پیشنهاد عطر برای اقای 22 ساله

سلام دوستان وقت بخیر 

دوستان برای آقای ۲۲ ساله ، چه عطری پیشنهاد میکنید ؟ 

حدود قیمت دو میلیون 

سلام و ارادت خدمت شما

برند لطافه فوق العاده خوب ظاهر شده و قیمتش واقعا مناسبه با توجه به کیفت خوبی که ارائه میده حالا پیشنهاد من :

Asad #لطافه اسد Asad 

Maahir Black Edition #لطافه ماهیر بلک ادیشن Maahir Black Edition 

#کلاب د نایت اینتنس

Nautica Voyage #نوتیکا وویاژ (ناتیکا وویاج) Nautica Voyage 

#مون بلان لجند ادو تویلت

و این هم هست خیلی شیک و با کلاس اما ریسکی هستش که از بوش خوشش بیاد یا نه بوی شیرینی داره و مشروبیه فضاش

Khamrah #لطافه خمره Khamrah 

تا این رنج بهترینا همینا هستن از نظر بنده البته وگرنه برند های لالیک مثل وایت و انکر نواق و انکر نواق اسپورت هستن اما پخش و ماندگاریشون واقعا ضعیف شده همچنین دانهیل مثل دیزایر بلو‌ که خوبه و بنتلی هم عطراش معمولیه ، امیدوارم مفید باشه

موفق باشید

در پاسخ به متین جعفری :

سلام و ارادت خدمت شما

برند لطافه فوق العاده خوب ظاهر شده و قیمتش واقعا مناسبه با توجه به کیفت خوبی که ارائه میده حالا پیشنهاد من :

Asad #لطافه اسد Asad 

Maahir Black Edition #لطافه ماهیر بلک ادیشن Maahir Black Edition 

#کلاب د نایت اینتنس

Nautica Voyage #نوتیکا وویاژ (ناتیکا وویاج) Nautica Voyage 

#مون بلان لجند ادو تویلت

و این هم هست خیلی شیک و با کلاس اما ریسکی هستش که از بوش خوشش بیاد یا نه بوی شیرینی داره و مشروبیه فضاش

Khamrah #لطافه خمره Khamrah 

تا این رنج بهترینا همینا هستن از نظر بنده البته وگرنه برند های لالیک مثل وایت و انکر نواق و انکر نواق اسپورت هستن اما پخش و ماندگاریشون واقعا ضعیف شده همچنین دانهیل مثل دیزایر بلو‌ که خوبه و بنتلی هم عطراش معمولیه ، امیدوارم مفید باشه

موفق باشید

سلام 

ارادت 

خیلی لطف کردید 

من بررسی کردم ، بین آرماف کلاب د نایت و دانهیل بلو 

مرددم،  حالا ممنون میشم راهنماییم کنید 

و اینکه قبلا این عطرها رو هم به پسرم هدیه دادم و پسندش بوده ، ژان پل گوتیه له میل، بنتلی اینتکس  مون بلان اکسپلور و لالیک 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

[EDITED] 1402/03/16 18:54
در پاسخ به سمیه نعمتی :

سلام 

ارادت 

خیلی لطف کردید 

من بررسی کردم ، بین آرماف کلاب د نایت و دانهیل بلو 

مرددم،  حالا ممنون میشم راهنماییم کنید 

و اینکه قبلا این عطرها رو هم به پسرم هدیه دادم و پسندش بوده ، ژان پل گوتیه له میل، بنتلی اینتکس  مون بلان اکسپلور و لالیک 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام مجدد خدمت شما ارادت 

آرماف کلاب د نویت اینتنس همانند مون بلان اکسپلور رایحه مشابه کرید اونتوس دارن پس یه جورایی رایحه همونه فقط باتل و پرفورمنس کار تغییر میکنه که به نظرم زیاد جالب نباشه...

اما اگر منظورتون #آرماف کلاب د نویت سیاژ هستش گزینه فوق العاده عالی وجذابیه .. مشابه کرید سیلور مونتین و مفیستو با پخش و ماندگاری واقعا عالی نسبت به قیمت ارزنده هستش ...

دانهیل بلو عطر خوبیه و فضاش متفاوت با عطرایی هستش که گفتید گزینه بهتریه اگه بین این دو گیر کرده بودید باز انتخاب با شماس این نظر بنده بود!

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟