با سلام ، و عرض ارادت و وقت بخیری خدمت اساتید و اعضای ماهر عطرافشان🌺
شما از روایح جدید که قبلا زیاد نشنیده شده باشند، برای یه خانم جوان با تحصیلات بالا، روحیه سرزنده و کمی بازیگوش، که بیشتر سبک رایحه های خنک و چندوجهی که خطی نباشه رایحه یعنی از اول تا آخر یک بو نده، و علاقمند به روایح پودری آرایشی ، و صابونی باشه البته صابونهای گرانقیمت نه صابون گلنار و لوکس تقلبی ها،... و عطرش بوی گل نده ، و بوی مشک نده، بوی وانیل زیاد نده، شیرینی زننده و خفه کننده هم نداشته باشه یعنی یک تلخی ملایم صابونی که غمگین هم نباشن رایحه در کل شاد و حال خوب کن باشه و شیک بودن رایحه یعنی لوکس بودنش خیلی برام مهمه... شما اساتید محترم چی پیشنهاد میدید .؟؟؟ و لطفا از عطرهای قدیمی نباشه مثل آلین و اکلت و اینایی که خیلی همه خریدن و دارند. مثلا نهایتا از ۵ الی ۶ سال اخیر تولید شده باشه منظورم یه عطری که بوییده نشده باشه اینقدر... بتونه امضای خاصی بشه ... اهل عطر متوجه منظورم شدن مطمئنا..درواقع رایحه پودری و فرش و تازه غیر گلی و لوکس و رازآلوده ای رو جویا هستم. ببینید خاص باشه در کل....😟☺️
خوش رایحه باشید. منتظر پیشنهادات عالی و غافلگیر کننده تون هستم و سپاسگزارم😊🙏🌺🌺🌺
این دو تا رو بررسی کنید شاید مورد پسند بود :
#شنل چنس او فرش Chance Eau Fraiche
#ایسی میاکه لئو دیسی پور L'Eau d'Issey Pure
این دو تا رو بررسی کنید شاید مورد پسند بود :
#شنل چنس او فرش Chance Eau Fraiche
#ایسی میاکه لئو دیسی پور L'Eau d'Issey Pure
سپاس بزرگوار😊🌺
سلام دوست خوبم:
من عطر های زیر رو بهتون پیشنهاد میکنم:
#آمواج بیچ هات وومن Beach Hut Woman
#تیری موگلر وومنیتی ادو پرفیوم Womanity ED
Maison Francis Kurkdjian - Gentle Fluidity Gold
Maison Francis Kurkdjian Feminin Pluriel EDP
Guerlain Meteorites Le Parfum
سپاس😍🤗
سلام دوست خوبم:
من عطر های زیر رو بهتون پیشنهاد میکنم:
#آمواج بیچ هات وومن Beach Hut Woman
#تیری موگلر وومنیتی ادو پرفیوم Womanity ED
Maison Francis Kurkdjian - Gentle Fluidity Gold
Maison Francis Kurkdjian Feminin Pluriel EDP
Guerlain Meteorites Le Parfum
ممنونم جناب رضایی🌺😊🙏
سپاسگزارم🌺🙏🥰
#شنل آلور سنسوال ادو پرفیوم Allure Sensuelle EDP
#شنل کروماندل پارفوم Coromandel Parfum
#شنل ان 5 (چنل نامبر 5) Chanel N°5
#ممو پاریس اوشن لدر Ocean Leather
#کرید رویال پرینسس عود
همه این عطرها صابونی - پودری با رایحه مرموز و کم نظیر یا بی نظیر هستن . آیتم شاد بودن در جین فیز و اوشن لدر و رویال عود پرنسس بیشتره . ولی بقیه از لحاظ پختگی عطرهای مطمئن تری هستن. اگر بین اینها خودم براتون هدیه میدادم جین فیز لوبین بود. فکر کنم همه آیتمهای مد نظرتون رو داره
#شنل آلور سنسوال ادو پرفیوم Allure Sensuelle EDP
#شنل کروماندل پارفوم Coromandel Parfum
#شنل ان 5 (چنل نامبر 5) Chanel N°5
#ممو پاریس اوشن لدر Ocean Leather
#کرید رویال پرینسس عود
همه این عطرها صابونی - پودری با رایحه مرموز و کم نظیر یا بی نظیر هستن . آیتم شاد بودن در جین فیز و اوشن لدر و رویال عود پرنسس بیشتره . ولی بقیه از لحاظ پختگی عطرهای مطمئن تری هستن. اگر بین اینها خودم براتون هدیه میدادم جین فیز لوبین بود. فکر کنم همه آیتمهای مد نظرتون رو داره
سلام و عرض ادب ، متشکرم بانوجان بسیار راغبم که تستشون کنم،روزگار همگی تان به نیکی بزرگواران و اساتید عزیزم🙏🌺🌺💐