سلام دوستان عزیز عطرافشان
بهترین عطر رزي که تا حالا تست کردید یا داشتید چی بوده؟
با این توضیح که با بوی گلاب و حرم هیچ مشکلی ندارم:) اما رزهای دیگه رو هم خیلی دوست دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
جیور جیو آرمانی آرمانی پرایوت عود رویال
سلام و عرض ادب خانم فیضی
غنی ترین و قوی ترین عطر رزی که تست کردم آمواج اپوس ۱۰ هست، که واقعا عطر سنگینی هست و عامه پسند نیست، رز اند دراگون از کارنر بارسلونا هم کار قشنگ و پوشیدنی تری هست نسبت به اپوس ۱۰، اما کاری که واقعا شگفت زده کرد من رو؛ توی بوی از برند موسچینو بود، انگار وارد گل فروشی میشید و دست گل رزی رو که داخل آب هست دارید بو میکنید، بسیار بسیار با طراوت و حال خوب کن هست
ممو پاریس فرنچ لدر
سلام خانم فیضی عرض ادب
سوال خوبیه بنظرم
#rose noir byredo
#ellie saab le parfum
که اتفاقا هیچکدوم حس و حال حرم و قبرستان نداره:)
رز باکلاسی توشون کار شده
رز #دیور هوم پارفوم (کریستین دیور هوم پرفیوم) Dior Homme Parfum هم خیلی میپسندم👌
سلام خانم فیضی وقت شما بخیر
من خودم عطر های رزی زیاد تست نداشتم اما از اونایی که خوشم اومده
#تاور پرفیومز فای اون رز د کندهار PHI Une Rose de Kandahar
#کارتیر دکلریشن دن سویر اینتنس Declaration d'Un Soir Intense
#کارتیر دکلریشن دن سویر Declaration d'Un Soir
یه عطر هست از هیستوریز د پارفوم noir patchouli که نت رز توش ذکر نشده و خیلی هم گلی نیستی اما نوشته نت های گلی داره که من یه بوی رز مانند حس کردم گفتم شاید از اونجا که کرومندل که پچولی محور بود رو دوست دارین از اینم خوشتون بیاد
عطر های رزی که تعریفشو شنیدم اما امتحان نکردم
Fredric malle une rose-portrait of a lady
Memo paris french leather
Perris monte carlo rose de taif extraite
Amouage lyric man
این کار amouage با اینکه عطر مردانست اما خیلی ها میگن که بیشتر مناسب خانم هاست
سلام
به نظرم با اینکه من زیاد با عطرای رزی نمیتونم کنار بیام
ولی رو دست این عطر نیومده
#لویی ویتون آمبرنومد (آمبر نومید) Ombre Nomade Louis Vuitton
Louis Vuitton Ombre nomade Louis
سلام خانم فیضی عرض ادب
سوال خوبیه بنظرم
#rose noir byredo
#ellie saab le parfum
که اتفاقا هیچکدوم حس و حال حرم و قبرستان نداره:)
رز باکلاسی توشون کار شده
رز #دیور هوم پارفوم (کریستین دیور هوم پرفیوم) Dior Homme Parfum هم خیلی میپسندم👌
سلام مهیار گرامی . بایردو رو دارم و واقعا عالیه. بقیه پیشنهادهاتون رو حتما تست میکنم
جیور جیو آرمانی آرمانی پرایوت عود رویال
جناب حامد تا حالا تستش نکردم حتما تست میکنم هر چند میانه اصلا خوبی با جور جیو آرمانی ندارم اما اگر پیشنهاد شماست حتما پیگیرش میشم
سلام و عرض ادب خانم فیضی
غنی ترین و قوی ترین عطر رزی که تست کردم آمواج اپوس ۱۰ هست، که واقعا عطر سنگینی هست و عامه پسند نیست، رز اند دراگون از کارنر بارسلونا هم کار قشنگ و پوشیدنی تری هست نسبت به اپوس ۱۰، اما کاری که واقعا شگفت زده کرد من رو؛ توی بوی از برند موسچینو بود، انگار وارد گل فروشی میشید و دست گل رزی رو که داخل آب هست دارید بو میکنید، بسیار بسیار با طراوت و حال خوب کن هست
آقای ساسان فر بزرگوار خیلی ممنونم از پیشنهادهاتون و وقتی که اختصاص دادید . انشالله همه شو تست میکنم