عطر من😭

سلااااام خدمت همه دوستان و اساتید محترم 

ممنون میشم چند ثانیه وقت بزارید و متن من رو بخونید

من یک نوجوان ۱۶ ساله هستم و الان یک ساله دنبال عطر امضا میگردم

تیپ من یک تیپ اسپورت و کژوال هستش و یک فرد برون گرا و بسیار اجتماعی و اهل تفریح کردن هستم و دوست های بسیار دارم

دیگ خودتون هم میدونید توی این سن پسر ها خیلی دنبال جذب جنس مخالف هستن😁

ممنون میشم کمک کنید دو عطر برای فصل سرد و گرم  پیدا  کنم که با تیپ و شخصیتم جور دربیاد و پخش و ماندگاری بالایی داشته باشه و جنس مخالف هم جذب کنه 

خیلی ممنون از شما

منتظر جواب های استادانه شما هستم🙏

Michael Michael
1401/07/29
در پاسخ به فردریک :

نوجوان ۱۶ ساله ، تام فورد امبر لدر !!؟ زرجوف فیرو !!!!!!؟ هرود مارلی !!؟  

بله چه اشکالی داره من اگر میخاستم عطرهای قدر تری رو میتونستم نام ببرم اگر هم میخاستم تمام عطرهای آبکی رو نام ببرم که طرف با خریدش پشیمون بشه ضمنا مگه قرار شده بدون تست خریداری کنن هرکسی سلیقه ای داره چه ربطی به سن داره؟

هرکسی میتونه هرعطری دلش میخاد بزنه از تق هرمس گرفته و .....که خیلی هم مردونه تر هستن کجای دنیا میگن که هر سنی باید قطعا قطعا عطر مربوط به خودشو بزنه؟ درسته برای هر عطری سن تعیین میشه ولی نگفتن مردان کم سن و سال یا میانسال نمیتونن اون عطرو استفاده کنن خداروشکر زدن عطر به پختگی عقل بستگی داره که هنوز خیلیا بلانسبت جمع از پختگی عقلی بهره ای نبردند و هنوز دارن در دوران قدیم به سر میبرند بنظر کمی آپدیت شدن هم بد نباشه!!!!

هرود مارلی و فیرو و امبر لدر رو جوانان ۳۰ با بالا باید استفاده کنن؟

بس کنید این حرفای خاله زنکی رو اوقات ادم تلخ میشود با این سوالات بچگانه و نسنجیده 

Michael Michael
1401/07/29
در پاسخ به فردریک :

نوجوان ۱۶ ساله ، تام فورد امبر لدر !!؟ زرجوف فیرو !!!!!!؟ هرود مارلی !!؟  

اینجا هرکس نظر خود را بیان میکند اگر شما هم گزینه ای دارین بفرمایید معرفی کنید کمکش کنید با این صحبت ها هم سنگ جلو پای دیگران نگذارید اوکی؟

اگر شما سابقه عطر و عطر بازی دارید من هم کمتر از شما نیستم هم در فروش اینگونه محصولات کار کرده ام و انسان های بسیار مختلفی دیده ام در خرید عطر هم عطر بازم و عطر میخرم اگر بحث عطر باشه من بیشتر از شما در تکاپوی دانش عطر و رایحه هستم از صحبت ها و ریویو های بلاگر ها...هم صحبتی با انها...بیان نمودن نظرات یکدیگر و هزاران چیز دیگر....قابل فهم بود؟ اگر نبود نمیدانم به چه زبانی و با چه بیانی منظور خود را به گوش شما برسانم انشالله که موفق باشید دیگر حرفی از طرف من باقی نمانده ولی خیلی دوست دارم گزینه های پیشنهادی شما به دوست عزیزمان رو هم ببینم ولی این رو از طرف من به یادگار داشته باشید همیشه انسان باید عملی انجام دهد که طرفان مقابل از کرده ی او متعجب شوند و سن او را که میشوند انگشت به دهان بمانند موفق باشید

IRRO IRRO
1401/07/29
در پاسخ به سپهر خزایی :

استاد والا تولدم نزدیکه قیمتش مهم نیست😉

لیتون اکسکلوسیو رو پیشنهاد میکنم

پیشتر تولدت رو تبریک میگم💐💐💐

علیرضا علیرضا
1401/07/29

سپهر جان  من عطر خنک axis-blue.jpg #اکسیس بلو Axis Blue   را به شما پیشنهاد میکنم. رایحه آن کاملا متناسب با سن و شرایط شماست؛ پخش بسیار خوبی دارد و قیمت آن هم بسیار مناسب است.

زندگی تون پر از عشق و شادی

فردریک فردریک
1401/07/29
در پاسخ به Michael :

بله چه اشکالی داره من اگر میخاستم عطرهای قدر تری رو میتونستم نام ببرم اگر هم میخاستم تمام عطرهای آبکی رو نام ببرم که طرف با خریدش پشیمون بشه ضمنا مگه قرار شده بدون تست خریداری کنن هرکسی سلیقه ای داره چه ربطی به سن داره؟

هرکسی میتونه هرعطری دلش میخاد بزنه از تق هرمس گرفته و .....که خیلی هم مردونه تر هستن کجای دنیا میگن که هر سنی باید قطعا قطعا عطر مربوط به خودشو بزنه؟ درسته برای هر عطری سن تعیین میشه ولی نگفتن مردان کم سن و سال یا میانسال نمیتونن اون عطرو استفاده کنن خداروشکر زدن عطر به پختگی عقل بستگی داره که هنوز خیلیا بلانسبت جمع از پختگی عقلی بهره ای نبردند و هنوز دارن در دوران قدیم به سر میبرند بنظر کمی آپدیت شدن هم بد نباشه!!!!

هرود مارلی و فیرو و امبر لدر رو جوانان ۳۰ با بالا باید استفاده کنن؟

بس کنید این حرفای خاله زنکی رو اوقات ادم تلخ میشود با این سوالات بچگانه و نسنجیده 

شما کارت درسته 🙌 من دیگه دخالت نمیکنم

KAVEH KAVEH
1401/07/29

به سپهر عزيز

عطرهاي بسياري وجود دارن كه مناسب شما و محدوده سني شما هستن.

من به شما encre-noire.jpg #لالیک انکر نویر (لالیک مشکی) Encre Noire ​​halloween-man-x.jpg #جسوس (خسوس) دل پوزو هالووین من ایکس Halloween Man X ، invictus.jpg #پاکو رابان اینویکتوس Invictus ​​mont-blanc-legend.jpg #مونت بلنک لجند (مون بلان لیجند) Mont Blanc Legend ، fierce.jpg #آبرکرامبی اند فیچ فیرس Fierce  رو ميتونم پيشنهاد بدم. 

فرمايش آقاي روحاني كاملا صحيحه و همچين رايحه اي رو نميشه تو يه شيشه پيدا كرد كه براي شما معجزه كنه. بعنوان برادر به شما عرض ميكنم كه قدرتمندترين عطر براي جذاب جلوه دادن شما در ديد يك خانم، نه الان، كه هميشه، شميم رفتار توام با احترام و برخورد مناسب و با اعتماد بنفس هستش كه تركيبش با عطر شما خاطره ساز و موندگار خواهد شد.

[EDITED] 1401/07/30 09:47
در پاسخ به KAVEH :

به سپهر عزيز

عطرهاي بسياري وجود دارن كه مناسب شما و محدوده سني شما هستن.

من به شما encre-noire.jpg #لالیک انکر نویر (لالیک مشکی) Encre Noire ​​halloween-man-x.jpg #جسوس (خسوس) دل پوزو هالووین من ایکس Halloween Man X ، invictus.jpg #پاکو رابان اینویکتوس Invictus ​​mont-blanc-legend.jpg #مونت بلنک لجند (مون بلان لیجند) Mont Blanc Legend ، fierce.jpg #آبرکرامبی اند فیچ فیرس Fierce  رو ميتونم پيشنهاد بدم. 

فرمايش آقاي روحاني كاملا صحيحه و همچين رايحه اي رو نميشه تو يه شيشه پيدا كرد كه براي شما معجزه كنه. بعنوان برادر به شما عرض ميكنم كه قدرتمندترين عطر براي جذاب جلوه دادن شما در ديد يك خانم، نه الان، كه هميشه، شميم رفتار توام با احترام و برخورد مناسب و با اعتماد بنفس هستش كه تركيبش با عطر شما خاطره ساز و موندگار خواهد شد.

استاد ارادت 

به نظر شما invictus-victory.jpg #پاکورابان اینویکتوس ویتوری Invictus Victory برای فصول سرد سال و light-blue-for-men.jpg #دولچه گابانا لایت بلو مردانه Light Blue for Men لایت_بلو برای فصول گرم ترکیب خوبی هستن؟

KAVEH KAVEH
1401/07/29
در پاسخ به سپهر خزایی :

استاد ارادت 

به نظر شما invictus-victory.jpg #پاکورابان اینویکتوس ویتوری Invictus Victory برای فصول سرد سال و light-blue-for-men.jpg #دولچه گابانا لایت بلو مردانه Light Blue for Men لایت_بلو برای فصول گرم ترکیب خوبی هستن؟

بله، البته اولي رو تست نداشتم، براي مورد دوم هم دولچه گابانا لايت بلو اينتنس رو پيشنهاد ميكنم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟