با سلام خدمت اعضای محترم عطر افشان میخواستم بدونم آیا کلاب د نویت اینتنس ۲۰۱۷ کیفیت سابق این عطر رو داره یا علت گرونیش صرفا سال تولیدشه؟! من اولین بارمه میخوام یه عطر اورجینال بخرم و دوست دارم عطری بخرم که به لحاظ موندگاری و پخش راضیم کنه چون تا الان هر عطری خریدم از اسانس تا کپی های شرکتی اصلا راضی کننده نبودن!
درود
من کلاب د نویت نسخه ۲۰۲۲ رو تست داشتم ،، پخش دو ساعتهی خیلی خوبی رو داره و تا حدود ۴ الی ۵ ساعت هم اگه از کنار کسی رد شین بوتون رو متوجه میشه و ازین نظر عطر ضعیفی نیست
از نظر من و با توجه به اختلاف قیمت خیلی زیاد نسخه ۲۰۲۲ با ۲۰۱۷
خرید نسخه ۲۰۲۲ معقولانهتره
درود
من کلاب د نویت نسخه ۲۰۲۲ رو تست داشتم ،، پخش دو ساعتهی خیلی خوبی رو داره و تا حدود ۴ الی ۵ ساعت هم اگه از کنار کسی رد شین بوتون رو متوجه میشه و ازین نظر عطر ضعیفی نیست
از نظر من و با توجه به اختلاف قیمت خیلی زیاد نسخه ۲۰۲۲ با ۲۰۱۷
خرید نسخه ۲۰۲۲ معقولانهتره
خیلی ممنونم که مهرداد جان مرسی بابت وقتی که گذاشتی
حقیقتا نمیشه لفظ اورجینال رو برای این عطر استفاد کرد چون کپی کرید اونتوس هست، به هر حال توصیه میشه از این قبیل عطرها استفاده نشه، ولی خب برای دم دستی میخواهید و رایحه اونتوس های اولیه مد نظرتون این عطر با هزینه کمتر پیشنهاد میشه(فکر کنم تو سایت عطرافشان موجود هم باشه) :
لطافه - دورالمکنون
حقیقتا نمیشه لفظ اورجینال رو برای این عطر استفاد کرد چون کپی کرید اونتوس هست، به هر حال توصیه میشه از این قبیل عطرها استفاده نشه، ولی خب برای دم دستی میخواهید و رایحه اونتوس های اولیه مد نظرتون این عطر با هزینه کمتر پیشنهاد میشه(فکر کنم تو سایت عطرافشان موجود هم باشه) :
لطافه - دورالمکنون
خیلی ممنونم حتما تستش میکنم