بهترین عطر رزي از نظر شما؟

سلام دوستان عزیز عطرافشان

بهترین عطر رزي که تا حالا تست کردید یا داشتید چی بوده؟ 

با این توضیح که با بوی گلاب و حرم هیچ مشکلی ندارم:) اما رزهای دیگه رو هم خیلی دوست دارم.‌ لطفا راهنمایی بفرمایید.

در پاسخ به IRRO :

سلام خانم فیضی

برای شما عطر فوق العاده زیبای 

Mon Nom est Rouge #ماجدا بکالی مون نوم است رژ Mon Nom est Rouge 

رو پیشنهاد میکنم ، از رایحه رز در کنار پچولی حتما لذت میبرید

جناب IRRO  واقعا ممنونم که پچولی رو کنار رز در نظر داشتید . لذت بردم از نتهاش اولین فرصت تست و خرید میکنم حتی اگر جایی موجود بود بدون تست میخرمش

در پاسخ به Mr Perfume :

به نظر من یکی از بهترین عطر هایی که بوییدم و بینهایت لذت برم از نت رزش Royal Mayfair #کرید رویال می فر Royal Mayfair کرید رویال میفیر هست

بینظیره

خارق العادست

حتما تست کنید

آقای پرفیوم 

کرید باشه

رز هم باشه

چه شود.......

سپاس گزارم

alireza  xx alireza xx
1401/12/21

فردریک مال ان رز

نهان نهان
1401/12/21

سلام خانم فیضی

Lyric for men #آمواج لیریک ( آمواژ ) Lyric for men  رو لطفا تست کنید

اوج کیفیت رایحه و پرفورمنس، از رقص نوتها و تغییرات مدامش شگفت زده می شید، ضمنا کاملا زنانه هست.

محسن محسن
1401/12/21

سلام 🙌
این کار از عطار "گزا شان" رو بلایندبای کنید (ارزش خریدش بالاست) برای استفاده دمِ دستی و روزانه در فصل پیش رو 👇

4711 Acqua Colonia Intense Wakening Woods Of Scandinavia #مورر اند ورتز 4711 اکوا کلونیا اینتنس ویکینگ وودز اف اسکاندیناوی 4711 Acqua Colonia Intense Wakening Woods Of Scandinavia 

و اما بهترین کار رُزی برای مجلس 👇

French Leather #ممو پاریس فرنچ لدر French Leather 

ذیل هردو یک چیزهایی نوشتم... 
برقرار باشید 💐

دانیال دانیال
1401/12/21

عطر تی رز محبوب

در پاسخ به alireza xx :

فردریک مال ان رز

سلام آقای علیرضا . آیا این عطر فردریک مال در حد کارنال فلاور میتونه باشه؟ از لحاظ کیفیت و زیبایی؟

در پاسخ به نهان :

سلام خانم فیضی

Lyric for men #آمواج لیریک ( آمواژ ) Lyric for men  رو لطفا تست کنید

اوج کیفیت رایحه و پرفورمنس، از رقص نوتها و تغییرات مدامش شگفت زده می شید، ضمنا کاملا زنانه هست.

نهان بزرگوار ممنونم از پیشنهادتون. فقط فکر کنم خیلی کمیابه برای تست ولی حتما پیگیر خواهم بود

در پاسخ به محسن :

سلام 🙌
این کار از عطار "گزا شان" رو بلایندبای کنید (ارزش خریدش بالاست) برای استفاده دمِ دستی و روزانه در فصل پیش رو 👇

4711 Acqua Colonia Intense Wakening Woods Of Scandinavia #مورر اند ورتز 4711 اکوا کلونیا اینتنس ویکینگ وودز اف اسکاندیناوی 4711 Acqua Colonia Intense Wakening Woods Of Scandinavia 

و اما بهترین کار رُزی برای مجلس 👇

French Leather #ممو پاریس فرنچ لدر French Leather 

ذیل هردو یک چیزهایی نوشتم... 
برقرار باشید 💐

جناب آقای محسن خیلی ممنونم . واجب شد فرنچ لدر رو تست اساسی بکنم . 

سلام و عرض ادب ، من L'Extase Caresse de Roses #نینا ریچی ال اکستاز کرسس د رزز L'Extase Caresse de Roses رو دوست دارم خیلی، نه اینکه کار یونیک و لوکسی باشه، من دوستش دارم

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟