😉