عزیزان اسم عطرهایی که وقتی می زنید اطرافیان اسمش رو ازتون می پرسن رو لطف کنید بگید
شاید باورتون نشه بیشترین بازخورد رو از عطر
داشتم و تا حالا کسی هم نگفته بوی بدی میده از نزدیک جالب نیست ولی از دور خیلی همه دوستش دارن
هيچكس 😅
فكر ميكنم مردم كلا سخت عكس العمل نشون ميدن تو اين مورد . مخصوصا واكنش خوب به عطر كه تقريبا خيلي كم پيش مياد. مخصوصا به جنس مخالف.
بر خلاف خودم كه دست ودلبازانه واكنش مثبت نشون ميدم به عطر ديگران، تقريبا چنين موضوعي برام پيش نيومده. آخرين بار يه خانم مسن تو آسانسور محل كارم از عطري كه به تن داشتم تعريف كرد. حدوداي سال ٩٠،٩١.
گرين آيريش بود عطرم.🌿
سلام جناب Dapper عزیز. گفتم تجربه ی شخصی خودم رو بگم ، شاید برای شما و نازنین جان و خانم ف.الف جالب باشه.
من هر وقت سعی میکنم ، استایل رسمی تر و مخصوصا تیره داشته باشم ، یا اینکه از اکسسوری گرون قیمتتر استفاده میکنم ،حالا جواهرات باشه تا کیف و کفش و گوشی یا حتی اگر سوییچ ماشین همراهم باشه و همینطور مواقعی که عطرم بسته به استایلم فضایی نیمه تاریک داره ، اصلا و ابداً بازخورد عطرمو نمیگیرم:) انگار مخاطبم یا خجالت میکشه اسم عطرمو بپرسه ، یا فکر میکنه آدم مغروری هستم ، یا فکر میکنه شاید آدم حساسی باشم وناراحت بشم ... خلاصه انگار یه گاردی به وجود میاد که هیچکس نه واکنشی نشون میده و نه میپرسه:))
ولی هروقت استایلم ،راحت تر بوده یا عطرهام ،عطرهای شادتری بودند ، بازخورد هم گرفتم.
خلاصه که اصلا نگران نباشید. معلومه شماها همیشه شیک و لوکس هستید که کسی جرأت نمیکنه اسم عطرتون رو بپرسه:))
#YVES SAINT LAURENT - Y Eau de Parfum
#GIORGIO ARMANI - Acqua di Gio Profumo
#PARFUMS de MARLY - Carlisle
#Unique'e Luxury - Akdeniz
عطری که بیشترین سوال رو ازم میکنن مگاماره هستش
البته همون قدر که کامنت مثبت داره همون قدرم کامنت منفی داره خیلی جالبه که بهم گفتن بوی عرق ، فاضلاب یا جلبک میدم
سلام
تا حالا کسی اسم عطرم رو ازم نپرسیده. هیچ کدوم از عطرهام رو 😑
دقیقا مثل من . .فکر می کنم یا بخاطر اخلاقمه :) یا بخاطر بیوشیمی بدن که کلا تراکنش رایحه روش کمه
سلام جناب Dapper عزیز. گفتم تجربه ی شخصی خودم رو بگم ، شاید برای شما و نازنین جان و خانم ف.الف جالب باشه.
من هر وقت سعی میکنم ، استایل رسمی تر و مخصوصا تیره داشته باشم ، یا اینکه از اکسسوری گرون قیمتتر استفاده میکنم ،حالا جواهرات باشه تا کیف و کفش و گوشی یا حتی اگر سوییچ ماشین همراهم باشه و همینطور مواقعی که عطرم بسته به استایلم فضایی نیمه تاریک داره ، اصلا و ابداً بازخورد عطرمو نمیگیرم:) انگار مخاطبم یا خجالت میکشه اسم عطرمو بپرسه ، یا فکر میکنه آدم مغروری هستم ، یا فکر میکنه شاید آدم حساسی باشم وناراحت بشم ... خلاصه انگار یه گاردی به وجود میاد که هیچکس نه واکنشی نشون میده و نه میپرسه:))
ولی هروقت استایلم ،راحت تر بوده یا عطرهام ،عطرهای شادتری بودند ، بازخورد هم گرفتم.
خلاصه که اصلا نگران نباشید. معلومه شماها همیشه شیک و لوکس هستید که کسی جرأت نمیکنه اسم عطرتون رو بپرسه:))
سركار خانم مونا
سلام و عرض ادب
از تعاريف و لطفي كه داشتيد ممنونم. اينجورا هم نيست.😅
وقتي از زاويه ديد شما به موضوع نگاه كردم، متوجه شدم كه درست ميفرماييد. شايد يك دليل همين باشه.
اين اواخر البته از عطر بيشتر براي دل خودم استفاده ميكنم، و كمتر به بازخوردها توجه دارم. اما به هر حال بازخورد مثبت اسمش روشه و باعث افزايش روحيه آدم ميشه. نبايد دريغ كرد. مثل لبخند و رعايت اداب معاشرت ميمونه. خرجي ندارن براي آدم ولي كلي حال بقيه بهتر ميشه وقتي بصورت روزمره بكار ببريمشون.
💐💐
سركار خانم مونا
سلام و عرض ادب
از تعاريف و لطفي كه داشتيد ممنونم. اينجورا هم نيست.😅
وقتي از زاويه ديد شما به موضوع نگاه كردم، متوجه شدم كه درست ميفرماييد. شايد يك دليل همين باشه.
اين اواخر البته از عطر بيشتر براي دل خودم استفاده ميكنم، و كمتر به بازخوردها توجه دارم. اما به هر حال بازخورد مثبت اسمش روشه و باعث افزايش روحيه آدم ميشه. نبايد دريغ كرد. مثل لبخند و رعايت اداب معاشرت ميمونه. خرجي ندارن براي آدم ولي كلي حال بقيه بهتر ميشه وقتي بصورت روزمره بكار ببريمشون.
💐💐
درود🌺. دقیقا درست میفرمایید. از بس بازخورد خوب گرفتن انرژی بخشه که من خودم محاله عطری رو متوجه بشم و واکنش نشون ندم. حالا اگر عطرو بشناسم ، از رایحه خوشی که طرف با خودش به همراه داره ، تعریف میکنم و اگر عطر رو نشناسم ، حتما در موردش سوال میکنم. خلاصه من همه ی کسانی که عطرشون رو متوجه میشم دوست دارم😅
یکزمانی بن بن و داشتم خیلی اسمشو میپرسیدن
همچنین دیزل تتو جزو عطرامه که زیاد اسمشو میپرسن
ایوسن لورن ال
هیپنوتیک پویزن و منیفستو