با سلام خدمت دوستان فرهیخته و عزیزم
خواهش داشتم عزیزان هر یک با سلیقه خود یک عطر مناسب برای پاییز و زمستان معرفی کنید که بشه باهاش خاطره ساخت.
جناب صفری، سلام و عرض ادب
یه مقدار سخته بین این همه ادکلن ، انتخاب "عطر خاطره ساز"
اما چون گفتید ب سلیقه خود، کارمون رو راحت تر کردید.
من معمولا برای پاییز از #دسکوارد2 هی وود راکی مانتین وود (مشکی) He Wood Rocky Mountain Wood استفاده میکنم،
رایحه سبز و چوبی داره، برام خیلی خاطره سازه.
در زمستان هم معمولا از عطر های چرمی استفاده میکنم ،
ک گل سرسبدش ، عطر باکلاس و البته گران قیمت #تام فورد فاکینگ فابولوس F**king Fabulous هست.
امیدوارم کمک کرده باشم.🌸
من معمولا برای پاییز از #دسکوارد2 هی وود راکی مانتین وود (مشکی) He Wood Rocky Mountain Wood استفاده میکنم،
ک گل سرسبدش ، عطر باکلاس و البته گران قیمت #تام فورد فاکینگ فابولوس F**king Fabulous هست.
امیدوارم کمک کرده باشم.🌸
با درود و آرزوی شادی برای علیرضای عزیزم
ممنون از توجه شما ، اتفاقا عطرهایی که معرفی کردید رو تجربه کردم و هنوز از تامفورد فا... فبلوس یک باتل دارم،
هدف بنده از ارائه این پرسش آشنایی با سلیقه عزیزان بوده که شما تمام وکمال زحمت کشیدید و پاسخ دادید
امیدوارم کمک کرده باشم.🌸
سلام و درود دوست عزیز
اولش اومدم هی وود بگم که دیدم قبلا تست داشتین
اگر قیمت و پخش بو واستون اولویت نداره
#الفکتیو استودیو لدر شات Leather Shot خودم قصد خریدشم دارم ولی قبلش سمپل یا دستریز تهیه کنین چون سلیقه ای بد بو نیست و لی شاید جوابگوی سلیقه شما نباشه پخش در حد هی وود
سلام و درود دوست عزیز
اولش اومدم هی وود بگم که دیدم قبلا تست داشتین
اگر قیمت و پخش بو واستون اولویت نداره
#الفکتیو استودیو لدر شات Leather Shot خودم قصد خریدشم دارم ولی قبلش سمپل یا دستریز تهیه کنین چون سلیقه ای بد بو نیست و لی شاید جوابگوی سلیقه شما نباشه پخش در حد هی وود
سلام و درود خدمت جناب علوانی عزیز
بسیار متشکرم از توجه شما ، حتما در اولویت تست قرار میگیره پیشنهاد شما دوست عزیزم