مشابه شرکتی بلک افغان

سلام 

از بین مشابه های شرکتی بلک افغان دوستانی که تهیه گردند میشه لطف کنند نظر بدهند و بگند که کدومشون بهتره؟ و جقد در شباهت داره؟

M N M N
1403/11/21
در پاسخ به غزال :

سلام دوست عزیز

از اونجایی که دوستان اینجا مثال های مختلفی آوردن، من هم یه کپی بسیار با کیفیت رو خدمتتون عرض کنم. 

اگر کپی عطر پنسیس از بلک افغان که بطریش شبیه بطری عطر های فردریک مال هست رو دیدین حتماً بخرین. به نظر من اگر از رایحه این عطر خوشتون اومده، کپی شرکت پنسیس حتی ارزش بلایند بای کردن هم داره. من توی دیجی دیدم ۵۰۰ تومن اینطورا میفروشن. 

من از همه ی برند های معروف کپی کننده ی اماراتی کپی عطر های مختلف دارم. جانوین و الحمبرا و فرگرنس و روونا و... 

ولی خیلی عجیبه که فقط این عطر روی شال من یه هفته ی تموم موند و بوشو مدام حس میکردم. حتی وقتی روی پوستم اسپری میکنم بوش میره توی موهام و تا موهامو نشورم بوش نمیره. 

البته جناب دکتر اسعدی عزیز از من خیلی با تجربه تر هستن و میتونن توی پیدا کردن بهترین کپی این عطر بیشتر کمکتون کنن. 

سلام و عرض ادب. ببخشید روی یک پیام قدیمی ریپلای میزنم، ولی میخواستم بگم که من همین عطر رو گرفتم، ۵۰ میلش رو، و متاسفانه راضی کننده نبود برام. حالا نمیدونم شاید ۵۰ میلش و صد میل با هم فرق دارند یا ممکنه که نسخه های جدید این عطر افت کرده باشن؟ 

درهرحال اگر مشابه دیگه ای هم از بلک افغان میشناسین معرفی کنید لطفا. متشکرم ازتون 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟