عطر تنباکویی البالویی

با سلام و درود خدمت دوستان و اساتید خوشبو . اگه امکان داره عطر با بوی تنباکو(که رایحه البالویی داره ) با پرفورمنس خوب معرفی کنید  

محسن محسن
1401/08/28

سلام و عرض ادب 

Bvlgari Man In Black #بولگاری من این بلک (بلگاری من مشکی) Bvlgari Man In Black ​​​​​​

پرفورمنس ضعیفتر و قیمت مناسبتر:

Burberry London for Men #باربری لندن مردانه Burberry London for Men 

Shaghayegh Shaghayegh
1401/08/28

فکر کنم باید از لاین گرلن ایدل انتخاب کنید چند تا فلنکر داره ذیل شان نظرات بخوانید یکیش این دوتا رایحه زیاد تر به کار رفته بود

L'Homme Idéal Extrême #گرلن لهوم آیدیل اکستریم (آیدل اکستریم) L'Homme Idéal Extrême 

در پاسخ به محسن :

سلام و عرض ادب 

Bvlgari Man In Black #بولگاری من این بلک (بلگاری من مشکی) Bvlgari Man In Black ​​​​​​

سلام دوست عزیز

«مانسرا رِد توباکو» احتمالاً  همون چیزیه که شما می‌خواهید. یک برند نیش با ماندگاری و پخش بوی بالا و قیمت نسبتاً مناسب. ولی فقط مناسب فصول سرده.

در پاسخ به محسن :

سلام و عرض ادب 

با تشکر از پاسخ شما،درباره بولگاری شنیدم که پخش بوی متوسطی داره درسته؟

در پاسخ به وحید جانانی :

سلام دوست عزیز

«مانسرا رِد توباکو» احتمالاً  همون چیزیه که شما می‌خواهید. یک برند نیش با ماندگاری و پخش بوی بالا و قیمت نسبتاً مناسب. ولی فقط مناسب فصول سرده.

ممنونم از پاسخ شما

Initio side effect

محسن محسن
1401/08/29
در پاسخ به پارسا قاسمی :

با تشکر از پاسخ شما،درباره بولگاری شنیدم که پخش بوی متوسطی داره درسته؟

خواهش میکنم، والا به نظرم این مورد نسبیه و مثلا باید گفت پخش بو در مقایسه با x اینطور هستش، ولی همونطور که خودتون گفتین کلمه متوسط توصیف خوبیه 👌

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟