سلامبههمگی . من یه ادکلن خیلی خوب دخترونه برای فصول سرد میخوام هم ماندگاری داشته باشه هم خط بو . ۱۶،۱۷سالمه . تا حداکثر ۵۰۰ و ایناعم میخوام خرج کنم . واردم نیستم و از ادکلنای مختلف استفاده نکردم که مثال بزنم سلیقم دستتونبیاد🤦♂️ولی یکی از ادکلنای داداشم این وکتوسه خوشممیاد از بوش.(ادکلن خنک ترجیح میدم ولی چون فصل سرده گرم بهتر میمونه_دیگه رایحه گلی و ملایم و شیرین و تند و اینا نمیدونم😂(فقط زیادیییی شیرین نمیتونم سرم درد ممکنه بگیره)) هرچیم سرچ میکنم لانکوملاویهبل بهترینه ولی خو گرونه. منتظرم یه چیز خوب پیدا کنم بگم داداشم بخره برام، بدبختی رومم نمیشه برم تو مغازه ها هی عطرای مختلفو بو کنم😂 اونجاعم که اصن آدم قاطی میکنه بوارو..
خلاصه که این گوی و این میدان😂🙏
سلام عزیزم این دو تا عطر رو تست کنید
#رساسی چستیتی زنانه Chastity Women
اولی عطر دوره ی دانشجویی خودم بود یه کم پودری هست با شیرینی متعادل ،دومی رو خودم تست نکردم ولی از دوستان تعریفش رو زیاد شنیدم.
سلام عزیزم این دو تا عطر رو تست کنید
#رساسی چستیتی زنانه Chastity Women
اولی عطر دوره ی دانشجویی خودم بود یه کم پودری هست با شیرینی متعادل ،دومی رو خودم تست نکردم ولی از دوستان تعریفش رو زیاد شنیدم.
مرسی عزیزم از پاسخگوییت💖
سلام بهار خانم. باید خانما نظر بدهند قاعدتا .اما از اونجایی که ی عطری هست که خودم بارها از خانما پرسیدم اسم عطرتون چیه؟ و هر بار گفتند ایفوریا! من هم بهتون پیشنهادش میکنم. نمیدونم دقیقا کدوم یک از اعضای خانواده ایفوریاهاست، اما در برندش یعنی کالوین در همین سایت سرچ کنین. امیدوارم قیمتش به بودجه تون بخوره
سلام عزیزم
#اجمل ساکریفایس فور هر Sacrifice for Her
#ایو د سیستل سندرلینگ Sanderling
میدونم گفتی تا پانصد اینا نزدیکشه
سلام بهار خانم. باید خانما نظر بدهند قاعدتا .اما از اونجایی که ی عطری هست که خودم بارها از خانما پرسیدم اسم عطرتون چیه؟ و هر بار گفتند ایفوریا! من هم بهتون پیشنهادش میکنم. نمیدونم دقیقا کدوم یک از اعضای خانواده ایفوریاهاست، اما در برندش یعنی کالوین در همین سایت سرچ کنین. امیدوارم قیمتش به بودجه تون بخوره
خیلی ممنون
سلام عزیزم
#اجمل ساکریفایس فور هر Sacrifice for Her
#ایو د سیستل سندرلینگ Sanderling
میدونم گفتی تا پانصد اینا نزدیکشه
مرسی قربونت