مصی مصی
16
1401/11/07

عطر برای خواستگاری با پخش بوی بالا میخام . لطفا راهنمایی.

باسلام . من یه عطر خفن میخام که پخش بوی زیاد داشته باشه و جذاب  برای خواستگاری ‌. بنده خدایی هست که قصد دارم برم خواستگاریش ان شاالله ، قبل من براش یه خواستگار اومده بود که طرف خیلی پولدار بود یه عطر ظاهرا زده بود که در بدو ورودش به خونه شون همشون بوشو حس کرده بودن ، البته من قد اون خواستگارش پولدار نیستم . نصف اون و شاید یک پنجاهم اون هم پولدار نیستم ، اما حداقل میخام در زمینه عطر پوزه اون قبلیه رو به خاک مالیده باشم . ممنون میشم راهنمایی م کنید چه عطری این خصوصیت ها رو داره . پخش بوی بالا ، جذابیت، اغوا کنندگی . قیمتش مهم نیست چون دستریزشو حداقل میخرم. مرسی

بابک بابک
1401/11/10
در پاسخ به مصی :

مرسی . کامل و عالی توضیح دادید.

والا با این قیافه ای که تو داری به نظر من اصلا خواستگاری نری بهتره🤪🤪🤪البته شوخی کردم نیشانه هاجیوات خوب جواب میده

دوست عزیز با درود

عطر خواستگاری علاوه بر پخش خوب باید همه پسند باشه و تقریبا همه سلیقه ها را در بر بگیره. نباید خاص و یا خیلی سنگین باشه. حتی الامکان از عطرهای نیش برای این منظور دوری کن. از پیشنهادهایی که شده بنده تام فورد نویر اکستریم و دیور الکسیر را بهتر ازمیدونم البته پرفورمنس نسخه های جدید تام فورد را خبر ندارم ولی پیشنهاد خودم آنجلز شیر هست چون هم بوی همه پسندی داره و هم پخش خیلی خوب و هم دستریزش هم راحت میتونی پیدا کنی. یا حق

درضمن میشه بپرسم این عکس پروفایل جناب قاضی را برای چی گذاشتین؟ 

مصی مصی
1401/11/11
در پاسخ به بابک :

والا با این قیافه ای که تو داری به نظر من اصلا خواستگاری نری بهتره🤪🤪🤪البته شوخی کردم نیشانه هاجیوات خوب جواب میده

متشکر . هاجیوات یسری نقدها رو خوندم طبق تجربه بقیه از ماندگاری و پخشش راضی نبودن‌ البته من استفاده نکردم و شما قطعا مطلعید دستریزشو سعی میکنم بگیرم امتحان کنم. مرسی‌. در مورد عکس پروفایلم هم ایشون سیدالعرفا مرحوم علی اقای قاضی طباطبایی ( ره)  شخص اول عرفان و الهیات هستن که صدسال پیش در قیدحیات و خدمت به خلق بوده اند و دهها ساله فوت شدن ‌.ما چون مشتاق عرفان قدیم و صحیح هستیم از تصویر بابرکتشون در همه جا استفاده میکنیم. سپاس

مصی مصی
1401/11/11
در پاسخ به رضا عطردوست :

دوست عزیز با درود

عطر خواستگاری علاوه بر پخش خوب باید همه پسند باشه و تقریبا همه سلیقه ها را در بر بگیره. نباید خاص و یا خیلی سنگین باشه. حتی الامکان از عطرهای نیش برای این منظور دوری کن. از پیشنهادهایی که شده بنده تام فورد نویر اکستریم و دیور الکسیر را بهتر ازمیدونم البته پرفورمنس نسخه های جدید تام فورد را خبر ندارم ولی پیشنهاد خودم آنجلز شیر هست چون هم بوی همه پسندی داره و هم پخش خیلی خوب و هم دستریزش هم راحت میتونی پیدا کنی. یا حق

درضمن میشه بپرسم این عکس پروفایل جناب قاضی را برای چی گذاشتین؟ 

درمورد راهنمایی عطری تون ضمن سپاس و تشکر از جنابعالی ، من الکسیر مشابه ش که میگن لطافه از اسد هست رو امتحان کردم که اصلا خوشم نیومد ‌ حالا شاید چون کپی ش بوده خیلی شبیه اون نبوده و الکسیر اصلی عالی تر باشه اما اون تو ذوقم زد. تام فورد هم که دوست عزیزمون هم پیشنهاد دادن شنیدم که کیفیتش پایین اومده مطمین نیستم چقد صحت داشته باشه اما نمیخام ریسک کنم. اما انجلز وسوسه م میکنه . می ارزه حداقل دستریزشو گرفت . اینم تو لیستم میذارم .  در مورد عکس پروفایلم هم ما درطریقت تصوف و عرفان و فارغ از اونچیزی هستیم که الان به اسم دین به مردم مینشانانند ، یه گروه هستیم که کمتر از صدنفریم و مشتاق جمال دوست . سپاسگذارم از شما و راهنمایی های ارزشمندتون.

سلام جناب مصی 

ان شاء الله خوشبخت بشین

Velvet Desert Oud #دولچه گابانا ولوت دزرت عود Velvet Desert Oud 

Velvet Incenso #دولچه گابانا ولوت اینسنسو Velvet Incenso 

Velvet Exotic Leather #دولچه گابانا ولوت اکسوتیک لیدر Velvet Exotic Leather 

لوکس جوری که چشما گرد میشه

حجم سمپل هم ازشون هست 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان