marjanmohamadi marjanmohamadi
11
1402/03/23

لطفا عطر معرفی کنید 😊🙏

با سلام ، و عرض ارادت و‌ وقت بخیری خدمت اساتید و اعضای ماهر عطرافشان🌺

شما از روایح جدید که قبلا زیاد نشنیده شده باشند، برای یه خانم جوان با تحصیلات بالا، روحیه سرزنده و کمی بازیگوش، که بیشتر سبک رایحه های خنک و چندوجهی که خطی نباشه رایحه یعنی از اول تا آخر یک بو نده، و علاقمند به روایح پودری آرایشی ، و صابونی باشه البته صابونهای گرانقیمت نه صابون گلنار و لوکس تقلبی ها،... و  عطرش بوی گل نده ، و بوی مشک نده، بوی وانیل زیاد نده، شیرینی زننده و خفه کننده هم نداشته باشه یعنی یک تلخی ملایم صابونی که غمگین هم نباشن رایحه در کل شاد و حال خوب کن باشه و شیک بودن رایحه یعنی لوکس بودنش خیلی برام مهمه... شما اساتید محترم چی پیشنهاد میدید .؟؟؟  و لطفا از عطرهای قدیمی نباشه مثل آلین و اکلت و اینایی که خیلی همه خریدن و دارند. مثلا نهایتا از ۵ الی ۶ سال اخیر تولید شده باشه منظورم یه عطری که بوییده نشده باشه اینقدر... بتونه امضای خاصی بشه ... اهل عطر متوجه منظورم شدن مطمئنا..درواقع رایحه پودری و فرش و تازه غیر گلی و لوکس و رازآلوده ای رو جویا هستم. ببینید خاص باشه در کل....😟☺️

خوش رایحه باشید. منتظر پیشنهادات عالی و غافلگیر کننده تون هستم و سپاسگزارم😊🙏🌺🌺🌺

بنظرم

شماره 5ء شنل.

ارباپورا 

گودگرل

(چون من سرآشپزهم هستم وخیلی خیلی زیاد با ادویه ها و مزه ها تمرین دارم ودرارتباط م،بنظرم خوشمزگی یک زن به خوشمزگیء عطرشء

وانیل،آلبالو،شکلات شاید کمی هم زعفران ونارگیل! وشاید کمی آناناس...

کلا گورماند هارو فراموش نکنین...

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟