عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی اساتید.بنده چند وقتی میشه که دنبال عطر مطابق با سلیقه ی خودم(بیشتر تلخ،چوبی،چرم)هستم.چند موردی رو هم یادداشت کردم که اگه شد سمپلشو تهیه کنم بعد اقدام به خرید کنم و خریدی کور کورانه نداشته باشم(اگه سمپلشم نبود مجبورم که بدون تست بخرم).فقط یکی از بزرگترین نکات تردید من در مورد ترکیب بوی عطر با بوی سیگار هستش.از دوستان و بزرگواران لطفا اگه عطری رو میشناسن که حداقل در ترکیب با بوی سیگار رایحه ی نامطبوعی ایجاد نکنه به بنده معرفی کنن.تعدادی از موارد لیست من اینها هستند
#آمواج اینترلود مردانه (آمواژ اینترلود) Interlude for Men #تام فورد توسکان لدر Tuscan Leather #گوچی گیلتی ابسولوت Gucci Guilty Absolute #دیور هوم پارفوم (کریستین دیور هوم پرفیوم) Dior Homme Parfum #هوگوبوس د سنت Boss The Scent
بسیار ممنون که خیلی با حوصله وقت گذاشتین و راهنمایی کردین بنده رو.دقیقا خودم هم ترجیح میدم اول سمپل یک کار رو تهیه کنم بعد طبق عملکردش اقدام به خرید کنم تا به قول شما خرید موفقی داشته باشم اگه هم سمپل نشد ترجیح میدم از کارهای به اصطلاح سیف انتخابی داشته باشم به راهنمایی شما عزیزان البته.
در مورد عطر هم روایح چرم،چوب،عود و نزدیک به اینها(تلخ باشه)قیمت هم تا 4 تومن حدودا.
درود دوست عزیز
دوست عزیزم نیما جان پیشنهادات خیلی خوبی دادند و حتما تستشون کنین مخصوصا #مانسرا رد توباکو Red Tobacco رو بدون تست نخرین چون پر ریسکه
همچنین کارایی که اول ذکر کردین بهشون همگی از کارهای بسیار خوب هستند ولی هیچکدوم سیف نیستند . #آمواج اینترلود مردانه (آمواژ اینترلود) Interlude for Men من به شخصه عاشقشم ولی شدیدا بازخورد منفی هم ازش میگیرم در کنار بازخورد های خوب . پس سیف نیست اصلا و سمپلشم همه جا هست
#تام فورد توسکان لدر Tuscan Leather از روایح چرمی بسیار باکلاس هست که بوی پول میده ولی اونم سیف نیست و باید تست شه حتما ( این رو حضوری در مغازه ها به راحتی میتونین تست کنین)
ولی به طور کلی سیگنچر رو که گفتم حتما تست کنین . یک رایحه چرمی بسیار با کیفیت هست و ترکیبشم جالب میشه با دود. رد توباکو رو هم که گفتم. و یک سری کار هم بهتون پیشنهاد میدم ولی حتما حتما تست کنین چون پر ریسکن .
#جوووی پاریس پرایوت لیبل Private Label
#آمواج اپیک مردانه (آمواژ ایپیک) Epic for Men
#پارفومز د مارلی کلان ( کالان ) Kalan
#تام فورد توباکو وانیل Tobacco Vanille
#آمواج ایمیتیشن مردانه Imitation For Man
#اتکینسونز عود سیو د کینگ Oud Save The King
بازم میگم بدون تست هرگز نخرین که شرمندتون نشیم. اگر تحت هر شرایطی خواستین بلایند بای کنین ( که اصلا پیشنهاد نمیشه ) قبلش توی صفحه خود عطر راجب سیف بودنش سوال کنین حتما.
دوست عزیز سلام. بنظر من یکی از بهترین میکسهای عطر با بوی سیگار ادکلن ادوتویلت سوواج هست. میکس جالبی ایجاد میشه.اگه از خود سوواج خوشتون بیاد مسلما از ترکیبش با بوی سیگار هم خوشتون میاد.
عطرایی که نت اصلیش تنباکو بنظرم گزینه های خوبین، مثل #کالوین کلین وان شوک مردانه (سی کی وان شاک) CK One Shock for Men #باربری لندن مردانه Burberry London for Men #تیری موگلر ای من پیور هاوانه (تیری ماگلر ای من پور هاوان) A*Men Pure Havane و یه عطری بودسال۸۰داداشم استفاده میکرد به اسم
#راجر اند گالت اوپن (اپن) Open که بنظرم اگه همون اوپن قدیم باشه بهترین گزینس برای ماسکه کردن سیگار.
از پیشنهادات و راهنمایی های تمامیه دوستان کمال تشکر رو دارم.بعد تست و انتخاب عطر مناسب نظر هر چند مبتدی خودم رو با بقیه به اشتراک میذارم.
خوب کلا سیگار رو ترک بشه که عالیه!
ولی میتونید سه عطر زیر رو که تو سه رنج قیمتی هستند ولی با رایحه تقریبا مشابه رو در نظر بگیرید، فکر کنم ترکیبش با بوی سیگار بد نشه:
#لطافه ال دور المکنون سیلور Al Dur Al Maknoon Silver
#آرماف کلاب د نویت اینتنس مردانه Club de Nuit Intense for men