Hani Hani
24
1401/07/30

پیشنهاد عطر واسه همکار من🙃

سلام دوستان 

یکی از همکارام از من خواستن بهشون عطر معرفی کنم.ولی من در عطرهای مردانه تجربه ای ندارم

آقای 35 ساله متخصص ارتوپدی،درونگرا و کاملا جدی. از تیپ افرادی هستن که فقط میان کارشون رو انجام میدن و میرن.سخت با افراد ارتباط میگیرن

خیلی قبل ترها عطر لالیک انکر نویر میزدن و تابستون امسال هم کرید اونتوس. بوکانرا رو من دستریز داشتم ایشون خوشش اومد و گفتن روایح تلخ و گرم رو ترجیح میدن

شهر محل کارمون گرمه.ایشون بیشتر از من درگیر اتاق عمل و محیط بسته هستن. عطری رو واسه استفاده در محیط کار و عطری هم بعنوان عطر رسمی لطفا معرفی کنین.😊

Hani Hani
1401/10/23

ای واااایِ من😑😑😑

آخه رزیدنت سال یک و دو هم همچین دیدی از چشم و تروماهاش ندارن و میس منیجمنت زیاد اتفاق میفته تو اون دوران. باید کنارتون باشن 

منکه نکات کلیدیو به اینترنام میگفتم کیس های شایع و مهم رو بهشون نشون میدادم و بعدم آفشون میکردم برن درس بخونن😅

بنده با افتخار واسه تمام داروخانه هایی که تترا بدون نسخه میدن گزارش رد میکنم 😀 اینقدر که کراتیت های وحشتناک دیدم و با بدبختی درمانشون کردم

فاطیمای عزیزم شماره مو از عطرافشان بگیر کاملا بدون تعارف و جدی گفتم  و هرموقع کاری داشتی مستقیما بهم زنگ بزن هر روزی و هر ساعتی ☺️☺️

خوشحال میشم کمکت کنم 

Fatimah Fatimah
1401/10/24
در پاسخ به Hani :

ای واااایِ من😑😑😑

آخه رزیدنت سال یک و دو هم همچین دیدی از چشم و تروماهاش ندارن و میس منیجمنت زیاد اتفاق میفته تو اون دوران. باید کنارتون باشن 

منکه نکات کلیدیو به اینترنام میگفتم کیس های شایع و مهم رو بهشون نشون میدادم و بعدم آفشون میکردم برن درس بخونن😅

بنده با افتخار واسه تمام داروخانه هایی که تترا بدون نسخه میدن گزارش رد میکنم 😀 اینقدر که کراتیت های وحشتناک دیدم و با بدبختی درمانشون کردم

فاطیمای عزیزم شماره مو از عطرافشان بگیر کاملا بدون تعارف و جدی گفتم  و هرموقع کاری داشتی مستقیما بهم زنگ بزن هر روزی و هر ساعتی ☺️☺️

خوشحال میشم کمکت کنم 

چه قدر عالی... کاش همه رزیدنت هایی مثل شما داشتیم🚶🏾‍♀️

یه دنیا ممنون😍 خیلی خیلی لطف دارین❤️ چقدر شما پر مهر اید🥺

Hani Hani
1401/10/24

لطف داری عزیزم🤗🤗

شما دیگه حسابت فرق میکنه فاطیما جونم ☺️❤️❣️

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان