میشه لطفا راهنمایی بفرمایید...من قبلا روژا داشتم...نت نهاییش بوی خاک میداد..واقعا عالی بود...حس خوبی داشتم...خود عطر ملایم بود با موندگاری بالا
درود دوست عزیز
قیمت و سبک کاری که میپسندین رو توضیح بدین.
کدوم کار روژا رو داشتین ؟ فتیش؟
اگه مردونه میزنی ، تق هرمس بزن
بنظرم برای قرارهای عشقولانه ورمانتیک بریدسراغ عطرای شرقی ادویه ای یاعطرایی که نت قالبش عودباشه،، عطرای گرم یاملایم باپرفورمنس متوسط که نت های اصلیش هل،کهربا،چوب صندل،دارچین وکهرباباشه ،،، این عطرایی که اسم میبرم بنظرم ساخته شدن واسه قرارهای دونفره رمانتیک واحتمالاپرفورمنس متوسط به پایینی که براشون درنظرگرفتن بخاطره همین موضوع که توفضای بسته طرف مقابلت اذیت نشه
#ایو سن لورن لانویت دی الهوم ادو تویلت (لا نویت لهوم مشکی) La Nuit de l'Homme EDT
#هرمس الکسیر دس مرویلس ادو پرفیوم Elixir Des Merveilles EDP
#دولچه گابانا د وان رویال نایت لیل ملکی The One Royal Night
#دولچه گابانا دوان مردانه ادو پرفیوم (دولچی گبانا د وان پارفوم) The One for Men EDP
وبرای عطرایی که ته بویی خاک مانندداشته باشه بایدرفت دنبال عطرایی نت های خس خس وبنفشه درش پررنگ باشن واین چندگزینه روتست کنید
#دسکوارد2 هی وود (قهوه ای) He Wood
#بنتلی اینفینیتی اینتنس (اینفینیت اینتنس) Bentley Infinite Intense
#نارسیس رودریگز فور هیم تویلت Narciso Rodriguez for Him EDT
نظر من اینه که عطر شیرین استفاده کنین تا صمیمیت بیشتری القا کنه
عطر زمستانی :
#ویکتور اند رولف بن بن (ویکتر اند رلف بون بون) Bonbon
البته طبق نظر کارشناسان عطر در دنیا عاشقانه ترین و مناسبترین عطر برای قرارهای عاشقانه عطر مری می لانوین شناخته شده که معنی اسمش هم ازدواجه ولی چون خنکه برای تابستون و بهار مناسبه
سلام
البته فصل و هم کاش میگفتی چون تو تابستان واقعا نمیشه بعضی جذابا رو زد...ولی کلی میگم
#دیور هوم Dior Homme اینتنس تویلت قدیم (مردونه ست اما عالیه اینطور نیست که خانوما نتونن بزنن)
#کارولینا هررا گود گرل Good Girl عالیه اولین ورژن
#ورساچه برایت کریستال Bright Crystal برای تابستان و بهار عالیه اگه ارجینالشو بتونی گیر بیاری
#کژال (کجل) دهب Dahab 👌🏻👌🏻👌🏻
#ورساچه کریستال نویر ادو تویلت (مشکی) Crystal Noir EDT
#شنل کوکو مادمازل ادو پرفیوم Coco Mademoiselle EDP
#جیونچی پلی اینتنس زنانه Play Intense for Her
#جیونچی وری ایرسیستیبل زنانه Very Irresistible EDT for Women
بازم هست اما اینا به یادم اومد بلک اوپیوم هم خیلیا میگن اما به نظر من اصلا خوب نبود.
#دیور هیپنوتیک پویزن Hypnotic Poison اينم تست كن
#دیور پیور پویزن Pure Poison محشرههههههههه....