سلام دوستان
یکی از همکارام از من خواستن بهشون عطر معرفی کنم.ولی من در عطرهای مردانه تجربه ای ندارم
آقای 35 ساله متخصص ارتوپدی،درونگرا و کاملا جدی. از تیپ افرادی هستن که فقط میان کارشون رو انجام میدن و میرن.سخت با افراد ارتباط میگیرن
خیلی قبل ترها عطر لالیک انکر نویر میزدن و تابستون امسال هم کرید اونتوس. بوکانرا رو من دستریز داشتم ایشون خوشش اومد و گفتن روایح تلخ و گرم رو ترجیح میدن
شهر محل کارمون گرمه.ایشون بیشتر از من درگیر اتاق عمل و محیط بسته هستن. عطری رو واسه استفاده در محیط کار و عطری هم بعنوان عطر رسمی لطفا معرفی کنین.😊
با سلام و عرض ادب خدمت شما بانوی گرامی...
بنده تجربه استفاده طولانی مدت از کرید اونتوس و همچنین لالیک (انکغ نوآغ) رو داشتم و متوجه شباهت اخلاقی خودم با تعاریفی که از همکارتون داشتید شدم پس بنابراین با این تصویر ذهنی دوتا عطر رو پیشنهاد میکنم :
برای استفاده روزانه چوپارد وینتیج۱۹۲۷ : راستش رایحه مردانه و زیبا همچنین جدی این عطر که خوشبختانه امروز بدستم رسید بنده رو شگفتزده و سوپرایز کرد قیمت مناسبی داره اما بازخورد خوب.
برای استفاده رسمی تامفورد فاکینگ فابیلوس : راستش این عطر معرکهست و شاید خوشبختی با داشتن یک باتل از این عطر مرموز و دوست داشتنی و البته دستنیافتنی ( باتوجه به قیمت) تعریف میشه...
این گوشهای از تجربیات بنده حقیر هست که خواستم با شما خواهر عزیزم به اشتراک بگذارم
امیدوارم بهکارتون بیاد
ممنون جناب فردریک گرامی😊
سلام آقا سعید عزیز
ممنون از پاسختون 😊🌹
سلام ایرج خان متشکرم☺️
با سلام و عرض ادب خدمت شما بانوی گرامی...
بنده تجربه استفاده طولانی مدت از کرید اونتوس و همچنین لالیک (انکغ نوآغ) رو داشتم و متوجه شباهت اخلاقی خودم با تعاریفی که از همکارتون داشتید شدم پس بنابراین با این تصویر ذهنی دوتا عطر رو پیشنهاد میکنم :
برای استفاده روزانه چوپارد وینتیج۱۹۲۷ : راستش رایحه مردانه و زیبا همچنین جدی این عطر که خوشبختانه امروز بدستم رسید بنده رو شگفتزده و سوپرایز کرد قیمت مناسبی داره اما بازخورد خوب.
برای استفاده رسمی تامفورد فاکینگ فابیلوس : راستش این عطر معرکهست و شاید خوشبختی با داشتن یک باتل از این عطر مرموز و دوست داشتنی و البته دستنیافتنی ( باتوجه به قیمت) تعریف میشه...
این گوشهای از تجربیات بنده حقیر هست که خواستم با شما خواهر عزیزم به اشتراک بگذارم
امیدوارم بهکارتون بیاد
سلام جناب صفری عزیز
چه جالب حتما پاسخ شما رو به ایشون منتقل میکنم
ممنون از پیشنهادتون😊🌹
پیشنهاد میکنم دوستتون اینارو هم ی تستی بکنه امتحانش ضرری نداره
#تام فورد فاکینگ فابولوس F**king Fabulous
👆گرم....تلخ...چرمی و کمی چوبی
#پارفومز د مارلی هالتین ( هالتان ) Haltane
👆گرم...چوبی...عودی...معطر
👆گرم...تلخ...بوی خوش زعفران و کمی با رگه های چوبی
👆گرم...کمی تلخ...گورماند....ساختار شکن و خاص
همه این موارد خوبن( البته باید تست کنن همه رو) فقد روی مورد اخر تاکید دارم ( پاردون ناسوماتو) حتما تست داشته باشن ممکنه یا خوششون بیاد یا خوششون نیاد
پیشنهاد میکنم دوستتون اینارو هم ی تستی بکنه امتحانش ضرری نداره
#تام فورد فاکینگ فابولوس F**king Fabulous
👆گرم....تلخ...چرمی و کمی چوبی
#پارفومز د مارلی هالتین ( هالتان ) Haltane
👆گرم...چوبی...عودی...معطر
👆گرم...تلخ...بوی خوش زعفران و کمی با رگه های چوبی
👆گرم...کمی تلخ...گورماند....ساختار شکن و خاص
همه این موارد خوبن( البته باید تست کنن همه رو) فقد روی مورد اخر تاکید دارم ( پاردون ناسوماتو) حتما تست داشته باشن ممکنه یا خوششون بیاد یا خوششون نیاد
سلام آقای مایکل
ممنون از پاسختون😊🌹