عزیزان اسم عطرهایی که وقتی می زنید اطرافیان اسمش رو ازتون می پرسن رو لطف کنید بگید
تنها عطری که یه خانم کاملا غریبه ازم اسمشو پرسیده #جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو پروفومو (جورجیو آرمانی آکوا پروفوم) Acqua di Gio Profumo بوده
توی تاکسی ازم پرسیدن ،منم حدودا ۱۷- ۱۸ سلام بود، برای همین فکر کنم راحت بود براشون ازم سوال کنن
اما کسایی که آشنا بودن،همین آکوا دی جیو و #کارولینا هررا سی اچ من پرایو CH Men Prive رو از همه بیشتر پرسیدن
خودم بارها بوده که از عطر کسی خوشم اومده اما روم نشده سوال کنم
ورساچه اروس
سلام
اگه بخواهم واقع بین باشم افراد به ندرت باز خورد می دهند واسم عطر می پرسند، اکثرا آن هایی می پرسند که خودشون اصطلاحا عطر باز هستند.
از این بگذریم چند بار اسم عطر #زرجوف مفیستو Mefisto رو پرسیدند.
چندین بار #دیور هوم اینتنس Dior Homme Intense رو پرسیدن البته اون نسخه رو سال 1393 خریده بودم.
یک خاطره هم بگم یک بار مئو فشونی نارکوتیکو استفاده کرده بودم ، مهمونی دعوت بودیم،کنار دستی من هی می گفتن بوی گاز شهری میاد توی خونه ! آخر هم از صاحب خونه خواستند که برن شیرهای گاز رو چک کنند!. منم به روی خودم نیوردم و سر یک فرصت مناسب از کنار اون شخص جابه جا شدم.
این تجربه شد واسم که وقتی توی جایی حاضر می شم که افراد مختلفی اونجا هستند عطرهای نه چندان پیچیده و ساده تری استفاده کنیم.
ببخشید سخن به درازا کشید.