سلام
من تو محیط بیمارستان کار میکنم و هوااینجا به سرمای قطب شمال نیست و به نوعی پاییزیه یه ادکلن با پخش و ماندگاری بالا میخواستم که بوش جذاب باشه....یه بویی که خز نشده باشه و به نوعی س..ک....ی و اسرار آمیز باشه قیمتش تا سقف 6 تومن باشه...میخوام تمام هنرتون تو این تاپیک رو کنید که خودم دارم دیونه میشم.
خودم مارلی پگاسوز دمارلی...مارلی نیسان...ساواژ...212 سکسی..مولکول داشتم.
ممنون میشم کمکم کنید و تجربتون بگین.
سلام دوست عزیز
محیط بیمارستان فکر نکنم پخش بوی خیلی قوی مناسب باشه و باید متعادل یکم رو به بالا انتخاب کنید .
بهرحال این موارد فکر میکنم مناسبتون هستند و بینشون برخی خیلی قوین و کم اسپری کنین . حتما حتما تست کنید قبل از خرید .
مارلی #پارفومز د مارلی کلان ( کالان ) Kalan و #پارفومز د مارلی لیتون اکسکلوسیف Layton Exclusif و #پارفومز د مارلی گالووی (پرفیومز مارلی گلووی) Galloway
#هیستویرز د پارفومز مارکوئس د سد 1740 1740 Marquis de Sade
#ممو پاریس آیریش لدر Irish Leather
#آتلیه کلن گلد لیدر Gold Leather
#ژول ات مد مون سول دیزایر Mon Seul Desir
آمواج #آمواج ایمیتیشن مردانه Imitation For Man و #آمواج جورنی مردانه (آمواژ ژورنی) Journey for Men
#سوسپیرو پرفیومز لیلاتی Laylati
#پنهالیگونز تراژدی آف لرد جورج The Tragedy of Lord George
داری دیوونه میشی ... تمام هنر مونو رو کنیم که شما بخوای بوی س ...ک ...س ...ی بدی ؟ یعنی چی ؟
یعنی شما انتظار داری یه جماعتی بیان و یه لیست عطر بهت معرفی کنن که فقط شما توی محل کارت یه بوی س ..ک...س ...ی بدی ؟
بنظرم سوالت رو خیلی بد پرسیدی و این فاکتورهایی که گفتی اصلا نمیتونه مرجع خوبی برا معرفی عطر برات باشه ، فکر میکنم اگه یکم بیشتر از ویژگی های شخصیتیت و سلیقه عطریت بگی خیلی بهتر جواب میگیری ، عطرایی هم که گفتی تقریبا هیچ ربطی به هم ندارن غیر از اینکه همه شون فریادکش هستن و پخش زیادی دارن .
دوست عزیزاول چندنکته روجاداره یاداوری کنم، کلا درمحیط های سربسته ادارای بخصوص محیطی مثل بیمارستان عطرایی که پخش خفن دارن توصیه نمیشه چون ممکن خودت ازپخش خفن درمحیط سربسته لذت ببری ولی ممکن بعضیارو اذیت کنه،این چندتا عطروتست کن هم پرفورمنس خوبی دارن هم مناسب محیط کاریت
#پارفوم دی امپایر کوئیر اوتومن
#امواج رفلکشن
#شنل آلور هوم اسپرت اکستریم Allure Homme Sport Eau Extreme
#آتلیه کلن وتیور فتال Vetiver Fatal
#پارفومز د مارلی کلان ( کالان ) Kalan
#کرید وتیور گرانیوم Vetiver Geranium
داری دیوونه میشی ... تمام هنر مونو رو کنیم که شما بخوای بوی س ...ک ...س ...ی بدی ؟ یعنی چی ؟
یعنی شما انتظار داری یه جماعتی بیان و یه لیست عطر بهت معرفی کنن که فقط شما توی محل کارت یه بوی س ..ک...س ...ی بدی ؟
بنظرم سوالت رو خیلی بد پرسیدی و این فاکتورهایی که گفتی اصلا نمیتونه مرجع خوبی برا معرفی عطر برات باشه ، فکر میکنم اگه یکم بیشتر از ویژگی های شخصیتیت و سلیقه عطریت بگی خیلی بهتر جواب میگیری ، عطرایی هم که گفتی تقریبا هیچ ربطی به هم ندارن غیر از اینکه همه شون فریادکش هستن و پخش زیادی دارن .
اقا بوی جذاب و گیرا منظورمه...شما به بزرگوارت ببخش
سلام دوست عزیز
محیط بیمارستان فکر نکنم پخش بوی خیلی قوی مناسب باشه و باید متعادل یکم رو به بالا انتخاب کنید .
بهرحال این موارد فکر میکنم مناسبتون هستند و بینشون برخی خیلی قوین و کم اسپری کنین . حتما حتما تست کنید قبل از خرید .
مارلی #پارفومز د مارلی کلان ( کالان ) Kalan و #پارفومز د مارلی لیتون اکسکلوسیف Layton Exclusif و #پارفومز د مارلی گالووی (پرفیومز مارلی گلووی) Galloway
#هیستویرز د پارفومز مارکوئس د سد 1740 1740 Marquis de Sade
#ممو پاریس آیریش لدر Irish Leather
#آتلیه کلن گلد لیدر Gold Leather
#ژول ات مد مون سول دیزایر Mon Seul Desir
آمواج #آمواج ایمیتیشن مردانه Imitation For Man و #آمواج جورنی مردانه (آمواژ ژورنی) Journey for Men
#سوسپیرو پرفیومز لیلاتی Laylati
#پنهالیگونز تراژدی آف لرد جورج The Tragedy of Lord George
ممنون بابت پاسخ هاتون...ولی یک مقدار زیاد شدن....
سلامحامد جان
خودممنظرمروی ایریش لدره...اما چون دسترسی ندارم میخوام بلاید بای کنم...گرین ایریش رو زدم...اما اصلا ازش راضی نبودم
ممنون بابت پاسخ هاتون...ولی یک مقدار زیاد شدن....
خواهش میکنم . موارد در دسترس رو تست کنید همشون خوبن .
دوست عزیزاول چندنکته روجاداره یاداوری کنم، کلا درمحیط های سربسته ادارای بخصوص محیطی مثل بیمارستان عطرایی که پخش خفن دارن توصیه نمیشه چون ممکن خودت ازپخش خفن درمحیط سربسته لذت ببری ولی ممکن بعضیارو اذیت کنه،این چندتا عطروتست کن هم پرفورمنس خوبی دارن هم مناسب محیط کاریت
#پارفوم دی امپایر کوئیر اوتومن
#امواج رفلکشن
#شنل آلور هوم اسپرت اکستریم Allure Homme Sport Eau Extreme
#آتلیه کلن وتیور فتال Vetiver Fatal
#پارفومز د مارلی کلان ( کالان ) Kalan
#کرید وتیور گرانیوم Vetiver Geranium
سلام داداش خوبی یه پرفیوم میخوام عودی تنباکویی دودی تلخ شیرینی و تندی ملایمی داشتهوباشه یه کار مرموز تیره از بلک افغال و اینتر لود هم خوشماومده