Shaghayegh Shaghayegh
3
1401/08/14

معرفی عطر با رایحه سافتلن طلایی

سلام

من دنبال رایحه ی نرم کننده لباس سافتلن طلایی ام اونی که تیره تره! اگه میشناسید عطری با همچین رایحه ای ممنون میشم معرفی کنید.

alireza  xx alireza xx
1401/08/15

سلام خانم شقایق .

اگه منظورتان پودر رختشویی سافتلن هست ، باید بگم این کارخونه توی پودرهای رختشویی اش امبروکس و مشک سنتزِ دالبرگ المان میریزد ( کارخونه های شوینده مرغوب داخلی برای خوشبو کردن شامپو ، تاید و ... اغلب از اسانس های صنعتی دالبرگ آلمان استفاده میکنند ) .

اجازه بدهید من یه بررسی کنم ببینم سافتلن در تولید اون نرم کننده ای که میگید از چه عنصری استفاده میکند .

Shaghayegh Shaghayegh
1401/08/15
در پاسخ به alireza xx :

سلام خانم شقایق .

اگه منظورتان پودر رختشویی سافتلن هست ، باید بگم این کارخونه توی پودرهای رختشویی اش امبروکس و مشک سنتزِ دالبرگ المان میریزد ( کارخونه های شوینده مرغوب داخلی برای خوشبو کردن شامپو ، تاید و ... اغلب از اسانس های صنعتی دالبرگ آلمان استفاده میکنند ) .

اجازه بدهید من یه بررسی کنم ببینم سافتلن در تولید اون نرم کننده ای که میگید از چه عنصری استفاده میکند .

ممنونم 

همیشه از پاسخ های مفیدتون آموختم 🙏🏻

در پاسخ به alireza xx :

سلام خانم شقایق .

آقای علیرضا سپاس از اطلاعاتی که در اختیارمون قرار میدید.

این سوال خانم شقایق به نظر برای خیلیا پیش بیاد که مثلا دارن از یه شامپو یا شوینده استفاده میکنن که در اون لحظه واقعا حس خوبی بهشون میده و دوست دارن اون رایحه رو همیشه استفاده کنن ولی به خوبی نمیتونن توصیف و تفکیک نت کنن و عطری ازش داشته باشن ( البته بیشتر خودم رو میگم) . نمیدونم اگر بشه پیرو همین سوال خانم شقایق دوستانی که دنبال رایحه خاصی از شوینده ها هستند ، کامنت بزارن و همینجا اساتید و دوستانی که اطلاعاتی یا احیانا اتفاقی در حال استفاده از اون شوینده هستند و بتونن راهنمایی کنن عالی میشه . ممنون 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟