سلام دوستان عزیز عطرافشان
بهترین عطر رزي که تا حالا تست کردید یا داشتید چی بوده؟
با این توضیح که با بوی گلاب و حرم هیچ مشکلی ندارم:) اما رزهای دیگه رو هم خیلی دوست دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام خانم فیضی
برای شما عطر فوق العاده زیبای
#ماجدا بکالی مون نوم است رژ Mon Nom est Rouge
رو پیشنهاد میکنم ، از رایحه رز در کنار پچولی حتما لذت میبرید
جناب IRRO واقعا ممنونم که پچولی رو کنار رز در نظر داشتید . لذت بردم از نتهاش اولین فرصت تست و خرید میکنم حتی اگر جایی موجود بود بدون تست میخرمش
به نظر من یکی از بهترین عطر هایی که بوییدم و بینهایت لذت برم از نت رزش #کرید رویال می فر Royal Mayfair کرید رویال میفیر هست
بینظیره
خارق العادست
حتما تست کنید
آقای پرفیوم
کرید باشه
رز هم باشه
چه شود.......
سپاس گزارم
فردریک مال ان رز
سلام خانم فیضی
#آمواج لیریک ( آمواژ ) Lyric for men رو لطفا تست کنید
اوج کیفیت رایحه و پرفورمنس، از رقص نوتها و تغییرات مدامش شگفت زده می شید، ضمنا کاملا زنانه هست.
سلام 🙌
این کار از عطار "گزا شان" رو بلایندبای کنید (ارزش خریدش بالاست) برای استفاده دمِ دستی و روزانه در فصل پیش رو 👇
و اما بهترین کار رُزی برای مجلس 👇
#ممو پاریس فرنچ لدر French Leather
ذیل هردو یک چیزهایی نوشتم...
برقرار باشید 💐
عطر تی رز محبوب
فردریک مال ان رز
سلام آقای علیرضا . آیا این عطر فردریک مال در حد کارنال فلاور میتونه باشه؟ از لحاظ کیفیت و زیبایی؟
سلام خانم فیضی
#آمواج لیریک ( آمواژ ) Lyric for men رو لطفا تست کنید
اوج کیفیت رایحه و پرفورمنس، از رقص نوتها و تغییرات مدامش شگفت زده می شید، ضمنا کاملا زنانه هست.
نهان بزرگوار ممنونم از پیشنهادتون. فقط فکر کنم خیلی کمیابه برای تست ولی حتما پیگیر خواهم بود
سلام 🙌
این کار از عطار "گزا شان" رو بلایندبای کنید (ارزش خریدش بالاست) برای استفاده دمِ دستی و روزانه در فصل پیش رو 👇
و اما بهترین کار رُزی برای مجلس 👇
#ممو پاریس فرنچ لدر French Leather
ذیل هردو یک چیزهایی نوشتم...
برقرار باشید 💐
جناب آقای محسن خیلی ممنونم . واجب شد فرنچ لدر رو تست اساسی بکنم .
سلام و عرض ادب ، من #نینا ریچی ال اکستاز کرسس د رزز L'Extase Caresse de Roses رو دوست دارم خیلی، نه اینکه کار یونیک و لوکسی باشه، من دوستش دارم