سلام به همه . چه سایت خوبی و چه کاربرای محشری . لذت میبرم از خوندن ریویو ها . میشه برای خرید یه ادکلن هدیه و بلایند بای کمکم کنید ؟ من میخوام برای آقای ۳۰ ساله که معمولا تیپ اسپرت دارن و شوخ طبع اما درون گرا هستند یه ادکلن بخرم و از سلیقشون هم بی اطلاعم . تو جست و جوهای خودم به این چند گزینه رسیدم اما نمیدونم در نهایت کدوم رو بخرم
الترا میل / د وان دولچه گابانا / ورساچه اروس / ورساچه دیلن بلو / استرانگر ویت یو
میخواستم نظر شما رو بدونم. من ادکلن های زنانه ی خودم که دوس دارم اکلت و لاویه بل هستند
ممنون میشم راهنماییم کنید از بین گزینه ها و یا چیز جدیدی با قیمت ۲ تا ۳ تومن . مرسیییی
سلام و درود
از بين گزينه هايي كه مطرح كرديد:
ورساچه ديلن بلو
آرماني استرانگر ويت يو
رو به شما پيشنهاد ميكنم.
💐💐
من خیلی #دولچه گابانا دوان ادو تویلت مردانه The One for Men EDT
#دولچه گابانا دوان مردانه ادو پرفیوم (دولچی گبانا د وان پارفوم) The One for Men EDP
این دوتا رو دوست میدارم ... واقعا جذابند...
سلام من هم بین گزینههایی که گفتید
#دولچه گابانا دوان مردانه ادو پرفیوم (دولچی گبانا د وان پارفوم) The One for Men EDP
رو پیشنهاد میکنم
من خیلی #دولچه گابانا دوان ادو تویلت مردانه The One for Men EDT
این دوتا رو دوست میدارم ... واقعا جذابند...
خیلی ممنونم ازت که وقت گذاشتی برای پاسخ دادن
سلام من هم بین گزینههایی که گفتید
رو پیشنهاد میکنم
ممنونم ازتون
سلام و درود
از بين گزينه هايي كه مطرح كرديد:
ورساچه ديلن بلو
آرماني استرانگر ويت يو
رو به شما پيشنهاد ميكنم.
💐💐
مرسییی که جواب دادی
با درود
د وان ها جفتشون عطرهای خیلی عالی هستند ولی بیشتر رسمی هستند تا اسپرت، درضمن الان بدلیل افت شدید پخش و ماندگاری شون ارزش خرید ندارند. با توجه به سنشون ورساچه اروس هم ادوتویلت جدید ضعیف شده ولی ادوپرفیوم عطری چهار فصل و متعادلتر هست ولی بازم بهتره پخش و ماندگاریش را تست کنید، اکثر مغازه ها هم دارند. از بین تمام اینها دیلن بلو همه پسند تره اما برای فصل پیش رو مناسب نیست و خنک هست. اولترا میل اگه پسند کنند ارزش خریدش از همه بالاتر هست و مناسب تیپ جوان و اسپرت با پخش و ماندگاری خوب. استرانگ ویت یو خیلی شیرینه و اگر شیرین پسند نباشه احتمال دوست نداشتنش زیاد هست. پیشنهاد من اولترا میل، دیلان بلو و اروس ادوپرفیوم به شرط عدم ریفورموله هست. هرچند اگر اصلاعی از سلیقه اش بدست بیارید گزینه های بهتری را انتخاب خواهید کرد.
با درود
د وان ها جفتشون عطرهای خیلی عالی هستند ولی بیشتر رسمی هستند تا اسپرت، درضمن الان بدلیل افت شدید پخش و ماندگاری شون ارزش خرید ندارند. با توجه به سنشون ورساچه اروس هم ادوتویلت جدید ضعیف شده ولی ادوپرفیوم عطری چهار فصل و متعادلتر هست ولی بازم بهتره پخش و ماندگاریش را تست کنید، اکثر مغازه ها هم دارند. از بین تمام اینها دیلن بلو همه پسند تره اما برای فصل پیش رو مناسب نیست و خنک هست. اولترا میل اگه پسند کنند ارزش خریدش از همه بالاتر هست و مناسب تیپ جوان و اسپرت با پخش و ماندگاری خوب. استرانگ ویت یو خیلی شیرینه و اگر شیرین پسند نباشه احتمال دوست نداشتنش زیاد هست. پیشنهاد من اولترا میل، دیلان بلو و اروس ادوپرفیوم به شرط عدم ریفورموله هست. هرچند اگر اصلاعی از سلیقه اش بدست بیارید گزینه های بهتری را انتخاب خواهید کرد.
چه پاسخ خوب و کاملی .ممنون بابت وقتی که گذاشتین
سلام و احترام.
گزینه هایی که مطرح کردین همگی عطر های جذاب و همه پسندی هستن و این نشان از حسن سلیقه و انتخاب درست شما داره، چون برای هدیه به کسی که سلیقه بویایی اون رو نمیدونین میخواین اقدام کنین.
در بین موارد انتخابی، د وان دولچه گابانا درونگرا، آرام، رمانتیک و جذابه ولی همانطور که آقا رضا هم اشاره کردن، تیپ و استایل رسمی رو میطلبه. ولی اون خصیصه درونگرا بودن رو بنظرم داره که در باقی گزینه های مطرح شده زیاد به چشم نمیاد.
برای تیپ اسپرت دایلن بلو گزینه مناسبیه. این عطر با اعتماد به نفس، جذاب، همه پسند و در عین حال با وقاره و بنظرم اون حس شوخ و شنگ بودن رو هم کمی میتونه داشته باشه.
سلام و احترام.
گزینه هایی که مطرح کردین همگی عطر های جذاب و همه پسندی هستن و این نشان از حسن سلیقه و انتخاب درست شما داره، چون برای هدیه به کسی که سلیقه بویایی اون رو نمیدونین میخواین اقدام کنین.
در بین موارد انتخابی، د وان دولچه گابانا درونگرا، آرام، رمانتیک و جذابه ولی همانطور که آقا رضا هم اشاره کردن، تیپ و استایل رسمی رو میطلبه. ولی اون خصیصه درونگرا بودن رو بنظرم داره که در باقی گزینه های مطرح شده زیاد به چشم نمیاد.
برای تیپ اسپرت دایلن بلو گزینه مناسبیه. این عطر با اعتماد به نفس، جذاب، همه پسند و در عین حال با وقاره و بنظرم اون حس شوخ و شنگ بودن رو هم کمی میتونه داشته باشه.
مرسی امیرحسین جان که وقت گذاشتی و جواب دادی خیلی کمکم کرد نظرت