سلام دوستان وقت بخیر
دوستان برای آقای ۲۲ ساله ، چه عطری پیشنهاد میکنید ؟
حدود قیمت دو میلیون
سلام و ارادت خدمت شما
برند لطافه فوق العاده خوب ظاهر شده و قیمتش واقعا مناسبه با توجه به کیفت خوبی که ارائه میده حالا پیشنهاد من :
#لطافه ماهیر بلک ادیشن Maahir Black Edition
#کلاب د نایت اینتنس
#نوتیکا وویاژ (ناتیکا وویاج) Nautica Voyage
#مون بلان لجند ادو تویلت
و این هم هست خیلی شیک و با کلاس اما ریسکی هستش که از بوش خوشش بیاد یا نه بوی شیرینی داره و مشروبیه فضاش
تا این رنج بهترینا همینا هستن از نظر بنده البته وگرنه برند های لالیک مثل وایت و انکر نواق و انکر نواق اسپورت هستن اما پخش و ماندگاریشون واقعا ضعیف شده همچنین دانهیل مثل دیزایر بلو که خوبه و بنتلی هم عطراش معمولیه ، امیدوارم مفید باشه
موفق باشید
با سلام و احترام
انتخاب زیاد هست،موارد زیر را هم میتونید بررسی بفرمایید ببینید پسند می شود یا خیر:
مناسب برای شش ماهه اول سال :
#مونت بلنک ایندیویدوال (مون بلان ایندیویجوال) Individuel
#لالیک وایت (لالیک سفید) Lalique White
#آرماف کلاب د نویت سیاژ (سیلاج) Club De Nuit Sillage
شش ماهه دوم سال :
#لالیک انکر نویر ال اکستریم (لالیک مشکی انک نواغ اکستریم) Encre Noire A L'Extreme
#آلفرد دانهیل دیزایر (دانهیل دیزایر قرمز) Dunhill Desire
#آزارو پورهوم الکسیر Pour Homme Elixir
#رساسی شهره پور هوم Shuhrah Pour Homme
سلام و ارادت خدمت شما
برند لطافه فوق العاده خوب ظاهر شده و قیمتش واقعا مناسبه با توجه به کیفت خوبی که ارائه میده حالا پیشنهاد من :
#لطافه ماهیر بلک ادیشن Maahir Black Edition
#کلاب د نایت اینتنس
#مون بلان لجند ادو تویلت
و این هم هست خیلی شیک و با کلاس اما ریسکی هستش که از بوش خوشش بیاد یا نه بوی شیرینی داره و مشروبیه فضاش
تا این رنج بهترینا همینا هستن از نظر بنده البته وگرنه برند های لالیک مثل وایت و انکر نواق و انکر نواق اسپورت هستن اما پخش و ماندگاریشون واقعا ضعیف شده همچنین دانهیل مثل دیزایر بلو که خوبه و بنتلی هم عطراش معمولیه ، امیدوارم مفید باشه
موفق باشید
سلام
ارادت
خیلی لطف کردید
من بررسی کردم ، بین آرماف کلاب د نایت و دانهیل بلو
مرددم، حالا ممنون میشم راهنماییم کنید
و اینکه قبلا این عطرها رو هم به پسرم هدیه دادم و پسندش بوده ، ژان پل گوتیه له میل، بنتلی اینتکس مون بلان اکسپلور و لالیک
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
ارادت
خیلی لطف کردید
من بررسی کردم ، بین آرماف کلاب د نایت و دانهیل بلو
مرددم، حالا ممنون میشم راهنماییم کنید
و اینکه قبلا این عطرها رو هم به پسرم هدیه دادم و پسندش بوده ، ژان پل گوتیه له میل، بنتلی اینتکس مون بلان اکسپلور و لالیک
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام مجدد خدمت شما ارادت
آرماف کلاب د نویت اینتنس همانند مون بلان اکسپلور رایحه مشابه کرید اونتوس دارن پس یه جورایی رایحه همونه فقط باتل و پرفورمنس کار تغییر میکنه که به نظرم زیاد جالب نباشه...
اما اگر منظورتون #آرماف کلاب د نویت سیاژ هستش گزینه فوق العاده عالی وجذابیه .. مشابه کرید سیلور مونتین و مفیستو با پخش و ماندگاری واقعا عالی نسبت به قیمت ارزنده هستش ...
دانهیل بلو عطر خوبیه و فضاش متفاوت با عطرایی هستش که گفتید گزینه بهتریه اگه بین این دو گیر کرده بودید باز انتخاب با شماس این نظر بنده بود!