سلام دوستان وقتتون بخیر، خنک مردونه بین ۲ تا ۲.۵ برای هدیه چه گزینه ای پیشنهاد میدید؟ گزینه ای که تقریبا بشه به بلایند بایش فکر کرد، کول واتر رو تست نکردم خیلی افترشیویه؟؟
ck هم که انگار پخش نداره ماندگاریش هم ضعیفه
باسلام و احترام، عطر های خنک مناسب زیاد هست، ولی موارد زیر رو خدمتتون معرفی میکنم قابلیت بلایند بأی رو دارند (بجز ایسی میاکه ها) و در بازه قیمتی که فرمودین قرار گرفته.می توانید بررسی کنید و انتخاب داشته باشید از بینشون
#نوتیکا وویاژ (ناتیکا وویاج) Nautica Voyage
#ایسی میاکه لئو سوپر ماجور د ایسه ( د ایسی) L’Eau Super Majeure d’Issey
#ایسی میاکه لئو ماجور د ایسه L`Eau Majeure d'Issey
#مونت بلنک ایندیویدوال (مون بلان ایندیویجوال) Individuel
#لالیک وایت (لالیک سفید) Lalique White
باسلام و احترام، عطر های خنک مناسب زیاد هست، ولی موارد زیر رو خدمتتون معرفی میکنم قابلیت بلایند بأی رو دارند (بجز ایسی میاکه ها) و در بازه قیمتی که فرمودین قرار گرفته.می توانید بررسی کنید و انتخاب داشته باشید از بینشون
#نوتیکا وویاژ (ناتیکا وویاج) Nautica Voyage
#ایسی میاکه لئو سوپر ماجور د ایسه ( د ایسی) L’Eau Super Majeure d’Issey
#ایسی میاکه لئو ماجور د ایسه L`Eau Majeure d'Issey
#مونت بلنک ایندیویدوال (مون بلان ایندیویجوال) Individuel
#لالیک وایت (لالیک سفید) Lalique White
ممنونم خیلی لطف کردید
ناتیکا وویج مد نظر من هم بود، آزرا کروم عجیب غریب ترین ادکلنیه که دیدم، واقعا بوی تند و وحشتناکی داره به طوری که به محض بوییدنش نفسم میگیره حس خفگی بهم دست میده، بوی فلز میده حتی بعد از چند ساعت ماندگاری باز هم مثل لحظه اولش تندو غیرقابل تحمله، مون بلان و لالیک وایت هم خیلی خوب بودن
از بين 200 و 150 ميل ها، CK one مد نظرتون هست؟؟با اين تفاسير كه از بين گزينه هايي كه فرستاديد فقط ازرا كروم مورد پسندم نيست، هيچ جايي تست ck one رو پيدا نكردم
از بين 200 و 150 ميل ها، CK one مد نظرتون هست؟؟با اين تفاسير كه از بين گزينه هايي كه فرستاديد فقط ازرا كروم مورد پسندم نيست، هيچ جايي تست ck one رو پيدا نكردم
سی کی وان خوش رایحه هست ولی کلا پخش و ماندگاری کمی داره...در ضمن شما فرمودین ازارو کروم مد نظرتون نیست همین سی کی وان شباهت زیادی به ازارو کروم داره.