عطر گل بهار نارنج رو در چه عطری پیدا کنم؟؟؟

سلام. دوستان عزیز  من خیلی خیلی عاشق بوی بهارنارنج چه در شیراز و یا در شمال کشور هستم. و اتفاقا جوری برنامه ریزی میکنم که وقتی فصل گل بهار نارنج هست به اون منطقه سفر کنم. 

تو نظرات خوندم رفتم نرولی از برند فراری رو خریدم ولی اصلا بوی بهارنارنج نداره. بوی گل داره ولی بهار نیست. 

لطفا خواهشمندم منت بگذارید و بگید چه عطری بگیرم که وقتی میزنم مثل زمان باز شدن شکوفه بهار نارنج  مست و دل انگیز کند مارا . خواهش خواهش

Khadijeh Khadijeh
1401/10/06

سلام 

Fleur Narcotique #ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique  بوی بهار نارنج وفرش داره یونی سکسه پخش بوش هم خوبه 

سلام دوست عزیز

میتونید در بخش جستجوی موضوعی سایت وارد بشید و بر اساس نت مورد علاقه تون چه بهارنارنج یا سایر نت هایی که علاقه مند هستید عطر رو جستجو و انتخاب بفرمایید و بر اساس ریویو دوستان و نمرات به یک انتخاب نهایی برسید.

در پاسخ به نازی جاوید :

سلام دوست عزیز

میتونید در بخش جستجوی موضوعی سایت وارد بشید و بر اساس نت مورد علاقه تون چه بهارنارنج یا سایر نت هایی که علاقه مند هستید عطر رو جستجو و انتخاب بفرمایید و بر اساس ریویو دوستان و نمرات به یک انتخاب نهایی برسید.

سرکار خانم جاوید 

ممنون از شما که وقت میگذارید و پاسخ میدهید 

خانم جاوید جاودان باشید. 

در پاسخ به علیرضا کافی :

سرکار خانم جاوید 

ممنون از شما که وقت میگذارید و پاسخ میدهید 

خانم جاوید جاودان باشید. 

خواهش میکنم دوست عزیز‌... اختیار دارید

امیدوارم به زودی تندرستی نیز حاصل شود

ROJA DOVE - A Goodnight Kiss کار های این عطار کسفیتی دارد که از هر کار دیگیری بی نیاز خواهید شد. 

همکار عزیز امیدوارم این کار همان کم شده اتان باشد. 

اگر همان بود فقط برای اینکه من هم گم شده ام را بیابم دعا کنید. تشکر

در پاسخ به Someone Out There Saba :

ROJA DOVE - A Goodnight Kiss کار های این عطار کسفیتی دارد که از هر کار دیگیری بی نیاز خواهید شد. 

همکار عزیز امیدوارم این کار همان کم شده اتان باشد. 

اگر همان بود فقط برای اینکه من هم گم شده ام را بیابم دعا کنید. تشکر

سرکار خانم فلاح 

همکار گرامی 

ممنون از لطف شما در پاسخ گویی . 

خیلی خیلی سپاسگذارم . امیدوارم میکنید . 

سرکار خانم فلاح 

همکار گرامی 

ممنون از لطف شما در پاسخ گویی . 

خیلی خیلی سپاسگذارم . امیدوارم میکنید . 

Khadijeh Khadijeh
1401/11/04

عذر میخوام از پیشنهاد من خوشتون نیومد؟چون تصادفی به پست سوالتون خوردم و اومدم کامنتارو خوندم

دیدم همه کامنتها ریپ شدن به استثناء کامنت من

در پاسخ به Khadijeh :

عذر میخوام از پیشنهاد من خوشتون نیومد؟چون تصادفی به پست سوالتون خوردم و اومدم کامنتارو خوندم

دیدم همه کامنتها ریپ شدن به استثناء کامنت من

سلام سرکار خانم خدیجه 

صد البته که خوندم ولی تقصیر با من هست چون به علت تصادف و درگیری و حتی کمی فراموشی از جواب بازمانده ام. اتفاقا عطری رو که پیشنهاد کردین رو مطالعه کردم. 

در این روزهایی که هوا همه جوری ناجوانمردانه سرد هست دمتان گرم و فلورال.

خیلی خیلی ممنون . اگه باز هم چیزی مد نظرتون بود لطف کنید تا دنبالش باشم.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟