حدود بیش از 10 سال پیش ، شخصی عطری زده بود تلخ و خنک با رایحه غالب ته خیار تلخ با پراکنش و خط بو نسبتا زیاد ، که هم خنکی و هم تلخی که در آن عطر حس کردم در هیچ عطری تا کنون نیافتم ، که این رایحه در شامه من مانده و نتوانستم عطری با آن رایحه پیدا کنم . آن زمان هم روم نشده بود از آن شخص عطرش را بپرسم . عطر تامی من که حدود 15 سال پیش داشتم با آنکه نت خیار ندارد در درای داون کمی آن رایحه را تداعی می کند و عطر دانهیل فرش بسیار ملایم تر آن رایحه تلخ و خنک خیار را دارد .
از دوستان عزیز خواهشمندم با در نظر گرفتن فضای کلی رایحه ( بدون در نظر گرفتن اینکه نت خیار در آن عطر وجود دارد) مرا راهنمایی کنند
با سپاس فراوان
سلام جناب آقای جوادی
شما باید دنبال نت بنفشه در عطرها باشید که این رایحه رو میداده
برای خود من بیشترین نت بنفشه در عطر
#نارسیس رودریگز فور هیم تویلت Narciso Rodriguez for Him EDT
بوده و با تست و خرید عطرهای خیلی زیاد هنوز عطری برام به زیبایی این عطر بین مردانه ها نبوده
امیدوارم عطر مورد نظرتون رو پیدا کنید
سپاسگزارم از راهنمایی شما
از اساتید بزرگوار این محفل مانند جناب دکتر اسعدی ، جناب سخی ، جناب آرشیتکت و سایر اساتید بزرگوار خواهشمندم که مانند سرکار خانم فیضی در این خصوص مرا راهنمایی کنند
با سپاس فراوان
از اساتید بزرگوار این محفل مانند جناب دکتر اسعدی ، جناب سخی ، جناب آرشیتکت و سایر اساتید بزرگوار خواهشمندم که مانند سرکار خانم فیضی در این خصوص مرا راهنمایی کنند
با سپاس فراوان
سلام جناب جوادی
مشهورترین عطر تو این فضا زمانی فارنهایت بود که البته بلد از ریفورموله مقدار زیادی اون تم خیاری رو از دست داده. بوی خیار تو عطر بیشتر مربوط به نت بنفشه هست و از عطرای بنفشه ای خوب و با کیفیت میشه اینا رو معرفی کرد:
فارنهایت دیور
سن لورن لیبر لهوم
جاکومو دیپ بلو
سانتال ۳۳
نارسیس خاکستری
و حالا مشابه های اینا امثال لاریو هیت فایر ( مشابه فارنهایت) و بارکد سرمه ای مشابه سن لورن ..
با سپاس فراوان
ببخشید #مرسدس بنز اینتنس Mercedes Benz Intense رو فراموش کردم
با سپاس فروان از جناب آرشیتکت و سرکار خانم فیضی
عطر های با نت بنفشه را جستجو می کردم با توجه به عطر هایی که تا کنون داشتم و یا بوییدم با توجه به حافظه بویایی ام ، متوجه شدم آن رایحه مورد علاقه من در عطر های خنک معمولا هنگامی شکل می گیرد که نت های بنفشه و ریحان در کنار یکدیگر قرار بگیرند و به خصوص چه بهتر که نت خزه بلوط هم در اسانس پایه یا نت میانی باشد .
فارنهایت و اون تم گازوییلی چندان به شامه من خوشایند نیست ، چندان خنک هم نیست ، بعضی روایح به شدت در من ایجاد سر درد و گاها تهوع می کنند به خصوص در عطر های زنانه مانند جیونچی ارگانزا ، تیری موگلر آلین و... که فکر می کنم با رایحه زنبق ( خود رایحه گل زنبق هم حالم را خراب می کند) مشکل داشته باشم هر چند رایحه دیور هوم اینتس را نسبتا می پسندم ( آن حالت پودری زنبق ، به شامه من بولد نیست در این عطر ) و ترکیب بعضی روایح با یاس ( رایحه گل یاس را بسیار دوست می دار م اما در بعضی عطور دارای نت یاس اصلا راحت نیستم). تعریف سانتال 33 را زیاد شنیدم و متاسفانه تا کنون موفق به تست نشدم البته بیشتر از رایحه سیتروسی و آروماتیک آن تعریف شنیده ام. منظورتان از عطر بارکد سرمه ای ، عطر بارکد پرایو ذره است؟
از اساتید گرامی تقاضا دارم با توجه به این نت ها ( برگ بنفشه ، ریحان و خزه درخت بلوط و شاید با همراهی پتچولی) عطرهای خیلی خنک و خیلی تلخ را معرفی نمایند
سلام مجدد جناب جوادی
یکی از بهترین نمونه های ترکیب ریحان و بنفشه سن لورن لیبر لهوم هست.
مانسرا وایند وود هم نمونه خیلی خوبی از ترکیب بنفشه و خزه بلوط هست.
با سپاس فروان از جناب آرشیتکت و سرکار خانم فیضی
عطر های با نت بنفشه را جستجو می کردم با توجه به عطر هایی که تا کنون داشتم و یا بوییدم با توجه به حافظه بویایی ام ، متوجه شدم آن رایحه مورد علاقه من در عطر های خنک معمولا هنگامی شکل می گیرد که نت های بنفشه و ریحان در کنار یکدیگر قرار بگیرند و به خصوص چه بهتر که نت خزه بلوط هم در اسانس پایه یا نت میانی باشد .
فارنهایت و اون تم گازوییلی چندان به شامه من خوشایند نیست ، چندان خنک هم نیست ، بعضی روایح به شدت در من ایجاد سر درد و گاها تهوع می کنند به خصوص در عطر های زنانه مانند جیونچی ارگانزا ، تیری موگلر آلین و... که فکر می کنم با رایحه زنبق ( خود رایحه گل زنبق هم حالم را خراب می کند) مشکل داشته باشم هر چند رایحه دیور هوم اینتس را نسبتا می پسندم ( آن حالت پودری زنبق ، به شامه من بولد نیست در این عطر ) و ترکیب بعضی روایح با یاس ( رایحه گل یاس را بسیار دوست می دار م اما در بعضی عطور دارای نت یاس اصلا راحت نیستم). تعریف سانتال 33 را زیاد شنیدم و متاسفانه تا کنون موفق به تست نشدم البته بیشتر از رایحه سیتروسی و آروماتیک آن تعریف شنیده ام. منظورتان از عطر بارکد سرمه ای ، عطر بارکد پرایو ذره است؟
از اساتید گرامی تقاضا دارم با توجه به این نت ها ( برگ بنفشه ، ریحان و خزه درخت بلوط و شاید با همراهی پتچولی) عطرهای خیلی خنک و خیلی تلخ را معرفی نمایند
نه عطر بارکد سرمه ای رو دقیقا اسمشو یادم نیست. اما فک کنم بارکد اکسکلکسیو اسپرت بود
شاید هم بارکد اسپرت
سلام مجدد جناب جوادی
یکی از بهترین نمونه های ترکیب ریحان و بنفشه سن لورن لیبر لهوم هست.
مانسرا وایند وود هم نمونه خیلی خوبی از ترکیب بنفشه و خزه بلوط هست.
بسیار سپاسگزارم از راهنمایی شما و همچنین وققت و حوصله ای که در راهنمایی من داشتید