Ata Ata
16
1399/09/06

عطر برای افراد سیگاری

عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی اساتید.بنده چند وقتی میشه که دنبال عطر مطابق با سلیقه ی خودم(بیشتر تلخ،چوبی،چرم)هستم.چند موردی رو هم یادداشت کردم که اگه شد سمپلشو تهیه کنم بعد اقدام به خرید کنم و خریدی کور کورانه نداشته باشم(اگه سمپلشم نبود مجبورم که بدون تست بخرم).فقط یکی از بزرگترین نکات تردید من در مورد ترکیب بوی عطر با بوی سیگار هستش.از دوستان و بزرگواران لطفا اگه عطری رو میشناسن که حداقل در ترکیب با بوی سیگار رایحه ی نامطبوعی ایجاد نکنه به بنده معرفی کنن.تعدادی از موارد لیست من اینها هستند

5bcdc0b0ebfb4w4-oklQ4-GlisrhrvKL0.jpg #آمواج اینترلود مردانه (آمواژ اینترلود) Interlude for Men 5bcdc09cf124bRPbPORWbRvWO5c1t2Sqe.jpg #تام فورد توسکان لدر Tuscan Leather 5bcdc21638ca3trSfJLUcfvGQm47OnFew.jpg #گوچی گیلتی ابسولوت Gucci Guilty Absolute 5bcdc0d68b583BniAQMNBknx4eYQTR3lZ.jpg #دیور هوم پارفوم (کریستین دیور هوم پرفیوم) Dior Homme Parfum 5bcdc13e28ffe-zoTVsvC54VU96XQYkZK.jpg #هوگوبوس د سنت Boss The Scent 

در پاسخ به Ata :

بسیار ممنون که خیلی با حوصله وقت گذاشتین و راهنمایی کردین بنده رو.دقیقا خودم هم ترجیح میدم اول سمپل یک کار رو تهیه کنم بعد طبق عملکردش اقدام به خرید کنم تا به قول شما خرید موفقی داشته باشم اگه هم سمپل نشد ترجیح میدم از کارهای به اصطلاح سیف انتخابی داشته باشم به راهنمایی شما عزیزان البته.

در مورد عطر هم روایح چرم،چوب،عود و نزدیک به اینها(تلخ باشه)قیمت هم تا 4 تومن حدودا.

درود دوست عزیز

دوست عزیزم نیما جان پیشنهادات خیلی خوبی دادند و حتما تستشون کنین مخصوصا 5bcdc408d7899oFDuYeLtVLc_U0HOwKGg.jpg #مانسرا رد توباکو Red Tobacco  رو بدون تست نخرین چون پر ریسکه

همچنین کارایی که اول ذکر کردین بهشون همگی از کارهای بسیار خوب هستند ولی هیچکدوم سیف نیستند . 5bcdc0b0ebfb4w4-oklQ4-GlisrhrvKL0.jpg #آمواج اینترلود مردانه (آمواژ اینترلود) Interlude for Men  من به شخصه عاشقشم ولی شدیدا بازخورد منفی هم ازش میگیرم در کنار بازخورد های خوب . پس سیف نیست اصلا و سمپلشم همه جا هست

5bcdc09cf124bRPbPORWbRvWO5c1t2Sqe.jpg #تام فورد توسکان لدر Tuscan Leather  از روایح چرمی بسیار باکلاس هست که بوی پول میده ولی اونم سیف نیست و باید تست شه حتما ( این رو حضوری در مغازه ها به راحتی میتونین تست کنین)

ولی به طور کلی سیگنچر رو که گفتم حتما تست کنین . یک رایحه چرمی بسیار با کیفیت هست و ترکیبشم جالب میشه با دود. رد توباکو رو هم که گفتم. و یک سری کار هم بهتون پیشنهاد میدم ولی حتما حتما تست کنین چون پر ریسکن .

5bcdc2f23ed10UizA6Y0DivVhDt3Zw7ay.jpg #جوووی پاریس پرایوت لیبل Private Label 

5bcdc31d3f29emX0ezhKHEkXmP8czCRBc.jpg #ناسوماتو دورو Duro 

5bcdc0b01e354ULlNv_SriFF4WZmjzPLH.jpg #آمواج اپیک مردانه (آمواژ ایپیک) Epic for Men 

5d3abfd6ab095fm2dd_gPnctzt0z9fQYw.jpg #پارفومز د مارلی کلان ( کالان ) Kalan 

5bcdc09dd8b2dIbjeeluKpvTtPQVZvkq3.jpg #تام فورد توباکو وانیل Tobacco Vanille 

5bcdc44ce46c2MH-2ImGm2dhuDntB48Kg.jpg #آمواج ایمیتیشن مردانه Imitation For Man 

5df13d2c00e2eFfIYsA1jqPYR6kWpR0ak.jpg #اتکینسونز عود سیو د کینگ Oud Save The King 

5bcdc39e7cd47H7nKzujsuogrgxj2lEYv.jpg #گریتی افسس Ephesus 

بازم میگم بدون تست هرگز نخرین که شرمندتون نشیم. اگر تحت هر شرایطی خواستین بلایند بای کنین ( که اصلا پیشنهاد نمیشه ) قبلش توی صفحه خود عطر راجب سیف بودنش سوال کنین حتما.

دوست عزیز سلام. بنظر من یکی از بهترین میکسهای عطر با بوی سیگار ادکلن ادوتویلت سوواج هست. میکس جالبی ایجاد میشه.اگه از خود سوواج خوشتون بیاد مسلما از ترکیبش با بوی سیگار هم خوشتون میاد.

alireza  xx alireza xx
1399/09/08

عطرایی که نت اصلیش تنباکو بنظرم گزینه های خوبین، مثل 5bcdc09f46798RLww1y7eBx5Oy3o8khw5.jpg #کالوین کلین وان شوک مردانه (سی کی وان شاک) CK One Shock for Men  5bcdc070341e0ddQu7bEMZv8o_A6AwPJi.jpg #باربری لندن مردانه Burberry London for Men 5bcdc0c51b66aStTRTx9I2OC4uZgK_pCr.jpg #تیری موگلر ای من پیور هاوانه (تیری ماگلر ای من پور هاوان) A*Men Pure Havane و یه عطری بودسال۸۰داداشم استفاده میکرد به اسم 

5bcdc5441f9d41_XQE-lG_ZirBSu2voqc.jpg #راجر اند گالت اوپن (اپن) Open که بنظرم اگه همون اوپن قدیم باشه بهترین گزینس برای ماسکه کردن سیگار.

Ata Ata
1399/09/08

از پیشنهادات و راهنمایی های تمامیه دوستان کمال تشکر رو دارم.بعد تست و انتخاب عطر مناسب نظر هر چند مبتدی خودم رو با بقیه به اشتراک میذارم.

دانیال دانیال
1402/01/23

خوب کلا سیگار رو ترک بشه که عالیه!

ولی میتونید سه عطر زیر رو که تو سه رنج قیمتی هستند ولی با رایحه تقریبا مشابه رو در نظر بگیرید، فکر کنم ترکیبش با بوی سیگار بد نشه:

Aventus #کرید اونتوس مردانه Aventus 

Al Dur Al Maknoon Silver #لطافه ال دور المکنون سیلور Al Dur Al Maknoon Silver 

Club de Nuit Intense for men #آرماف کلاب د نویت اینتنس مردانه Club de Nuit Intense for men 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟