بهترین عطر رزي از نظر شما؟

سلام دوستان عزیز عطرافشان

بهترین عطر رزي که تا حالا تست کردید یا داشتید چی بوده؟ 

با این توضیح که با بوی گلاب و حرم هیچ مشکلی ندارم:) اما رزهای دیگه رو هم خیلی دوست دارم.‌ لطفا راهنمایی بفرمایید.

در پاسخ به دهاتی ام :

سلام و عرض ادب ، من L'Extase Caresse de Roses #نینا ریچی ال اکستاز کرسس د رزز L'Extase Caresse de Roses رو دوست دارم خیلی، نه اینکه کار یونیک و لوکسی باشه، من دوستش دارم

حتما تستش میکنم بسیار ممنون

در پاسخ به فاطمه فیضی :

حتما تستش میکنم بسیار ممنون

خواهش میکنم، حالا این یخورده میوه ای و اروماتیک هم هست چون شما تو کامنت ها دیدم خیلی علاقه به رایحه گلی پیور دارید مردد بودم معرفیش کنم، به ذهنم رسید عطر غنچه گل محمدی رو بهتون پیشنهاد کنم اگر از جای معتبری تهیه کنید بسیار عالیه ، سرچ کنید دستتون میاد ، تک نوت قشنگیه، من خودم با عطر شکوفه گل سنجد قاطیش میکنم و یه مقدار فیکساتور دست‌ساز که از پرسش استاد سخی یاد گرفتم و روی بالشم اسپری میکنم، عالیه

در پاسخ به دهاتی ام :

خواهش میکنم، حالا این یخورده میوه ای و اروماتیک هم هست چون شما تو کامنت ها دیدم خیلی علاقه به رایحه گلی پیور دارید مردد بودم معرفیش کنم، به ذهنم رسید عطر غنچه گل محمدی رو بهتون پیشنهاد کنم اگر از جای معتبری تهیه کنید بسیار عالیه ، سرچ کنید دستتون میاد ، تک نوت قشنگیه، من خودم با عطر شکوفه گل سنجد قاطیش میکنم و یه مقدار فیکساتور دست‌ساز که از پرسش استاد سخی یاد گرفتم و روی بالشم اسپری میکنم، عالیه

خیلی ممنونم. فکر کنم این جمع یه عطرسازی درست و حسابی راه بندازیم

حامد ج حامد ج
1402/06/06

باسلام خدمت خانوم فیضی عطر و شامه کاملا سلیقه ایه یعنی هیچکس معادل لذت از بویی که درک میکنه رو نمیتونه اشل گذاری کنه ولی به نظر من بهتره بگم به شامه من تام فورد رز چینی رزی ترین عطر دنیاست نت اولیه اش گل محمدی چینی یا همون صدتومنیه نت میانی گل رزه نت آخر فکر میکنم صمغ درخت باشه رایحه رزش تا چند ساعت ادامه داره

در پاسخ به حامد ج :

باسلام خدمت خانوم فیضی عطر و شامه کاملا سلیقه ایه یعنی هیچکس معادل لذت از بویی که درک میکنه رو نمیتونه اشل گذاری کنه ولی به نظر من بهتره بگم به شامه من تام فورد رز چینی رزی ترین عطر دنیاست نت اولیه اش گل محمدی چینی یا همون صدتومنیه نت میانی گل رزه نت آخر فکر میکنم صمغ درخت باشه رایحه رزش تا چند ساعت ادامه داره

خیلی ممنونم تا حالا این عطر رو نشنیدم. حتما پیدا میکنم تستش میکنم

در پاسخ به اردلان :

چه عطر نابی . خدا کنه بتونم پیدا کنم . خیلی ممنونم 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟