انتخاب عطری با ماندگاری و پخش عالی

با عرض سلام و وقت بخیر

مدت هاست که دنبال عطری میگردم تا بنونم اون رو به عنوان امضای خودم انتخاب کنم، به همین خاطر سوالم رو اینجا مطرح میکنم تا بتونم از تجربه شما بزرگواران و اساتید گرامی در این خصوص بهره مند بشم.

یکی از مهمترین معیار های من در انتخاب عطر، ماندگاری و پخش بوی بالای اونه به عنوان مثال من در بحث ماندگاری و پخش بو، عطرهای          " AMOUAGE - Interlude" و "ORTO PARISI - Megamare" رو خیلی قبول دارم ولی در بحث رایحه، این دو عطر به ترتیب 70% و 30% با سلیقه من سازگاره.

در مورد عطر های مورد علاقم میتونم به "BVLGARI - Aqva Pour Homme" و "CREED - Aventus" و "Beverly Hills Polo Club - Trophy" اشاره کنم

به طور کلی رایحه مورد علاقه من خنک و تلخ هست که البته با توجه به اینکه ماندگاری و پخش بوی بالا مدنظرمه با گرم بودن اون هم مشکلی ندارم.

گزینه بعدی "XERJOFF - Mefisto" رو در نظر دارم که البته در مورد ماندگاری و پخش بوی اون خیلی اطمینان ندارم که عالی باشه.

ممنون میشم اگر هر کدوم از اساتید و بزرگواران بتونن من رو در این زمینه کمک کنن

با سپاس

درود دوست عزیزم،

عطر امضا بنظرم چند نکته رو باید داشته باشه:

۱_رایحه معتدل و حدودا چهارفصل

۲_قابلیت تمدید آسان و حجم بالا(قیمت مقرون به صرفه)

۳_پخش و ماندگاری نرمال ۷ الی ۱۰ ساعت(عطر امضا در محل کار هم استفاده میشه و ترجیحا بهتره که رایحه ای ملایم داشته باشه تا اطرافیان آزار نبینن)

عطر های امواژ اینترلود و مگاماره اورتو پاریزی به عنوان امضا گزینه مناسبی نیستن.

در رابطه با سایر گزینه ها، اونتوس عطر امضای بهتریه. رایحه چهار فصل، همه پسند و خوشپوش.

اما گران، اگر با ابعاد مالی ماجرا مشکلی ندارید اونتوس بسیار خوبه.

اما گزینه های پیشنهادی من که سعی میکنم خوش قیمت و گران قیمت رو براتون گردآوری کنم:

کرید گرین آیریش تویید(پخش و ماندگاری بالا و بسیار پربازخورد)

آرماف ترس نویی(با ۶۰ درصد تشابه به گرین ایریش اما رایحه با کیفیت و خوب، پخش و ماندگاری متوسط)

کرید سانتال( رایحه نرم لطیف و دوست داشتنی بسیار خوشپوش و جنریک، پخش متوسط و ماندگاری بالا)

مون بلان ایندویدوال(بخاطر وجود نت چوب صندل به کرید سانتال گرایش داره و پخش و ماندگاری خوب)

مون بلان لجند(نیازی به تعریف من نیست اما انگار نسخه ها جدید افت پرفورمنس داشتن)

کارتیه دکلریشن( پخش و ماندگاری بالایی داره و باعث تعجبه که برخی میگن ضعیفه، حتما سمپلشو تست کنین این یه شاهکاره و مثلش کمه یا نیست!)

نارسیسو رودریگز بلو نواغ ادوپرفیوم(پرکاربرد ترین عطر من که پخش و ماندگاری خیلی خوبی گرفتم و نکته جالب کار اینجاست که در پاییز زمستون وجه گرمش مشخصه و در بهار و تابستون خنک! یعنی در هر چهار فصل به راحتی قابل اسپریه)

تغ هرمس او فغش(بنظرم چهار فصله، پخش و ماندگاری خوب)

تام فورد عود وود( پخش و ماندگاری بالا، رایحه ای که تا بهار باهاتون راه میاد اما قیمتش شاید دوست داشتنی نباشه)

فارنهایت ۳۲ دیور(دیسکانتینیو و کمیاب،اما بنظرم در ۵ عطر پربازخورد جهان جایگاه داره! چه حیف که توقف تولید شد. پخش و ماندگاری عالی و چهارفصل)

انتخاب من با چشمپوشی از قیمت: فارنهایت ۳۲ یا کرید گرین ایریش!

با لحاظ قیمت: مون بلان ایندویدوال و نارسیسو بلو نواغ ادوپرفیوم.

نکته مهمی که در این لیست سعی داشتم حفظ کنم، اینه که رایحه امضای شما تکراری نباشه، اونتوس مشابه و کپی هاش در بازار زیاده و هرکسی الان ته بوی اونتوس میده،بنظرم عطر فوق العاده ایه ولی خاص بودن رو ترجیح میدم.

و فکر نمیکنم هیچوقت دوباره سراغ اونتوس یا مشابهش مثل کلاب د نویی اینتنس برم.

حتما و حتما موارد ذکر شده رو تست کنید و مبنا رو بینی خودتون قرار بدید نه سلیقه من یا دیگران. اینطور عطر امضای خوبی پیدا خواهید کرد.

KAVEH KAVEH
1401/09/18

درود

با توجه به اينكه از اونتوس نام برديد من موارد زير رو پيشنهاد ميكنم:

Venetian Blue #د مرچنت اف ونیز ونیشن بلو Venetian Blue 

كه طبعي خنك داره. 

EIGHT & BOB #ایت اند باب EIGHT & BOB  اريجينال

طبعي معتدل و بسيار مناسب براي عطر امضا با ماندگاري و پخش مناسب

Le Beau #ژان پل گوتیه له بو Le Beau در نسخه معمولي و پارفوم

با طبع گرم و با عملكرد خوب رو به بالا 

💐💐

[EDITED] 1401/09/18 20:47
حامدبی حامدبی
1401/09/19

زرجف الکساندریا دو رو تست کن ماندگاری زیاد و بوی غیر تکراری و عالی داره زننده هم نیست

در پاسخ به حسین علوی :

درود دوست عزیزم،

عطر امضا بنظرم چند نکته رو باید داشته باشه:

۱_رایحه معتدل و حدودا چهارفصل

۲_قابلیت تمدید آسان و حجم بالا(قیمت مقرون به صرفه)

۳_پخش و ماندگاری نرمال ۷ الی ۱۰ ساعت(عطر امضا در محل کار هم استفاده میشه و ترجیحا بهتره که رایحه ای ملایم داشته باشه تا اطرافیان آزار نبینن)

عطر های امواژ اینترلود و مگاماره اورتو پاریزی به عنوان امضا گزینه مناسبی نیستن.

در رابطه با سایر گزینه ها، اونتوس عطر امضای بهتریه. رایحه چهار فصل، همه پسند و خوشپوش.

اما گران، اگر با ابعاد مالی ماجرا مشکلی ندارید اونتوس بسیار خوبه.

اما گزینه های پیشنهادی من که سعی میکنم خوش قیمت و گران قیمت رو براتون گردآوری کنم:

کرید گرین آیریش تویید(پخش و ماندگاری بالا و بسیار پربازخورد)

آرماف ترس نویی(با ۶۰ درصد تشابه به گرین ایریش اما رایحه با کیفیت و خوب، پخش و ماندگاری متوسط)

کرید سانتال( رایحه نرم لطیف و دوست داشتنی بسیار خوشپوش و جنریک، پخش متوسط و ماندگاری بالا)

مون بلان ایندویدوال(بخاطر وجود نت چوب صندل به کرید سانتال گرایش داره و پخش و ماندگاری خوب)

مون بلان لجند(نیازی به تعریف من نیست اما انگار نسخه ها جدید افت پرفورمنس داشتن)

کارتیه دکلریشن( پخش و ماندگاری بالایی داره و باعث تعجبه که برخی میگن ضعیفه، حتما سمپلشو تست کنین این یه شاهکاره و مثلش کمه یا نیست!)

نارسیسو رودریگز بلو نواغ ادوپرفیوم(پرکاربرد ترین عطر من که پخش و ماندگاری خیلی خوبی گرفتم و نکته جالب کار اینجاست که در پاییز زمستون وجه گرمش مشخصه و در بهار و تابستون خنک! یعنی در هر چهار فصل به راحتی قابل اسپریه)

تغ هرمس او فغش(بنظرم چهار فصله، پخش و ماندگاری خوب)

تام فورد عود وود( پخش و ماندگاری بالا، رایحه ای که تا بهار باهاتون راه میاد اما قیمتش شاید دوست داشتنی نباشه)

فارنهایت ۳۲ دیور(دیسکانتینیو و کمیاب،اما بنظرم در ۵ عطر پربازخورد جهان جایگاه داره! چه حیف که توقف تولید شد. پخش و ماندگاری عالی و چهارفصل)

انتخاب من با چشمپوشی از قیمت: فارنهایت ۳۲ یا کرید گرین ایریش!

با لحاظ قیمت: مون بلان ایندویدوال و نارسیسو بلو نواغ ادوپرفیوم.

نکته مهمی که در این لیست سعی داشتم حفظ کنم، اینه که رایحه امضای شما تکراری نباشه، اونتوس مشابه و کپی هاش در بازار زیاده و هرکسی الان ته بوی اونتوس میده،بنظرم عطر فوق العاده ایه ولی خاص بودن رو ترجیح میدم.

و فکر نمیکنم هیچوقت دوباره سراغ اونتوس یا مشابهش مثل کلاب د نویی اینتنس برم.

حتما و حتما موارد ذکر شده رو تست کنید و مبنا رو بینی خودتون قرار بدید نه سلیقه من یا دیگران. اینطور عطر امضای خوبی پیدا خواهید کرد.

سپاس بیکران از راهنمایی ارزشمندتون

در پاسخ به KAVEH :

درود

با توجه به اينكه از اونتوس نام برديد من موارد زير رو پيشنهاد ميكنم:

Venetian Blue #د مرچنت اف ونیز ونیشن بلو Venetian Blue 

كه طبعي خنك داره. 

EIGHT & BOB #ایت اند باب EIGHT & BOB  اريجينال

طبعي معتدل و بسيار مناسب براي عطر امضا با ماندگاري و پخش مناسب

Le Beau #ژان پل گوتیه له بو Le Beau در نسخه معمولي و پارفوم

با طبع گرم و با عملكرد خوب رو به بالا 

💐💐

ممنون از توجه و راهنماییتون

در پاسخ به حامدبی :

زرجف الکساندریا دو رو تست کن ماندگاری زیاد و بوی غیر تکراری و عالی داره زننده هم نیست

ممنون از راهنماییتون

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟