با سلام ، و عرض ارادت و وقت بخیری خدمت اساتید و اعضای ماهر عطرافشان🌺
شما از روایح جدید که قبلا زیاد نشنیده شده باشند، برای یه خانم جوان با تحصیلات بالا، روحیه سرزنده و کمی بازیگوش، که بیشتر سبک رایحه های خنک و چندوجهی که خطی نباشه رایحه یعنی از اول تا آخر یک بو نده، و علاقمند به روایح پودری آرایشی ، و صابونی باشه البته صابونهای گرانقیمت نه صابون گلنار و لوکس تقلبی ها،... و عطرش بوی گل نده ، و بوی مشک نده، بوی وانیل زیاد نده، شیرینی زننده و خفه کننده هم نداشته باشه یعنی یک تلخی ملایم صابونی که غمگین هم نباشن رایحه در کل شاد و حال خوب کن باشه و شیک بودن رایحه یعنی لوکس بودنش خیلی برام مهمه... شما اساتید محترم چی پیشنهاد میدید .؟؟؟ و لطفا از عطرهای قدیمی نباشه مثل آلین و اکلت و اینایی که خیلی همه خریدن و دارند. مثلا نهایتا از ۵ الی ۶ سال اخیر تولید شده باشه منظورم یه عطری که بوییده نشده باشه اینقدر... بتونه امضای خاصی بشه ... اهل عطر متوجه منظورم شدن مطمئنا..درواقع رایحه پودری و فرش و تازه غیر گلی و لوکس و رازآلوده ای رو جویا هستم. ببینید خاص باشه در کل....😟☺️
خوش رایحه باشید. منتظر پیشنهادات عالی و غافلگیر کننده تون هستم و سپاسگزارم😊🙏🌺🌺🌺
بنظرم
شماره 5ء شنل.
ارباپورا
گودگرل
(چون من سرآشپزهم هستم وخیلی خیلی زیاد با ادویه ها و مزه ها تمرین دارم ودرارتباط م،بنظرم خوشمزگی یک زن به خوشمزگیء عطرشء
وانیل،آلبالو،شکلات شاید کمی هم زعفران ونارگیل! وشاید کمی آناناس...
کلا گورماند هارو فراموش نکنین...