با سلام خدمت دوستان
سوالم اینه آیا عطری تابستانه با غلبه اکوردهای چوبی میشناسید؟
خودم فقط انکر نویر اسپورت و گری وتیور رو مدنظر دارم و استفاده میکنم
سلام آقای روحالامین
من این دو تا فعلا به ذهنم میرسه
#گرلن لهوم لو بویسی Guerlain L'Homme L'Eau Boisée
و
سلام، این شاید بکارتون بیاد :
عباس جان سلام و عرض ادب
مرسی بابت پیشنهاد خوبت.یه سوال داشتم،نسخه اکستریت استریت تو هون پخش و موندگاریش چقدر بهتر از نسخه عادیه؟چون نسخه عادی عملا ابه
عباس جان سلام و عرض ادب
مرسی بابت پیشنهاد خوبت.یه سوال داشتم،نسخه اکستریت استریت تو هون پخش و موندگاریش چقدر بهتر از نسخه عادیه؟چون نسخه عادی عملا ابه
سلام
از اینجا که عطر مختص فصول سرده زیاد در غیر فصل خودش نمود نداره
اگر موندگاری نسخه عادی بعد از ریفرمولاسیون رو ۳ از ۱۰ در نظر بگیریم،نسخه اکستریت باارفاق ۵ میگیره
اما باید اینو در نظر گرفت این عطر کلا برای فضای نزدیکتر از حالت عادی و اصطلاحا تو بغل ساخته شده!مثل #دولچه گابانا د وان رویال نایت لیل ملکی The One Royal Night
این عطر هم با اینکه رایحه بسیار خوبی ارائه میده،تغییر نت کاملا محسوسه و حسابی با بینی بازی میکنه اما پرفورمنسش آدمو ناامید میکنه چون اصلا عطر فضای عادی نیست.
دکانت نسخه اکستریت رو هم تو چند سایت به چشمم خورد،میتونی تست کنی
سلام
از اینجا که عطر مختص فصول سرده زیاد در غیر فصل خودش نمود نداره
اگر موندگاری نسخه عادی بعد از ریفرمولاسیون رو ۳ از ۱۰ در نظر بگیریم،نسخه اکستریت باارفاق ۵ میگیره
اما باید اینو در نظر گرفت این عطر کلا برای فضای نزدیکتر از حالت عادی و اصطلاحا تو بغل ساخته شده!مثل #دولچه گابانا د وان رویال نایت لیل ملکی The One Royal Night
این عطر هم با اینکه رایحه بسیار خوبی ارائه میده،تغییر نت کاملا محسوسه و حسابی با بینی بازی میکنه اما پرفورمنسش آدمو ناامید میکنه چون اصلا عطر فضای عادی نیست.
دکانت نسخه اکستریت رو هم تو چند سایت به چشمم خورد،میتونی تست کنی
خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتی
حتما تستش میکنم